Aktuálně: 3 715 inzerátů210 551 diskuzních příspěvků18 253 uživatelů

Dotaz na Zbyňka a Lubomíra: Návrat k radám o chovu?

raven_kix
raven_kix autor webu
29.10.2024, 18:43:28 xxx.xxx.230.164
»
Odpověď na příspěvek uživatele megi-the-pes z 29.10.2024, 18:38:55

Díky, díky, díky 🙂. A moment, toto mi asi uniklo. Co se děje v soukromých zprávách? Pojďme to prosím probrat a funkce doplním, Jak mazání vláken, tak třeba blokaci od některých uživatelů. Protože v souvislosti s připravovanými Chovatelskými profily stejně budu dodělávat možnost přidat si uživatele do oblíbených, tak můžu udělat i neoblíbené 🙂. Od nich pak například neuvidíte příspěvky, případně nedostanete zprávy.

Ale nejdřív bych to rád více pochopil, opravdu tomu teď nerozumím, co přesně se dělo / děje.

1 hlas
balu
balu 29.10.2024, 18:44:20 xxx.xxx.162.174
»
Odpověď na příspěvek uživatele Vahine z 29.10.2024, 18:25:59

Vahine, mně je to úplně jedno, já to vědět nepotřebuji. Ale pokud jde o stalking, měla byste to řešit s adminy.

0 hlasů
Sardullah
Sardullah 29.10.2024, 18:46:27 xxx.xxx.189.104
»
Odpověď na příspěvek uživatele raven_kix z 29.10.2024, 18:35:23

Jo to by možná zpřehlednilo diskuze…jako jsou např. ty psí a nepletly by se do toho krafací vlákna.  

Já doufám, že bude vůle uživatelů, že se teda někam pohneme, aby to vyhovovalo co nejvíce lidem…protože to co se tady teď děje…je mi upřímně za nás stydno, trapně…a nechápu…😴

4 hlasy
megi-the-pes
megi-the-pes 29.10.2024, 18:53:00 xxx.xxx.124.4
»
Odpověď na příspěvek uživatele raven_kix z 29.10.2024, 18:43:28

Mně se tady už neděje nic (a i kdyby, nikoho nenapráším, ale zmátim ho sama 🙂), po tom, co jste spravili zprávy, aby se neotevíraly automaticky. Problém byl hlavně na tom mrtvém fóru, někomu se to ale evidentně přesunulo i sem, když to lidi donutilo odejít. 

Pokud plánujete funkce nedostávat některé zprávy a skrýt některé příspěvky (snad to ale nerozbije návaznost příspěvků; bude se tam něco 3x opakovat, protože “jsem to nečetla, mám to neviditelné”), tak je po problémech. 
Někdo si vypne zprávy, někdo anonymy a nebude zakládat další složku Akt X, proč se dotyčný neregistruje a navíc neumí i/y.

A je to. Světový mír.

Třeba se to uklidní nějak samo. Však do Vánoc nejsou ani dva měsíce, to všici měkneme.

🙂

2 hlasy
raven_kix
raven_kix autor webu
29.10.2024, 19:03:05 xxx.xxx.230.164
»
Odpověď na příspěvek uživatele megi-the-pes z 29.10.2024, 18:53:00

V té diskuzi by to bylo samozřejmě tak, že bych příspěvek skryl za proklik. Tedy nebyl by vidět a po kliknutí na “Zobrazit i když ho nesnesu” by se text zobrazil 😀

3 hlasy
Xerxova
Xerxova 29.10.2024, 19:28:22 xxx:xxx.ff0a:2eba

vidím dva hlavní průšvihy: 

1 - že někdo sype soukromé zprávy těm, kteří o ně nestojí. A předpokládám, že i když diskutovat nechtějí a ozvou se - tak to nepřestává. Pamatuji to i ze starého dobrého Zvířetníku - odkud některé osobnosti zmizeli, neboť neustáli nechtěný zájem o “kamarádství a stálé povídání si” … prostě to nešlo. Jsou to vysávači energie a těžko se s nimi bojuje…

2 - že někdo píše pod cizím jménem (tedy nepřihlášeným) za zády pravého autora. Tady by pomohlo to přihlašování se, ale sama vím, že pokud bych chtěla reagovat z počítače manžela nebo z tabletu… tak se přihlašovat nebudu a taky budu jako nepřihlášená Xerxová… Je to drzost veliká a možná by stálo za to, hlídat alespoň IP adresy, odkud kopie odešly…

2 hlasy
mastnacek
mastnacek 29.10.2024, 19:32:29 xxx.xxx.133.139

No… jak rikala babicka, kdyz jsme ofrnovali nad jidlem… valku na vas!!!

