Outkovka pestrá. Využívá se jako podpůrná u různých onemocnění. Houba obsahuje polysacharid PSK a PSP . PSK má prokázané imunostimulační účinky a je třeba japonským zdravotnictvím schválen jako adjuvantní terapie při léčbě rakoviny. Osobní zkušenost - víc energie, větší výdrž při zátěži, lepší hojení. Negativum - u mě průjmy při dlouhodobějším užívání. Kamarádka, pokud se rozhodne brát, ať nejprve vyzkouší jedno balení, jestli outkovku bude dobře snášet.
Děkuji,ona má právě neoperovatelný nádor a po chemošce a ozařování ji to ,mimo jiného,doporučila známá zabývající se bylinami,ale osobní zkušenost s tím také nemá.
S Coriolus zkušenost nemám, takže neporadím a už vůbec ne v tomto případě, jak píše Acher, ale Reishi zobeme s manželem každý podzim a zimu a myslím, že nám dělá dobře, jako tak nějak se cítíme fajn, zatím jsme zdraví. Mě po ní vymizely červené svědivé fleky okolo očí, kterými jsem trpěla, něco jako alergie, nebo ekzém to vypadalo, bylo to už před 3-4 lety. Ani doktor alergolog si nevěděl rady. Různé testy na alergie, napíchané obě ruce, nic, nabraná krev, výsledky 0. Od té doby se to neobjevilo. Taky bych se přikláněla k názoru výše, anonymní, zkusit to.
Dobré ráno, Acher. Nemohla jsem si vzpomenout 😴 na název jednoho preparátu, abych Vám to sem napsala…až dneska ráno ve 4h mi svitlo a vzpomněla jsem si! 🍀
Poraďte prosím kamarádce Ovosan. Co osobně vím, je jen to, že je na trhu přes 20 let a spokojené uživatele a jejich recenze, můžete nalézt všude možně na netu, bez problémů. Ovosan je volně prodejný, je sice drahý, ale vypadá to, že je účinný. Sama jsem Ovosan teda nevyzkoušela, ačkoli jsem prodělala rakovinu, ale naštěstí to bylo jen II. stádium a dobře to dopadlo, jsem už 10 let čistá.
Ať to vyzkouší a po čase dejte prosím echo, ráda bych si přečetla, že je z toho Vaše kamarádka venku! 🙏
“Ovosan užívám s přestávkami několik let. V době kdy mně byla diagnostikována rakovina vaječníku jsem dobu asi 3 týdny před operací užívala 15 tablet denně. Přesto ze jsem už vyššího věku a prognóza nebyla dobrá, co se týká průběhu operace a následného léčení, tak vse proběhlo nad očekávání dobře. Dokonce jsem nemusela absolvovat ani chemoterapii. Ted užívám denně 3 tablety jako udržovací dávku. Chodím na kontroly každé 3 měsíce a zatim vse v poradku. V naši rodině nejsem sama kdo ma stejne zkušenosti. Samozřejmě dodržují vse co doporučí lékaři.”
“Ovosan užívám s přestávkami několik let. V době kdy mně byla diagnostikována rakovina vaječníku jsem dobu asi 3 týdny před operací užívala 15 tablet denně. Přesto ze jsem už vyššího věku a prognóza nebyla dobrá, co se týká průběhu operace a následného léčení, tak vse proběhlo nad očekávání dobře. Dokonce jsem nemusela absolvovat ani chemoterapii. Ted užívám denně 3 tablety jako udržovací dávku. Chodím na kontroly každé 3 měsíce a zatim vse v poradku. V naši rodině nejsem sama kdo ma stejne zkušenosti. Samozřejmě dodržují vse co doporučí lékaři.”
Ááá, mě nenapadlo, že je pro lidi, zatím jsem se s tím setkala u psíků s rakovinou, kde ho hodně doporučovali