Já jen ještě - tohle mi při tom válení se v posteli udělalo nevolno u žaludku. Šla jsem se podívat, jak je to se Sarah. Která je v nemocnici. Tak jsem se chtěla podívat, jestli nepíše, jak je na tom, jestli už se ví, co jí je. a našla jsem tohle, co psala :
Takže jsem tady, abych vám to tedy vysvětlila. Není to vůbec kvůli dohadování ohledně nějakého bílého jogurtu, to jste si možná nevšimli, že jsem poslední 4 dny řešila úplně jiné věci. Odcházím kvůli osobě, které vadí, co jsem napsala nebo co jsem nenapsala a taky co jsem olajkovala nebo neolajkovala. A ještě je tady taková dobrá duše, která jí posílá prinscreeny. Myslím, že jsme dospělí lidi a toto je pod naši úroveň, připadám si jak v Minority Report. A myslím si, že mám ve svým životě na řešení důležitější věci. Jinak Dajo, jestli se Vám fakt “nelibý”, že bych sem měla třeba jen nakukovat, jak někteří jiní, kteří se odhlásili, tak OK, nastavím si na PC blokaci CHZ, no problem.
Nevím, zda si toho ostatní nějak všimli a zda si uvědomují o co vlastně jde.
To se mi opravdu fakt zvedl kufýrek - i proto, že považuju Sarah za hodnýho a slušnýho člověka. A je jasný, že když tohle někdo dělá, vybere si ty slušné, kteří se nebrání. Tohle je opravdu nechutný, ale hlavně nebezpečný. Ale ono to jde nahlásit. Nejen tady na adminy, ale také na policii. A nemusí to vždy hlásit ten, koho se to týká, to jsem si kdysi ověřila právě přímo na PČR, když jsem řešila něco podobného u mé sestry. Potvrdili mi, že to klidně může udělat kdoliv jiný. A to je dobře, protože pokud to bude pokračovat, bylo by dobré to nenechat být. Díky tomu, že to je na netu, je to i vždy zpětně dohledatelné.
Mankote, jeste asi porad nechapu proc by to nekdo delal? Je to jednoduse vysirani nebo v tom jsou prachy, ze ma nekdo chovku coklu nebo nekdo poukazuje na neci chovku coklu? Ceska kotlina je zaprdnea, plna zavisti, nedivil bych se, ono pri ty premrsteny cene stenat mit 15ku nebo nemit je nekdy velkej rozdil v domacim rozpoctu. Me zacaly na fb blokovat skupiny pradlen, protoze neresim usni znamky, nekupuju plemenny berany a nebojim se o tom hovorit. Lidem jebe.
Odpověď na příspěvek uživatele Zrzavci z 30.10.2024, 09:38:29
nemocni jsme vsichni kdo lezem na nejaky fora, to je nemoc zavislost a pak tu mame dalsi nemoce. ja sam bych moh vypravet 🙂 Castecne to resi povinna registrace kdyz nekdo chce diskutovat. Bohuzel nejde omezit jeden ucet na jednu IP, protoze clovek se pripojuje z mnoha mist. Pak proste kdyz vam prijde ze nekdo skodi a tvari se jako nekdo jinej, tak nahlasit, admin mu da upozorneni a kdyz nic, tak bananek v cokolade.
Odpověď na příspěvek uživatele Zrzavci z 30.10.2024, 09:30:11
Vy jste to zaregistrovala až teď, já a další hned jak to Sarah napsala. Je to podobné obtěžování, jakému zřejmě čelí Vahine a možná ještě někdo další. Od včera se to tu probírá.
Snad by admini mohli najít v nějakém “auditlogu” původce…
Přátelé, myslím, že podkladů mám dost, víme, že je potřeba něco málo změnit. Zamknu toto téma a založím nové, kde s vámi budu chtít řešit přesuny některých témat do nové kategorie, ať se trochu posuneme.