Aktuálně: 3 729 inzerátů211 005 diskuzních příspěvků18 261 uživatelů

Šteňa kŕmenie

Ph (neregistrovaný) 25.10.2024, 13:32:24 xxx.xxx.81.130

Měnit štěněti granule po týdnu mi nepřijde jako dobrý nápad. Průjem může mít i ze stresu a ze změny prostředí.

k tomuto - normalni, zdrave stene nema mit co zadny stres ze zmeny prostredi. ani ze zmeny v jidelnicku. 7tydenni stene dostava kazdy den neco noveho. Vsak zere 5x denne - a kdyz se nekrmi grancle - tak nikdy nezere to same. (pokud zrovna nepripravim jidlo na 3 krmeni dopredu ze stejneho zdroje ). Dostavaji hodne veci jen na ochutnani - susene paratky, maso, kosti na okus… 

A timhle ale nepisu, ze se to nedeje - ze stene ma po prevezeni do noveho domova prujem z nervu nebo ze zmeny krmeni 😇Jen ze to neni normalni

Vsude se to opakuje do zblbnuti - ale tim se to nestava pravdou! 

Sardullah
Sardullah 25.10.2024, 13:46:19 xxx.xxx.221.216
Ph:

Měnit štěněti granule po týdnu mi nepřijde jako dobrý nápad. Průjem může mít i ze stresu a ze změny prostředí.

k tomuto - normalni, zdrave stene nema mit co zadny stres ze zmeny prostredi. ani ze zmeny v jidelnicku. 7tydenni stene dostava kazdy den neco noveho. Vsak zere 5x denne - a kdyz se nekrmi grancle - tak nikdy nezere to same. (pokud zrovna nepripravim jidlo na 3 krmeni dopredu ze stejneho zdroje ). Dostavaji hodne veci jen na ochutnani - susene paratky, maso, kosti na okus… 

A timhle ale nepisu, ze se to nedeje - ze stene ma po prevezeni do noveho domova prujem z nervu nebo ze zmeny krmeni 😇Jen ze to neni normalni

Vsude se to opakuje do zblbnuti - ale tim se to nestava pravdou! 

Tak je fakt, že se to všude opakuje… já musím říct, že se sedmi štěňat, které jsem měla neprůjmovalo ze stresu ze změny prostředí, dokonce sni ze změny stravy žádný.

Jediná Gina, tak ta se s náma odmítala bavit. První tři dny si prakticky žila spokojeně na zahradě, kde jsem jí večer odlovila a ráno zase vypustila. Po třech dnech se teprva rozhodla, že se dobrovolně a sama půjde do toho baráku podívat. Ale ani tohle štěně nestresovalo, neprůjmovalo… byla to vlastně taková zvídavá, usměvavá, hravá holčička… jen se s námi prostě nebavila.

Přispět do diskuze
neregistrovaný
Nepřihlášený uživatel
Jméno:
Text příspěvku:
Youtube video:
Vložte odkaz na Youtube video.
Fotografie:
Vkládejte maximálně 20 fotografií ve formátu JPG, PNG nebo GIF. Maximální velikost jedné fotografie je 20 MB.