Aktuálně: 3 711 inzerátů210 508 diskuzních příspěvků18 253 uživatelů

Burza Hodonín tuto neděli nebude

Anonymní (neregistrovaný) 24.10.2024, 17:23:49 xxx.xxx.217.21

Tuto neděli určitě nebude. To je Týniště.

TJ (neregistrovaný) 26.10.2024, 07:43:19 xxx.xxx.48.26

máte pravdu, chybička se vloudila. Tak příští neděli.

Anonymní (neregistrovaný) 03.11.2024, 08:15:28 xxx.xxx.141.100
»
Odpověď na příspěvek uživatele TJ z 26.10.2024, 07:43:19

Zdá se že Hodonínští pořadatelé opět “nezklamali” , desítky aut se tam točili zbytečně na burzu, tito gerontove nejsou schopni jednoznačně napsat na internet že burza nebude. Jel jsem tam pro krmení ,bohužel prodejci to také odpískali.

Anonymní (neregistrovaný) 03.11.2024, 08:45:59 xxx.xxx.192.87
Anonymní:

Zdá se že Hodonínští pořadatelé opět “nezklamali” , desítky aut se tam točili zbytečně na burzu, tito gerontove nejsou schopni jednoznačně napsat na internet že burza nebude. Jel jsem tam pro krmení ,bohužel prodejci to také odpískali.

Šak to máte na internetu napsané, že se nekoná. I tady je vložené vlákno s odkazem na internetové stránky, že se burza nekoná. Kdo aspoň trochu sleduje nějaké dění v republice, tak ví, že na Hodonínsku se vyskytla ptačí chřipka. Každý si snad už pro jistotu dohledá zda se burza koná či ne. Nebo jak si to představujete. Znělka: hlavní zprávy na nově a tam Borhyová jako hlavní zprávu hlásí zrušení Hodonínské burzy 😁

Anonymní (neregistrovaný) 03.11.2024, 08:48:00 xxx.xxx.84.6
Anonymní:

To snad napadne i vola, že když je v Hodoníně  na husí farmě ohnisko ptačí chřipky, tak burza určitě nebude. Chce to zapojit mozek.

Anonymní (neregistrovaný) 03.11.2024, 10:01:53 xxx.xxx.141.100
Anonymní:

To snad napadne i vola, že když je v Hodoníně  na husí farmě ohnisko ptačí chřipky, tak burza určitě nebude. Chce to zapojit mozek.

Opakuji jel jsem pro krmení ,nic nebránilo prodejcům krmení před areálem prodávat, paradoxně tam někdo prodával v náklaďáku slepice . Fraška. O zapojení mozku napište desítkám a možná i stovkám posádek aut co se tam  zbytečně točili.

Anonymní (neregistrovaný) 03.11.2024, 10:56:29 xxx.xxx.192.87
Anonymní:

Opakuji jel jsem pro krmení ,nic nebránilo prodejcům krmení před areálem prodávat, paradoxně tam někdo prodával v náklaďáku slepice . Fraška. O zapojení mozku napište desítkám a možná i stovkám posádek aut co se tam  zbytečně točili.

Dobře jste to napsal,, nic nebránilo prodejcům krmiv před areálem prodávat. "

Pak už to není, ale starost pořadatelů, jestli někdo na parkovišti prodává z auta krmení či ne. Přece nebudou pořadatelé zjišťovat od prodejců, jestli se tam některý chystá jen prodávat krmení, ikdyž je burza zrušená nebo ne,aby pak mohli na internetu psát : Burza je zrušena kvůli ptačí chřipce, ale pán…  tam bude prodávat proso, pán…, co prodává to a to zrní tam nebude. Na internetu je jasně napsáno, že je burza kvůli výskytu ptačí chřipky zrušena, co víc chcete? Každý má možnost si to dohledat nebo zjistit, a jestli tam někdo jede na vlastní pěst, jestli náhodou nebudou prodávat krmivo na parkovišti, to přece není starost pořadatelů. A tím se jich v žádném případě nechci zastávat, ale to je realita. 

Anonymní (neregistrovaný) 03.11.2024, 11:56:24 xxx.xxx.141.100

Tak naposledy. Jel jsem tam proto že posledně když to bylo zavřené tak tam krmení prodávaly. Do konce tam ptáky i vykupovali . Na parkovišti. Primárně mě jde o to že jedině upozornění které jsem dohledal bylo tady na diskusi, a ne každý čte diskuse. Řekněte to těm chovatelům kteří přijeli i desítky kilometru i ze Slovenska a nebo z Rakouska.

