Nehodlám s Vámi slovíčkařit. Nikdo nelítal jak hadr, dr. se mnou vlídně pohovořila, sestra - nekecám, si hrála zaujatě s telefonem. Potřebovala jsem pomoc. Dnes jsem ráno v TV slyšela, že budou léčit roboti. Může to být ještě horší? Určitě může.
no, kdyby diagnostiky účastnila AI, tak by se dost ulevilo
Mám kamarádku, která si voláním 155 2x zachránila bytí. 2x ji vezli na hranici nebytí. Má instinkt, pozná. Kdyby váhala……v obou případech náhlý problém z plného zdraví a pokaždé jiný.
Myčce hráblo, odpad u vany kaput, pračka končí před ždímáním. V sítku měla přívěsek - křížek. Tak jsem ukončila procvičování si všech sprostých povelů, co znám, a rozhodla, že otevřu okna, aby sem přišel čerstvý vzduch a rozsvítilo se mi. A sousedi řežou dříví. Proč ne, když v životě nebyli v práci, takže by jeden myslel, že maj furt fůru času, no asi že je ten svátek. Tak krásný svátek všem!
Tak o tom, jak neustále opravuju 4 naše WC(geberit) jsem už napsala romány, momentálně zase týden jeden nezastavuje napouštění. 2x vyvaření v octu, pomohlo vždycky jen na chvíli. x člověk spláchne a dobrý, dneska(respective včera večer) jsem ho nešla po chvíli zkontrolovat, jestli zastavil a protékal celou noc😠 Ještě, že máme studnu a vodu neplatíme, jen tím trpí mé eko smýšlení. Před měsícem přestal cvakat vypínač na druhém WC v přízemí, které zatím(klep,klep) funguje, takže se tam ale nedá večer chodit, protože jsme museli vypnout jistič, aby to neblikalo či nesvítilo soustavně. Musí se vyměnit, leč ty co máme, systém co máme, už tento typ nedodává, nám na dotaz sdělil technik👎 Takže se nas.ru a zítra zajdu koupit nějaký obyč vypínač a dotáhnu strejdu, ať mi ho vymění, nebo mě už z toho klepne. Všichni, kdo máme barák nějaký ten pátek a k tomu muže, co pracuje pouze hlavou ví, jaková je to pořád pakárna, jen naháníte řemeslníky na tohle a támhleto, protože se kazí jedno po druhém👎
já si to opravim sama… akorát to nesmí být plyn, to du pryč nebo víc jak tři drátky čouhající ze zdi napouštění se nestopne, když je blbě plovák + napouštěcí ventil (má aj těsnění) a úplně normálně se prodává v tom krámě, kde nevíte co by to už umim taky, vyměnit komplet wc, ale nemám čas, až za rok, musim to říkat stejně jak řemeslníci, ne
Odpověď na příspěvek uživatele megi z 28.10.2024, 11:43:00
No tak jasně, vyměnit celý ventil je až poslední štace, neb stojí 1200Kč. Měním je několikrát do roka, ale minimálně jedno WC ročně určitě. Ale jinak to vyšroubuju, rozeberu na prvočísla, dám do horkého octa a většinou to zase funguje, alespoň zase na čas. U nás to s tvrdou vodou v podstatě nemá rozumné řešení. Filtry máme, bohužel je vodaři namontili až v době, kdy už byly trubky dávno zasr…👎
Mně trápí cena másla a prý bude ještě hůř. A prý naše mléko nemá od kraviček dostatečně dobry složky, proto je to tak drahé. Já tomu nevěřím, podle mě nám lžou aby si odůvodnili drahotu. Šmejdi!
Odpověď na příspěvek uživatele Anonymní z 12.11.2024, 12:41:53
Jasně, že lžou! Máme máslo - to české! leckdy v testech lepší než u sousedních Germánů
Zahájila jsem - aniž jsem o to usilovala 😀 - mezi kolegyněmi akci s názvem Ani gram od těch šmejdů nekoupíme. Ve výtahu. kde jsem jim vyprávěla jak jsem si vyrobila svoje vlastní máslo ze šlehačky. kdysi jsme to pradávno doma zkusili s tím, že kdy to šlo dřív, proč by to nešlo i dneska a v ručním šlehači (ten píst v tubusu) to druhá půle umlátila, pak uhňoucala ve vodě a bylo máslo. Teď jsem to udělala v robotu a zajistila jen hňoucání ve vodě. A mám máslo. Kolegyním se myšlenka zalíbila a budou prý postupovat stejně. A tak volám - KUCHAŘKY CELÝ REPUBLIKY SPOJME SE A UMYDLEME SI TO MÁSLO SAMY! VYDĚRAČŮM SE NEUSTUPUJE. 😀
Odpověď na příspěvek uživatele assil z 12.11.2024, 12:56:40
No jo sádlo. to taky můžu, ale…….. kvůli máslu nikdo neumřel. A je paradox, že kostka sádla, stejně velká, jako kostka másla stojí půlku ceny a zvíře kvůli tomu umřelo.