Zase odkaz, existuje ještě někdo, kdo umí sdělit sám za sebe nějakou informaci, vlastní názor?
Bláboly toho člověka já neumím dokoukat. Popravdě, po pár minutách jsem usnul a z jeho bla, bla, bla nevím nic. Nebyl by někdo tak hodný a nenapsal by mi tu v pár větách, co dotyčný videem chtěl sdělit? Videa se nedají studovat, jen konzumovat, tak moc klesla inteligence lidí, že potřebují pohyblivé obrázky? Co piktogramy? Ty jsou na chápání ještě jednodušší. A nebo hesla, třeba: smrt broukům na věčné časy a nikdy jinak, nebo: laskavé a šetrné organické kyseliny musí zvítězit nad zlou tvrdou chemií. Nebo nějak podobně.
Na druhou stranu, nebylo by lepší zřídit tady sekci pro méně inteligentní, neschopné se bavit sami za sebe, vlákno jen s odkazy? Pro introverty neochotné se samostaně vyjadřovat? Vlastně nač diskutovat, jen se trumfujte odkazy, kdo dá větší kravinu bude za vítěze. Hlavně nemuset nic formulovat, psát, sdělovat sám, myslet sám, přece vše již někdo řekl, nač se sám snažit? A co zrušit diskusní forum úplně? Přece vše již bylo natočeno na video a není co vynalézat a o čem se snažit sám myslet! Už to bylo v roce 1812, kdy jistý muž navrhoval zrušit Patetní úřad USA, neboť vše již bylo vynalezeno a není o čem dál bádat.
Jsem i z tohoto fora zklamaný, čím dál víc…
(mě stačí za protagonistou vidět plastové úly a nic víc už od něj vědět nepotřebuju)
Odpověď na příspěvek uživatele Tom50 z 31.10.2024, 00:12:44
Tome váš názor na diskutérov, ktorí len vkladajú videá ste už x-krát prezentoval, oznámenie že videá nepozeráte je vami často prezentované a všetci ho vedia… zrejme vkladajú videá s tým vedomím, že vy ich nebudete pozerať a logicky ani teda nebudete k ním diskutovať, keď nepoznáte obsah… ale vy sa neudržíte… nie je to tiež “plevelením diskusie”?
CO6 o to, já to dokoukal, je to dlouhé a rozvláčné. Autor shrnuje možnosti léčení a dává klady a zápory různých variant i příklady fanatických nákazových důvěrníků. No..na druhou stranu zmiňuje i možnost léčení v létě Thymolem a na podzim Varidol, i když celkově to vyznívá pro kyseliny, že všechny okolní státy…Nemyslím si, všechny okolní státy nepoužívají jen kyseliny, ale “kyselináři” jsou hodně slyšet.
V posledním čísle Moderního včelaře je článek, který se snaží odpovědět na otázku, co obsahuje vyvařené voští, zda pesticidy, zbytky léčiv apod. Odpověď asi jako od chytré horákyně - mohlo by a nemohlo, hledali a nenašli, ale mohli by najít… na konec výsměch-pro zjištění zkoumaných látek by se musel použít plynový chromatograf. Bože, článek na dvě A4 a to to zkoumali ve špajzu ? V odborném časopise bych tedy výsledek chromatografu očekával, ev. odkaz na výstupní graf rozboru. Ale to ne, to by se mohlo zjistit něco, co se nehodí. Jiná odpověď mě nenapadá, protože jinak ten článek je bezcenný.
V Dole to určitě vědí a ten přístroj by si mohli asi dovolit,/ měli by ho mít /, ale zas by možná přišli o kšeft oni, nebo firmy , co vyrábějí jiné léčivo.
Také jsem to zhlédla. Já kyselinami neléčím, takže nemůžu skutečně objektivně posoudit a srovnat jejich plusy, u mě je to o pocitu. Nicméně vím že velkým zastáncem kyselin byl jednu dobu Bohemiageal. Nicméně i on nakonec jejich použití omezil , jak psal v jednom z příspěvků, protože včely nebyly v cajku. Tahle informace je pro mě stěžejní, sebepřesvědčivější video je druhotné.
Při použití kyselin pokapem či formidolu,je důležité nezasáhnout jednu generaci včel 2x.Musíme si,ale přiznat,že jiné léčivo ve snůšce není.To to negativum ,ale odstraňuje sublimace dehydrátem Kš ,musí však být použito správné zařízení,které má kontrolu teploty.