Anonymní (neregistrovaný) 03.11.2024, 12:12:41 xxx.xxx.48.26

Pravda je že pořadatelé mohli udělat víc a vložit zrušení burzy do inzercí zde, na bazoši atd a dostalo by se to k více lidem. Pravda je i to že když byla dříve burza z důvodu ptačí chřipky zrušena tak prodeje krmiv i výkupy jeli beze změny.

Anonymní (neregistrovaný) 03.11.2024, 13:07:03 xxx.xxx.192.87
Anonymní:

Tak naposledy. Jel jsem tam proto že posledně když to bylo zavřené tak tam krmení prodávaly. Do konce tam ptáky i vykupovali . Na parkovišti. Primárně mě jde o to že jedině upozornění které jsem dohledal bylo tady na diskusi, a ne každý čte diskuse. Řekněte to těm chovatelům kteří přijeli i desítky kilometru i ze Slovenska a nebo z Rakouska.

Samozřejmě, vždycky jde udělat něco víc i v životě. Na druhou stranu když jsi zádám do vyhledávače burza Hodonín,když vím že je tam ptačí chřipka, tak vám to najde několik odkazů ať už na diskuze, nebo stránky, kde je jasně napsáno, že je burza zrušena. Hodonín není burza, na kterou by jezdilo  tolik chovatelů z velké dálky. Když vím jako např. Vy, že je zde ptačí chřipka, tak si to dohledám a najít to jde za minutu. A ne jen zde jak píšete. Pak už je přece na každém jestli to riskne a pojede tam, kdyby tam náhodou prodávali kmivo jako minule. To už je, ale moje riziko a s tím už nemají pořadatelé nic společného, jestli se tam nějaký prodejce rozhodne před branou prodávat nebo ne. Pořadatelé ji zrušili, dohledat to jde úplně v pohodě, a tím to pro ně končí. Nevím, stěžovat si na pořadatele, že dobře neinformovali, jestli tam bude soukromník prodávat, je trochu mimo. To není jejich starost, ale moje riziko když tam jedu. 

Anonymní (neregistrovaný) 03.11.2024, 15:57:31 xxx.xxx.141.100
»
Odpověď na příspěvek uživatele Anonymní z 03.11.2024, 13:07:03

Je to marné úplně jste to otočil , nejde mě o krmivo ale o ty stovky chovatelů kteří jeli úplně zbytečně. Proč bych si měl dávat něco do vyhledávače když nejsem varován? Proč jste to nenapsali např. Na bazoš? No asi podle Vás dobře jim tak měli jet radši na hřbitov.

kometa
kometa 03.11.2024, 16:33:06 xxx.xxx.147.163
»
Odpověď na příspěvek uživatele Anonymní z 03.11.2024, 15:57:31

A proč by to mělo být na bazoši?

Jak píše, bohužel taky anonym (čert aby se ve vás vyznal), informace proběhly na OO ČSCH, tady i v médiích, že ptačí chřipka.

Anonymní (neregistrovaný) 03.11.2024, 17:31:18 xxx.xxx.192.136
Anonymní:

Je to marné úplně jste to otočil , nejde mě o krmivo ale o ty stovky chovatelů kteří jeli úplně zbytečně. Proč bych si měl dávat něco do vyhledávače když nejsem varován? Proč jste to nenapsali např. Na bazoš? No asi podle Vás dobře jim tak měli jet radši na hřbitov.

Ale neotočil. Tak vy jste psal, že nic nebránilo prodejců tam prodávat, když minule tam byli, když byla burza zavřená. A proč tam ty chovatelé jeli zbytečně, když bylo na internetu napsané, že je burza zrušena? Jestli kvůli krmení, tak to nemá s pořadatelama nic společného, jestli se tam někdo vydá pro krmivo,když ho někdo prodává na parkovišti, chápete to? To je váš risk. A jak by jste chtěl být varován, že by vám to posílali přímo do emailu, teď to samozřejmě zlehčuju, aby jste neřekl, že jsem to otočil. Nevím proč píšete,, proč jste to nenapsali na bazož ". Nejsem pořadatel, do konce na tuhle burzu ani moc nejezdím, ikdyž to mám cca 20 km, raději Kroměříž. Tak vy nevíte, proč by jste si měl zjistit informaci o něčem, kam chcete jet a víte, že je tam nějaký problém a po druhém by jste chtěl, aby vám to dal vědět na portál který sledujete vy? Informace o tom byla, to že vy by jste ji chtěl na bazoši, tak jiní by ji zase chtěli spíš tady, třetí na jiné stránce,…. Mně prostě jen vadí jak píšete vy, proč bych si měl něco zjišťovat a po druhém chcete, aby vám tu zprávu doručil až pod nos. A to, že tam někdo jede z podobného důvodu, není jejich problém. 

