Ani trochu jsem netušila, co jsou to za bombony, musela jsem si zadat. To někdo jí?😲 Teda někdo komu je víc než 5?😜 To by mě vůbec nenapdlo, něco takového si koupit. I když je fakt, že u nás jedou gumídky všeho druhu😛takže co se divím😎
Jani, ztratila jsem se někde v polovině. Proč z jednoho ulomeného zubu máš dva čepy?
Našemu malému(bude mu 6) léčili půl roku myšák. Pořád ho pobolíval, dvakrát rozvrtaný, už jsem někdy psala, že už za to brácha dal 5 tisíc(za mléčný zub, bože🙄) Předevčírem zase, že ho bolí, tak včera k zubaři. Nakonec mu ho vytrhnul(zadara😉) a zub celý podhnisaný, odehnitý👎 Nevím teda, co je to za zubař, když nepozná ani na rentgenech, že je tam fakt problém?
Odpověď na příspěvek uživatele lesnizinka z 22.11.2024, 12:15:44
Gumídky mám teď nově dovoleny!😄 Roksy jsem měla ráda, holt na něčem člověk ulítává, no…
Titanové čepy proto, aby ta dostavba něco vydržela. Plánovala se korunka. Jenže se to prostě ulomilo fakt blbě - šikmo a na jedné straně až na kořen. I tak je zub menší a je otázka, jakou zátěž snese. No a plus se včera někomu navalovalo 😀, když jsem dotyčnému člověku psala, že mi v puse blomcají nitě… Je to sestehovaný fakt fest, takže pokud to půjde vše dobře, tak za 10 dní ještě stehy ex.
Sem blbá🙄 Já si představila titanové implantáty. Aha, takže jen čepy do zubu? Jednoho zubu? Teda myslím, že jsem ještě neslyšela o tom, že dva. A to tak mám skoro všechny stoličky. Já právě ty kovové nemůžu. Nevím, jakové mi vlastně naposled zubařka dávala, teda tvrdila, že porcelánové, ale jestli opravdu, prd vím. Protože jsem s ní hodila řeč na téma, že mi ty staré kovové korunky pořád dráždí tu dáseň, jelikož jsem alergická na nikl. Tak jestli tam být nemůže? Né, to jsou titanové, tam nemůže. Na druhé návštěvě mi řekla, že to zjišťovala a není to tak docela pravda, není to čistý titan, ale slitina, takže může. Proto už mi je nedává.
Našla jsem super prášky na listopadovou deprézi….Vytáhla jsem z knihovničky dětské básničky : "Vezmi žlutou tužku, namaluj mi hrušku…..Jak to bylo pohádko? Zabloudilo kuřátko….Když byl pašík malé sele…..Máma pere drum drum drum (to asi vrčí automatka - i když pan Trnka namaloval necky 😉)….a ty kouzelné obrázky….Hezky se mi usnulo.