0 hlasů
Skeeve
Skeeve 29.10.2024, 19:44:10 xxx:xxx.ce63:deb7
mastnacek:

No… jak rikala babicka, kdyz jsme ofrnovali nad jidlem… valku na vas!!!

A to má nějakou souvislost s něčím, nebo zas pokřikujete do větru? 

0 hlasů
mastnacek
mastnacek 29.10.2024, 19:51:42 xxx.xxx.133.139
»
Odpověď na příspěvek uživatele Skeeve z 29.10.2024, 19:44:10

Se vsim, co tady resite.

0 hlasů
raven_kix
raven_kix autor webu
29.10.2024, 19:53:45 xxx.xxx.230.164
»
Odpověď na příspěvek uživatele mastnacek z 29.10.2024, 19:51:42

Já to chápu, ale kdybys napsal nějaký konkrétnější názor / nápad, bylo by to víc k věci 🙂.

2 hlasy
už ne člen (neregistrovaný) 29.10.2024, 19:59:53 xxx.xxx.80.147

Mi přijde, že pokud někdo odchází, je to kvůli hnusnému chování lidí.

2 hlasy
J5
J5 29.10.2024, 20:14:12 xxx:xxx.d3a9:f793
už ne člen:

Mi přijde, že pokud někdo odchází, je to kvůli hnusnému chování lidí.

A ve své jednoduché nafrněnosti nezapomene dát všem ostentativně na obdiv na jak moudré řešení přišel. 

Hezký den přeji.

1 hlas
mastnacek
mastnacek 29.10.2024, 20:28:50 xxx.xxx.80.12
»
Odpověď na příspěvek uživatele raven_kix z 29.10.2024, 19:53:45

To je jednoduchy, nechat lidi at kafraj jak chtej. Bazi vedeni z toho neudelas, to jsem si zkusil. Clanky tady jsou , kdo chce nejaky moudro zvecnit, muze. Vcera jsi videl, ze s AI si muzes k cemukoli udelat vycuc. Co vic si prat? 

0 hlasů
nepřihlášená Zrzavci (neregistrovaný) 29.10.2024, 20:59:23 xxx.xxx.19.80
raven_kix:

Zrzavci: Víte proč se třeba teď tady pohybuju jako neregistrovaná? Protože jako neregistrovaná, nemůžete psát a dostávat SZ. A to vylučuje, že bych někoho zde nějak třeba ovlivňovala.

Soukromá zpráva vám samozřejmě přijde i když nejste přihlášená. Že si ji nepřečtete je druhá věc. Každopádně lze být přihlášen a zároveň i nepřihlášen na jednom PC. Kdo má PC a mobil, ten to má ještě jednodušší. Tedy ten důvod co popisujete, je takto opravdu nefunkční.

Aha, tak to jsem netušila. Dík.

Každopádně lze být přihlášen a zároveň i nepřihlášen na jednom PC.

eh, tomuto nerozumím, ale to asi u mě není vůbec podstatný, jsem z větší části počítačový matla. 

0 hlasů
nepřihlášená Zrzavci (neregistrovaný) 29.10.2024, 21:08:50 xxx.xxx.19.80
balu:

Můžete napsat co chcete, zapřísahat se, ale ten dojem přetrvává. 

Kdybyste vy i ostatní, kteří zde mají registraci, psali přihlášení, k pochybnostem by dojít nemohlo. 

Můžete napsat co chcete, zapřísahat se, ale ten dojem přetrvává.

😲 proč bych se měla zapřísahávat? Není to krapítek moc dramatický?

