Aktuálně: 3 948 inzerátů206 540 diskuzních příspěvků18 210 uživatelů

Sebeobranné opatření

Tom50
Tom50 31.10.2024, 14:58:08 xxx.xxx.139.250

Navrhuji zdejší komunitě neragovat na nikoho, kdo nebude přihlášený pod plným jménem. Zavání mi to placeným trollingem od některých anonymů v rámci obecného rozeštvávíní lidí mezi sebou navzájem. Všichni slyšíme a čteme o hybridní válce, ale nikdo jí nechce vidět kolem sebe, každý myslí, že to je jen někde v imaginárnu u nějakých jiných lidí. Ne, Majitelé zeměkoule potřebují rozeštvané lidi i u nás a i na zájmových fórech. Politikové plánovitě rozeštvávají společnost, třeba tím, že komunistický rozvědčík dává metály disidentům, kteří byli disidenty proti komunistům a jejich rozvědčíkům. Zná někdo něco strašněji ohavného? Cyničtějšího? Na mě to vše dělá dojem, že si už z lidí dělají blázny a trumfují se jakou zhůvěřilost si můžou beztrestně dovolit a lidi drží hubu a krok. Protože se všichni bojí, všichni jsou otroci kvůli hypotékám a tak mlčí. Užiteční idioti pak celé to nadšeně žerou a podporují. Těžko uvěřit, že jsou všichni jen tupě hloupí.

Druhý můj návrh je, že neragujme na vkládané odkazy bez toho, aby vkladatel, v drtivě drtivé většině většinou anonym, nejprve popsal co chce sdělit a pak, ve zvláštním vlákně, byly jen okazy a on jen sdělil, který odkaz to je. Jestli totiž já odmítám otevírat odkazy, zejména ty Anglosaské a od Märze, Sedláčka a podobných, nemůžu se účastnit debaty, která se odvíjí od nějakého trollingu nebo nečeho, co trollingem být může.

Nebo napadá někoho jiný způsob, jak možné trolly eliminovat?

Já začnu tím, že neotevřu nový příspěvek pokud bude od anonyma a na plky anonymů nebudu nijak reagovat.

MS (neregistrovaný) 31.10.2024, 18:45:11 xxx.xxx.18.41

Mám super nápad jak to vyřešit. Začnete psát slušně bez napadání kolegů včelařů. Věřím, že pak se frekvence anonymních příspěvků podstatně sníží. Dalším viníkem je admin, který tento bordel umožnuje nastavením diskuzí.

Tom50
Tom50 31.10.2024, 19:02:39 xxx.xxx.139.250

Pro natvrdlé zopakuji: 

Každý si dělejte co chcete, já na neregistrované anonymy reagovat nebudu. Odteď kdo se chce bavit se mnou, musí se nejprve, jak je mezi slušnými lidmi běžné, představit. Já se také představil, já slušnost neměřím na sem tam vulgarizmus, ale na míru zmetkovské povahy některých.

Mě může stěží kázat morálku xy, který se nepředstaví. Já anonymitu považuji za hrubý pytel a na ten patří jaká záplata?

Tom50
Tom50 31.10.2024, 19:37:22 xxx.xxx.139.250

Doplním nejzákladnější poučku z psychologie, kterou ale drtivě drtivá většina slušných lidí nezná.

Psychologie, ta nejzákladnější: 

Frustrát (nahrazuju tím slovem slovo zmetek) má přání někoho naštvat, je ubožák a závidí ostatním, že jsou spokojení a šťastní a chce aby byli i oni nešťastní jako on. Každý, kdo má přání touží, aby se mu vyplnilo. Když je přáním ubožáka někoho naštvat a dotyčný se naštve a pekluje s ním, zm.dovi je skvěle, plní se mu jeho přání. Jediná obrana je nesplnit mu ani jednou přání, z toho je nešťastný! A protože nikdo nesetrvává dlouho tam, kde je mu mizerně a kde mu lidi neplní přání, odejde sám. Jde si pak hledat jiné oběti, takové, které mu na to skočí a zase mu začnou plnit jeho úchylná přání. Je to na vás co a nebo od koho příspěvky jsou pro vás cennější. Stačí, když se nikdo z vás slušných lidí = registrovaných, kteří se tím představili ostatním, ani jednou nevyjádří k žádnému a dokonce ani k rozumnému názoru anonyma, pak neregistrovaní dají pokoj. Tedy vyjma placených trollů, ti přestat nemůžou, chtějí své peníze a musí plnit smlouvu.

Ano, anonymové a neregistrovaní změní taktiku a začnou vkládat velmi rozumné názory. Pozor, je to jen finta, jejímž cílem je vrátit vše na úroveň před dneškem.

zbynek
zbynek autor webu
31.10.2024, 20:38:44 xxx.xxx.230.164

Diskuzi jsme zatím povolili všem, tedy i neregistrovaným (anonymním). Důvodem je hlavně možnost si přijít pro jednorázovou rychlou radu na nějaký problém v chovu. Na druhou stranu i pro neregistrované platí stejná pravidla, která se musí dodržovat. Vložení odkazu na youtube video s chovatelskou tématikou porušením pravidel není. Prosím o sklidnění emocí.

Přispět do diskuze
neregistrovaný
Nepřihlášený uživatel
Jméno:
Text příspěvku:
Youtube video:
Vložte odkaz na Youtube video.
Fotografie:
Vkládejte maximálně 20 fotografií ve formátu JPG, PNG nebo GIF. Maximální velikost jedné fotografie je 20 MB.