vůbec, ale fakt vůbec jsem netušila, že něco probíhá přes SZ a jako i já jsem v šoku. To se ani nedivím, že se chce někdo odhlásit , aby mu SZ nechodily👍, ale i když se odhlásí tak mě se třeba líbí, když je tam tohle nepřihlášený Zrzavec a to mi stačí páč vím o koho se jedná. Pokud na někoho reagují ( nebo čtu ) od dotyčného něco, mám ráda když vím o koho se jedná páč za ty roky už i pochopím jeho psaní a jak pak to myslel. Doufám, že jsem jako obvykle nepochopila něco blbě. Ono někdy číst mezi vašimi řádky je kumšt.
Jo a vlastně blbá otázka, pokud byl problém s něčím tady? Proč dotyčné to nezveřejní, já bych ( pokud se mi něco nelíbí ) to bonzla veřejně.
Prosím neodcházejte, neodhlašujte se, zůstaňte stále s námi👍.
Tak a doufám, že zase nepíšu jak tatar, fakt začínám mít z toho fobii🤪.
Odpověď na příspěvek uživatele balu z 29.10.2024, 18:44:20
Takhle jsem to já nenazvala, to Vy, Balu. Ke změnám dojde, takže osobně nic dalšího nemám, co bych s adminy řešila. Konkretizovat nic dál nehodlám. Děkuji adminům za neutuchající snahu o vylepšení prostředí tady. Pěkné dny všem.
Takhle jsem to já nenazvala, to Vy, Balu. Ke změnám dojde, takže osobně nic dalšího nemám, co bych s adminy řešila. Konkretizovat nic dál nehodlám. Děkuji adminům za neutuchající snahu o vylepšení prostředí tady. Pěkné dny všem.
Ups! Vypadlo mi jméno, i když jsem již neregistrovaná, podepisuji se vždycky nebo se aspoň snažím. Omlouvám se.
ja moc dekuji, ze jste se podnetu chopili. Napsala jsem vse, co jsem mela na srdci a ze su baba, tak asi i neco navic. 🙄 Neco z mych prani zustane v risi snu, ale myslim, ze pokud by si clovek mohl navolit, koho zablokovat v SZ a skryt, koho nechce cist, asi by se i mne podstatne umazal duvod, proc jsem odesla ja. Bohuzel asi nektere vyrcene ostny zustanou zobrazene jako citace, ale i tak by se za mne situace mohla zlepsit. Nevim, nakolik je to narocne to napsat do prikazu.
Synovec cosi hraje a ma to tak bezne nastavene, aby si odfiltroval hatery.
Diky moc, zatim mavam a profil mi jeste nemazte… treba nekdy zase… nakouknu🙂
Tak tohle jsem já nepsala, stačí se podívat na adresu, ze které to přišlo. No fuj, že to někoho baví se vydávat za někoho jiného!! Jde s tím admini něco udělat? Setkávám se s tím osobně poprvé.
Tak tohle jsem já nepsala, stačí se podívat na adresu, ze které to přišlo. No fuj, že to někoho baví se vydávat za někoho jiného!! Jde s tím admini něco udělat? Setkávám se s tím osobně poprvé.
No a v tomhle já vidim to riziko nepřihlášení registrovaného. Kdokoliv se za něj může vydávat. Jasně třeba příspěvky od Megí si troufnu říct, že poznám, ale jinak.
Jako pořád si tak říkám, jestli to, co popisujou holky s těma SZ, jestli to může dělat někdo “ z nás” a tak přemýšlím o lidech, která znám z fóra už roky a přijde mi neuvěřitelný, že by to byl někdo z nich.
Nečetla jsem vše,nečtu ani když se v nějakém tématu ,které mě zajímá,začne řešit něco jiného,ale dělá to na mě dojem,že se někdo snaží, poklidnou diskusi,co tady byla,rozhádat.A moc dobře ví,že ve skupině žen to není velký problém.A také se mu to daří.Jelikož mám v práci ženský kolektiv,vím,jak je lehké je poštvat proti sobě a jak je těžké aby vše hodily za hlavu,ustoupily,netrvaly na své ukřiděnosti,uznaly,že pravda je někde jinde.Snad to nechcete i zde.
No a v tomhle já vidim to riziko nepřihlášení registrovaného. Kdokoliv se za něj může vydávat. Jasně třeba příspěvky od Megí si troufnu říct, že poznám, ale jinak
Já si to ráno v posteli, kde jsem se po včerejším maratonu ještě válela a dopejkala a tudíž koukla do teleféna uvědomila taky, jak jste to napsala. že to, že napíšu Nepřihlášená Zrzavci může udělat i někdo cizí - liší se to jen tím číslem IP a to za á-kdo na to kouká??? Moc asi ne a za druhý, může ten dotyčný tvdit, že to jsem já, jen píšu odjinud. Takže ano, souhlasím se Sardullah - je to i ochrana toho, kdo píše, když je registrovaný, asi se to moc obejít nedá.
Tak jednoduse. Na malochov.cz jsem taky kdysi resili jestli nechat psat neregistrovany. Myslim ze jsem to pak nastavil ze ne jestli si dobre pamatuju. Registrace je pro cloveka, kterej chce ne kam psat z PC nebo telefonu magrinalni zalezitost. Takze ja bych byl pro to, at pisou jen ti, co se zaregistrujou. Dokonce jsem tam udelal tajnou mistnost kam i registrovani museli pozadat o pristup. Doba je zla, hnusna, lidem jebe a jsou zli.
Admini, mozna prijdete o par anonymnich ( no mozna tak uplne anonymni nejsou, ze ), ale vrati se vam normalni ( jako treba ja 🙂))))