Popravdě, Balu, je mi naprosto buřtíček jaký dojem ve Vás přetrvává. Protože jednak každýmu soudně uvažujícímu člověku je jasný, že plně vyzrálý dospělý jedinec těžko bude pobíhat po diskuzi a psát jako magor nějaký SZ do všech směrů. Tohle opravdu nedělám a Vaše nějaký dojmy pojmy jsou mi fučík. I proto, že moje náplň dne je tak nadupaná, že na takovýhle ubohosti a pitomosti opravdu nemám čas - zkuste mi někam do dnešního dne, kdy jsem naložila a rozvozila a rozhrbala 2,5 tun kamení, uvařila jídlo, vyvenčila psy a ještě šla cvičit, najít nějaký prostor pro to, abych pobíhala jako pako po diskuzi a psala různým lidem, aby něco někam psali? To je jako neproveditelný. Já jsem ráda, že teď po tom všem stihnu napsat hlavně článek na zítčejší čtení ke kávě pro ty, kterých si vážím.  Takto vypadají všechny moje dny, ne jen tento, takže ztrácet čas něčím takovým, co jste si vyfabulovala ani nemám možnost. Ale když Vás osobně to baví si takto uvažovat, tak jako proč ne. Jen je to takový dost negativní, nedělá to dobře na duši. Pak člověk vidí všude něco, co tam není, ale mohlo by být a hledá stíny, tam kde nejsou a voni se mu mezitím usídlují v tý duši. Lepší je jít ven s čoklema a radovat se z toho, že je venku stále ještě krásný podzim.

No a já jdu psát ten článek konečně, teď se mi pěkně rozběhaly prsty po klávesnici, tak to půjde jedna báseň. 

1 hlas
Zrzavci
Zrzavci 29.10.2024, 21:13:32 xxx.xxx.19.80
raven_kix:

Díky, díky, díky 🙂. A moment, toto mi asi uniklo. Co se děje v soukromých zprávách? Pojďme to prosím probrat a funkce doplním, Jak mazání vláken, tak třeba blokaci od některých uživatelů. Protože v souvislosti s připravovanými Chovatelskými profily stejně budu dodělávat možnost přidat si uživatele do oblíbených, tak můžu udělat i neoblíbené 🙂. Od nich pak například neuvidíte příspěvky, případně nedostanete zprávy.

Ale nejdřív bych to rád více pochopil, opravdu tomu teď nerozumím, co přesně se dělo / děje.

Ravene, ešivá to Vám udělá takovou radost, tak já se nechám inspirovat Megi, když teda spolu pečeme 😀 😀  a taky udělám Kamingauta. Mám? Vážím si toho, co děláte a proto jsem se přihlásila. 

Ad ty SZ - já tady už taky problém nemám, vyřešila jsem ho ještě na fauně, jednou pro vždy,  ale pokud přetrvává, věřím, že pro některý lidi to bude nepříjemný. Každopádně pokud něco takového vymyslíte, asi to nebude vůbec od věci.

3 hlasy
raven_kix
raven_kix autor webu
29.10.2024, 21:24:34 xxx.xxx.230.164
»
Odpověď na příspěvek uživatele Zrzavci z 29.10.2024, 21:13:32

Děkuji, děkuji, děkuji i vám 🙂.

Takže kdybych přidal možnost - zablokovat v SZ konkrétního uživatele a smazat zprávy, tak by to pro zatím u SZ předešlo případným problémům?

2 hlasy
zbynek
zbynek autor webu
29.10.2024, 21:32:30 xxx.xxx.230.164

Funkce smazat SZ by určitě měla být doplněna, každý ať si je spravuje sám.

3 hlasy
Zrzavci
Zrzavci 29.10.2024, 21:37:48 xxx.xxx.19.80
»
Odpověď na příspěvek uživatele raven_kix z 29.10.2024, 21:24:34

Jo, to zablokování by myslím celkem bodlo. A kdyby šlo vyfiltrovat si toho, koho v diskuzích člověk nechce čítávat, tak to by bodlo taky tak. Páč by člověk počítal s tím, že je tam nějaká případná díra v konverzaci, ale zas by to byla díra u které mu je jedno, že tam je, protože ví, že od toho dotyčného se stejně nic podstatného nedozví.

2 hlasy
Zrzavci
Zrzavci 29.10.2024, 21:39:17 xxx.xxx.19.80

A koukám, že jsem asi neuložila předchozí příspěvek ve kterém jsem se hlásila k tomu Anonymnímu příspěvku pro Balu. Myslela jsem v té době, že už jsem přihlášená a proto jsem se neuvedla jako Nepřihlášení Zrzavci. Bylo to nedopatření.

0 hlasů

Toto téma je uzamčené.