Aktuálně: 3 973 inzerátů206 376 diskuzních příspěvků18 209 uživatelů

Použití tvrdé chemie - kontroverznější polemika..

Jaros (neregistrovaný) 30.10.2024, 22:34:53 xxx.xxx.193.194

Nové video od Tomáše Märze. Stojí za zkouknutí.

Tom50
Tom50 31.10.2024, 00:12:44 xxx.xxx.139.250

Zase odkaz, existuje ještě někdo, kdo umí sdělit sám za sebe nějakou informaci, vlastní názor?

Bláboly toho člověka já neumím dokoukat. Popravdě, po pár minutách jsem usnul a z jeho bla, bla, bla nevím nic. Nebyl by někdo tak hodný a nenapsal by mi tu v pár větách, co dotyčný videem chtěl sdělit? Videa se nedají studovat, jen konzumovat, tak moc klesla inteligence lidí, že potřebují pohyblivé obrázky? Co piktogramy? Ty jsou na chápání ještě jednodušší. A nebo hesla, třeba: smrt broukům na věčné časy a nikdy jinak, nebo: laskavé a šetrné organické kyseliny musí zvítězit nad zlou  tvrdou chemií. Nebo nějak podobně.

Na druhou stranu, nebylo by lepší zřídit tady sekci pro méně inteligentní, neschopné se bavit sami za sebe, vlákno jen s odkazy? Pro introverty neochotné se samostaně vyjadřovat? Vlastně nač diskutovat, jen se trumfujte odkazy, kdo dá větší kravinu bude za vítěze. Hlavně nemuset nic formulovat, psát, sdělovat sám, myslet sám, přece vše již někdo řekl, nač se sám snažit? A co zrušit diskusní forum úplně? Přece vše již bylo natočeno na video a není co vynalézat a o čem se snažit sám myslet! Už to bylo v roce 1812, kdy jistý muž navrhoval zrušit Patetní úřad USA, neboť vše již bylo vynalezeno a není o čem dál bádat.

Jsem i z tohoto fora zklamaný, čím dál víc…

(mě stačí za protagonistou vidět plastové úly a nic víc už od něj vědět nepotřebuju)

Přispět do diskuze
neregistrovaný
Nepřihlášený uživatel
Jméno:
Text příspěvku:
Youtube video:
Vložte odkaz na Youtube video.
Fotografie:
Vkládejte maximálně 20 fotografií ve formátu JPG, PNG nebo GIF. Maximální velikost jedné fotografie je 20 MB.