Anonymní (neregistrovaný) 07.11.2024, 17:02:15 xxx.xxx.141.100
kometa:

A proč by to mělo být na bazoši?

Jak píše, bohužel taky anonym (čert aby se ve vás vyznal), informace proběhly na OO ČSCH, tady i v médiích, že ptačí chřipka.

Ale kometo my Vás známe. Proč se vyjadřuje té k tématu které je od Vás 200 km. A nikdy jste na burze v Hodoníně nebyla? Co je oocsch? Znal jsem český svaz chovatelů a  byl jsem hrdým členem. Dostala jste hlas tak moc gratuluji a se mnou všichni chovatele kteří jeli desítky a stovky kilometru na burzu do Hodonína 3.11. a opakuji nebyli varování ani bazoši ani faunaportale nikde.

kometa
kometa 07.11.2024, 17:29:32 xxx.xxx.147.163
»
Odpověď na příspěvek uživatele Anonymní z 07.11.2024, 17:02:15

280 km. Okresní organizace ČSCH. Proč by měly být informace ještě jinde než na webovkách? My se 14.9. chystali na závody - protože několik dní předtím pršelo a pršelo, tak bylo jasné, že nebudou. Nepotřebovali jsme, aby nám to někdo napsal.

Anonymní (neregistrovaný) 07.11.2024, 18:03:32 xxx.xxx.141.100
kometa:

280 km. Okresní organizace ČSCH. Proč by měly být informace ještě jinde než na webovkách? My se 14.9. chystali na závody - protože několik dní předtím pršelo a pršelo, tak bylo jasné, že nebudou. Nepotřebovali jsme, aby nám to někdo napsal.

Bože můj  jsem zděšený že jste nemohli jet  na závody snad. Jste si to vynahradila tady na diskuzi . Mějte pěkný večer. 

kometa
kometa 07.11.2024, 18:50:50 xxx.xxx.147.163
»
Odpověď na příspěvek uživatele Anonymní z 07.11.2024, 18:03:32

Nic jste nepochopil.

Anonymní (neregistrovaný) 08.11.2024, 13:16:32 xxx.xxx.106.48
Anonymní:

Ale kometo my Vás známe. Proč se vyjadřuje té k tématu které je od Vás 200 km. A nikdy jste na burze v Hodoníně nebyla? Co je oocsch? Znal jsem český svaz chovatelů a  byl jsem hrdým členem. Dostala jste hlas tak moc gratuluji a se mnou všichni chovatele kteří jeli desítky a stovky kilometru na burzu do Hodonína 3.11. a opakuji nebyli varování ani bazoši ani faunaportale nikde.

A proč by nemohla? Těžce si protiřečíte. Jednou napíšete, ať se člověk co to má podle vás 200 km od bydliště k tématu nevyjadřuje, pak napíšete, že tam jeli chovatelé stovky km. Stejně jako na začátku, když jste psal. Jelo tam zbytečně desítky chovatelů, pak už to byli stovky, když budem ještě chvíli pokračovat, tak se možná dostaneme k tomu, že tam bylo tolik lidí zbytečně, kolik tam bývá normálně, když burza je 🤣. Mám známého co tam jel ze stejného důvodu jako vy, a stovky lidí tam teda nebylo, prej. A hlavně, sám uznal, že to prostě zkusil na krmení, ikdyž věděl jaká je situace. Poroučím se. 😉

Přispět do diskuze
neregistrovaný
Nepřihlášený uživatel
Jméno:
Text příspěvku:
Youtube video:
Vložte odkaz na Youtube video.
Fotografie:
Vkládejte maximálně 20 fotografií ve formátu JPG, PNG nebo GIF. Maximální velikost jedné fotografie je 20 MB.