L.N.:Kdo se chystá 😇
dobry večer,potřeboval bych koupit samici ružaka na mutaci ne trvam,nejlepe s DNA.Budu v lyse v patek.dekuji za nabitku dežo
Kdo se chystá 😇
Jen přidám odkaz, kdyby náhodou někdo nevěděl o co jde 😀
https://www.vll.cz/exotika-2024
Já jedu..👍
L.N.:Kdo se chystá 😇
dobry večer,potřeboval bych koupit samici ružaka na mutaci ne trvam,nejlepe s DNA.Budu v lyse v patek.dekuji za nabitku dežo
Super já též zitra
Někdo s nějakou pěknou fotečkou?
Nevím,zda pěkná já nějak nechtěla moc blízko, aby byli v klidu ;) takže profi to není
díky za fotky. Co je za druh na té poslední fotce, zelený papoušek.
Přidám taky něco málo fotek. Lidí dost, ptactva taky 👍
Jen ty stánky s oblečením ve spodní části výstaviště jsou už trochu zbytečné, ale peníze jsou zřejmě potřeba.
Co mě překvapilo, tak parkování zdarma. V minulých letech se platilo.
Videl by som to na “Amazoňana” resp. “Papouška”modrobřichého - Triclaria malachitacea.
Anonymní:Videl by som to na “Amazoňana” resp. “Papouška”modrobřichého - Triclaria malachitacea.
Ano ;)
Santi:Přidám taky něco málo fotek. Lidí dost, ptactva taky 👍
Jen ty stánky s oblečením ve spodní části výstaviště jsou už trochu zbytečné, ale peníze jsou zřejmě potřeba.
Co mě překvapilo, tak parkování zdarma. V minulých letech se platilo.
Bylo to prima,ikdyz nebyly úplně všechny druhy co se zde chovají i tak moc hezké i co se týká aranžmá atd..
Jinak já zkoušela pořád dokola lístek u pokladny má parkovišti a říkám to není možný,že by zdarma a taky,že jo 😅😆
Ano je to opravdu Amazoňan modrobřichý Triclaria malachitacea a docela by mě zajímalo čí to byly exempláře, protože sem myslel, že je u nás nikdo nechová a on je ten někdo ještě poskytne, výstavě, palec vzhůru 👍
Bohužel chyběl katalog výstavy, kde by se dalo něco zjistit.
Na araraune sa dá dohľadať článok o chovateľovi z ČR, ktorý ich choval a odchovával 🙂
;)
Chovatelem amazoňanů modrobřichých byl Zdeněk Vandělík, jde o letošní odchov, velký úspěch špičkového chovatele!
Anonymní:Chovatelem amazoňanů modrobřichých byl Zdeněk Vandělík, jde o letošní odchov, velký úspěch špičkového chovatele!
DěkujemeL N.
Katalog byl ke stažení na stránkách výstaviště.