Ahoj všichni, tak jsem zase tady. Koupila jsem chlupáčům Friskies, co vy na to? Znám to jen z doslechu a tak jsem to riskla. Doteď jsem krmila Hills a Royal canin. Tak se zatím mějte a kdyby byla nějaká zkušenost tak sem s ní.
Purina Friskies
obiloviny (celozrnné 58 %), maso a živočišné produkty (8 %), vedlejší produkty rostlinného původu, oleje a tuky, bílkovinné extrakty, minerální látky, zelenina (0,08 % sušené zeleniny odpovídající 0,5 % zeleniny), odpovídá 16 % rehydratovaného masa a živočišných produktů, s min. 4 % kuřete
Opravdu si myslíte, že masožravci stačí 8 procent kuřecího separátu?
Takovej odpad……
Zobání pro slepice?
Zvířeti bych nic takového nekoupila…je to stejné jako byste vy jedla jen fastfood…možná ještě horší. Opravdu “jídlo” z odpadků.
Koukejte na složení a hledejte na prvním místě maso (NE produkty živočišného původu).
Nebude to zase snaha o nějakou reklamu?
Koupila jsem chlupáčům Friskies
Šunt. Jak píše Tenurri, pro slepice dobrý. Jestli je to pokus o reklamu, tak tady se neuchytí.
Když ony ty TV reklamy na takovédle marketovky vypadají ták úžasně …jedině s těmito granclemi bude pes šťastný, zdravý a bude mít super srst a budou mu chutnat…a spousta lidí už na žádné složení ani nekouká…a myslí si, jaký koupil svému pejsovi supr čupr granule.
Teď jsem schválně jukla, kolik takový grancle stojí a dá se to koupit už cca za 39,- Kč kilo…no už z toho by normálně trošinku přemýšlejícího člověka mělo trknout, jaká to musí být kvalitka…když v této ceně je marže pro distributora, prodejce, nějaké balné, přepravné…tak tedy kolik z této ceny je cena surovin??…no pošušňáníčko…
Ani psům do zdejšího útulku na Vánoce bych to nekoupila. Měla bych výčitky, že jim po tomhle bude špatně 🤢
Neberte to vážně, to je určitě provokace za účelem rozpoutání diskuze. 😄
Sarah:Neberte to vážně, to je určitě provokace za účelem rozpoutání diskuze. 😄
tady není o čem diskutovat, je to zkrátka šunt, který by ani slepicím nemusel udělat dobře…😉
Mně je úplně ukradené, z čeho to je.
https://riseforanimals.org/news/update-purina-hills-conducting-unethical-tests-on-dogs-cats/
Velkým obloukem obcházím vše, co tihle produkují.
https://www.nestle.com/brands
Mars taky.
friskies, to je úroveň činské instantní nudle. a hills a royal canin je hotovka ze supermarketu zatavená v plastové vaničce.