Aktuálně: 3 716 inzerátů210 557 diskuzních příspěvků18 254 uživatelů

Články

Stella (neregistrovaný) 01.11.2024, 21:36:53 xxx:xxx.1a8:411b

Ahoj. 

Už dlouho přemýšlím nad tím, kdo tvoří články. Myslím to,kde se autoři registrují a jestli může článek napsat kdokoliv kdo je registrovaný.

Omlouvám se že otravuju a děkuju za odpověď.

zbynek
zbynek autor webu
02.11.2024, 08:51:56 xxx.xxx.230.164

Dobrý den,

o články se zde na webu starám já, takže vám mohu popsat, jak to chodí zde. Pár autorů se ozvalo samo, že by byli ochotni napsat nějaký ten článek o chovu čehokoliv. Většinu autorů jsem ale oslovil já. Kontakty hledám na netu, na FB a různě. Nyní už mám vytvořený okruh lidí (autorů), do většiny zvířecích kategorií. A například článek Výstava EXOTIKA Lysá nad Labem 2024, který vyšel teď v týdnu, vznikl tak, že se autorka “chlubila” fotografiemi z výstavy na FB, tak jsem ji hned napsal, jestli by nebyla ochotna napsat kratší reportáž z výstavy a hlavně poskytnout pěkné fotografie.

Slabší kategorie, málo obsazené jsou psi a kočky. Mohu ale prozradit, že před pár dny jsem se dohodl na spolupráci s Marii Adámkovou (dříve Trauškeová). Zřejmě ji někdo budete znát. Psala do spousty časopisů (Svět psů, Pes přítel člověka, Receptář). Její první článek bude z Mistrovství ČR v dogdancingu. Následně pak z návštěvy s celosvětově uznávanou trenérkou zvířat Gabby Harris.

Dále pak jsem domluvený se známou dvojicí autorů Martin a Lea Smrčkovi, vydavateli mnoha kih o zvířatech. Lea Smrčková byla do konce minulého roku šéfredaktorkou časopisu Svět psů, v časopise dělala asi 20 let. Martin Smrček napsal spousty článků o ptactvu a drobných savcích. Má za sebou asi 15 let práce v zoo (Dvůr Králové, Praha), skončil asi před dvěma roky.

Články si připravuji a vkládám na web dopředu, jen jsou neviditelné a postupně je zveřejňuji. Většinou 4x týdně (úterý, čtvrtek, sobota, neděle). Takto mám v tuto chvíli na webu nezveřejněných ukrytých cca 90 článků, takže na několik měsíců vystaráno. Ovšem když se objeví nějaké aktuální téma nebo právě reportáž z výstavy, je článek zveřejněn přednostně.

Stále platí, že pokud by někdo z vás měl námět na článek a chuť něco vytvořit, ozvěte se na mail: zbynek@chovzvirat.cz

Stella (neregistrovaný) 02.11.2024, 12:04:58 xxx:xxx.1a8:411b
»
Odpověď na příspěvek uživatele zbynek z 02.11.2024, 08:51:56

Děkuju za vysvětlení🙂.

Leithian
Leithian 03.11.2024, 17:55:04 xxx.xxx.96.108
»
Odpověď na příspěvek uživatele zbynek z 02.11.2024, 08:51:56

Ze psů bych zkusila oslovit třeba na fb Alenu Sirril DePietra (Alena Pětrošová). Dělá se svými psy stopy nebo pachové prace (neznam přesný název) probojovala se i na Mistrovství světa do Finska letos. A píše hezky. Dělá i záchranařinu se psy (vyhledavání osob v sutinách apod). To by mohl být hezký článek. A postrádám nebo jsem si možná jen nevšimla članky od top teraristů. Vždyť češi udělali třeba u hroznýšů novou albino mutaci sharp která je ve světě nejvice ceněná (z albino verzí). A celkově se u nás vytvořilo x nových směrů. Namátkou Chadima korálovky, Gilar cenchrie, Kyzl retiky a mraky dalších. Vyjmenovat by je bylo na dlouho. Tera zvírata z čech jdou do celého světa. USA, VB, severské státy, Asie, arabské země…. 

zbynek
zbynek autor webu
03.11.2024, 18:13:24 xxx.xxx.230.164
Leithian:

Ze psů bych zkusila oslovit třeba na fb Alenu Sirril DePietra (Alena Pětrošová). Dělá se svými psy stopy nebo pachové prace (neznam přesný název) probojovala se i na Mistrovství světa do Finska letos. A píše hezky. Dělá i záchranařinu se psy (vyhledavání osob v sutinách apod). To by mohl být hezký článek. A postrádám nebo jsem si možná jen nevšimla članky od top teraristů. Vždyť češi udělali třeba u hroznýšů novou albino mutaci sharp která je ve světě nejvice ceněná (z albino verzí). A celkově se u nás vytvořilo x nových směrů. Namátkou Chadima korálovky, Gilar cenchrie, Kyzl retiky a mraky dalších. Vyjmenovat by je bylo na dlouho. Tera zvírata z čech jdou do celého světa. USA, VB, severské státy, Asie, arabské země…. 

Díky za tipy, zkusím někoho oslovit.

Přispět do diskuze
neregistrovaný
Nepřihlášený uživatel
Jméno:
Text příspěvku:
Youtube video:
Vložte odkaz na Youtube video.
Fotografie:
Vkládejte maximálně 20 fotografií ve formátu JPG, PNG nebo GIF. Maximální velikost jedné fotografie je 20 MB.