Já teda budu chudák bez duše 😔, 178 cm a 62 kg…..nemá se kde usídlit
Na základě výživného čtení ve vlákně Bílý jogurt zakládám pro větší přehlednost pár nových diskuzí 🍀
Takže všechny bolístky a stesky prosím sem🙂
Na základě výživného čtení ve vlákně Bílý jogurt zakládám pro větší přehlednost pár nových diskuzí 🍀
Takže všechny bolístky a stesky prosím sem🙂
Jsem tlustá! Doufám, že mě bude mít ještě někdo rád…
Bílej jogurt jsem si zakázala číst, je to tam nějaké nejogurtové 🙂
Mám úplně naprd práci…. Dnes jsem rozeslala nějaké životopisy, ale v mém okolí je pro ženu jen velmi málo pracovních nabídek☹️
Jéj, ale to vám, bambule, nezávidím ☹️ Sledujete pravidelně nabídky na stránkách úřadu práce? Já tam našla se štěstím dvě fajn zaměstnání… Ale bylo to tak, že jsem tam musela čmuchat stále. Držím pařátky.
🫂
A nejste v tom sama, taky se mi nějak srazilo oblečení 🤔
Ale třeba se spolu s tělem rozpíná i duše ❤️
To mě nenapadlo!
Napadlo mě teda, že by se mohl rozpínat mozek. Ale vím jistotně, že to není můj případ… Tak leda ta duše 🙂
Brzy ze mě bude duševní velikán.
Jo takhle, vona se mi rozpíná duše, takže tělo jí musí následovat, to je logický a už nebudu nadávat na špeky. 😀
Když jsem to před časem trochu sledovala, tak i celkem dobrý nabídky se zdály být v apce Práce za rohem. Ale vyzkoušeno nemám.
A občas FB na mě vyhodí nabídky na práci v okolí.
Jo tam chodím - práce za rohem, přehledná aplikace. No snad něco pořeším. Postavila jsem rodinu před hotovou věc, prostě změním práci a basta.
Já jogurt otevřela jednou hned na začátku, ale teď se tam jdu teda podívat, než to někdo smaže. 😂
Pobulet jsem si potřebovala včera, dneska už jsem z nejhoršího venku. 😏
assil:Jo takhle, vona se mi rozpíná duše, takže tělo jí musí následovat, to je logický a už nebudu nadávat na špeky. 😀
V tom případě sídlí moje duše v břiše.
To dává smysl 😁
sutrik:V tom případě sídlí moje duše v břiše.
😂😂😂👍…. tý brďó, já musím mít óbrovskou duši🤪
sutrik:V tom případě sídlí moje duše v břiše.
Moje taky. A je hodně velká.😄
Já teda budu chudák bez duše 😔, 178 cm a 62 kg…..nemá se kde usídlit
Neprovokuj!🙂Nebo příště nepřivezu čokoládky a bonbónky.
kometa:Neprovokuj!🙂
Vždyť mě znáš už asi 25 let, žiju jen ze sladkýho a vážím pořád stejně 🙂
No právě! To není fér!🙂
Holt život není spravedlivý. Ale už jsem velká holka a nějak se s tím vyrovnám.
Jak říkala paní kněžna - šťastná to žena!
Mám uvedené míry také, jen v opačném gardu.😕