drvodelkafialova:On taky musí být člověk ohledně těch botů obezŕetný. Často halucinují.
No jo, bot navede na příhodné zdroje a dál musí každý sám.
On taky musí být člověk ohledně těch botů obezŕetný. Často halucinují.
drvodelkafialova:On taky musí být člověk ohledně těch botů obezŕetný. Často halucinují.
No jo, bot navede na příhodné zdroje a dál musí každý sám.
“Bylo by možná fajn si mimo založení striktně kecací kategorie zároveň definovat nějaké novější směřování tohoto webu do budoucna, protože těžiště v samotném chovatelství úplně nevidím”
nooo….
to záleží, co je chovatelství (a jsem u psů a koček)
pokud to je o odchovech štěňat, tak to nikdy těžištěm Diskuze nebylo.
Pokud je chovatelství o soužití se psem/kočkou, tak jo, o tom to je, bylo a bude.
A ty pokecy zcela mimo jsou o tom, že to je diskuze lidí…..
(…žíš lidi, vy máte problémy……🙃)
No jasně, zase si to prosím nepředstavujte, že budeme vše, kde nepadne stejné slovo jako v dotazu mazat nebo přesouvat. Uvedu pěkný příklad. Máme tu téma Rady a nápady k webu ChovZvířat.cz. Jednu dobu se přímo v tomto tématu začaly probírat množírny. Tedy dnes bych tyto příspěvky vzal a přesunul do samostatného tématu buď do psů nebo do “Drbárny” (zatím pořád pracovní název). Stejně tak diskuze o pravopisu, počasí atd. To by prostě mělo být jinde než v kategorii Psi nebo Kočky.
Že padne jeden příspěvek mimo téma, ale diskuzi nikam nesvede, to nijak omezovat nechceme. Stejně tak řešit směřování tohoto fóra. Rád bych zachoval vše při starém, nemyslím si, že je to tady nějak tragické, opravdu jen malé změny, ale pomohou přehlednosti.
Někoho též může potěšit i prostý fakt že přímo komunikuje s lidmi podobných zájmů, porovnat své zkušenosti atd. Mnohdy prostě nestačí získat pouze v té které době uznávaná fakta a šmytec. Je bezesporu dobré mít k takovým informacím přístup ale “přímý” kontakt to nenahradí, přestože ten kontakt může jednomu občas pěkně zvednout mandle.
Tady to vyvolává tolik vášní! Jsem jediná, kterému je to celkem jedno? Mně ten dosavadní systém vyhovoval, změna mi nevadí, ale přijde mi zbytečná.
Protože hlavně čtu, tak mi to plevelení taky nevyhovuje. Né, že by mi vyloženě trhalo žíly, ale ráda se bez toho obejdu.
Mně je to teda asi taky fuk, kde jaké téma bude, kategorie nebo co. Pochopila jsem to se zprávami správně - zprávu smažu já a zmizí i z druhé strany? To je divné. Co je psáno, to je dáno! Ne, je mi to jedno.
Moje “úvodní" stránka chovu je Diskuze a vůbec si nevšímám, do jaké kategorie je který řádek zařazen. Teda ty s ikonkou pavoučka neotevřu nikdy. Ale jinak se řídím názvem vlákna. Ne/zajímá. Nebo taky kouknu, kdo tam plác poslední příspěvek, protože když třeba hmn, tak to je jasný černý humor čili tam zabila hřebíček do rakve - deset stran komentářů shrnula do dvou drsných a osudových slov - a to si musim jít přečíst!
No.
A jinak nic.
Myslim, že po této vzpouře se už nikdo blbé zprávy psát neopováží. A plevelu už taky moc neporoste.
Dokonce ani já nebudu plevelit.
Možná.
Ano, obě strany vidí stejné zprávy. Tedy pokud si konverzaci smažete vy, zmizí zprávy i druhé straně.
No ale…….. pokud někdo napíše něco špatnýho někomu jinýmu a pak to po nějaké době smaže, tak tomu, komu bylo posláno to něco špatnýho, zmizne ten důkaz, že mu dotyčný psal to špatný. Neboli - bude-li někdo někoho stalkovat a pak to u sebe smaže, tak ten stalkovaný se nemá jak bránit.
Moje “úvodní" stránka chovu je Diskuze a vůbec si nevšímám, do jaké kategorie je který řádek zařazen. Teda ty s ikonkou pavoučka neotevřu nikdy. Ale jinak se řídím názvem vlákna. Ne/zajímá. Nebo taky kouknu, kdo tam plác poslední příspěvek, protože když třeba hmn, tak to je jasný černý humor čili tam zabila hřebíček do rakve - deset stran komentářů shrnula do dvou drsných a osudových slov - a to si musim jít přečíst!
taky to takhle nějak dělám .protože mě zajímá i třeba to co se píše na skotu, u koní, slepic, ptáčků a tak vůbec. Ty pavouky taky ne, stačí mi ty, co se momentálně stahujou domů a to se mi úplně nepozdává.
No dobrá, už mě napadla varianta jak to udělat jinak a večer to ještě upravím 🙂. Bude to fungovat tak, že si budete mazat pouze pro sebe. Druhá strana zprávy stále uvidí.
Supr, děkuji. Pro bezpečnost je to lepší.
Mně se nové změny líbí, obešla bych se bez nich, ale po možnosti schovat příspěvky od určité IP adresy jsem volala již několikrát (otravného anonyma ráda zahluším), takže paráda. Funkcionalita blokování zpráv od někoho je taková normální, měla jsem za to, že to tu funguje, ale nepotřebovala jsem to ověřovat. Možnost smazat si u sebe zprávy mi přijde zbytečná, ale opět, já ji nepotřebuji, vadit mi nebude, používat ji nemusím, a pokud to někomu pomůže se cítit příjemněji, hurá do toho 🙂
Pánové autoři webu, opět děkuji mnohokrát za Vaši ochotu a práci, vím, jak je to náročné, jste nejlepší! 💯👏
Tak mi to nedalo a udělal jsem to hned. Nyní konverzaci mažete pouze pro sebe a navíc máte nově možnost mazat jednotlivě všechny zprávy. Opět u zprávy jsou 3 tečky… dál to znáte 🙂.
Děkujem. Tohle je fajn varianta. Přidávám se Buggyře s poděkováním.