tak jsem se musela podívat na začátek třetího víčka a fakt že jo, o třetím víčku to začalo na ifauně, tady už to rovnou pokračovalo jako universální drbárna toto letí…😇
Skromný můj štěk do bílího jogurtu. Opravdu mi vadí, když se v nějakém “odborném” tématu téma odkloní a začne se tam kvokat trochu mimo (pro mě je to téma Librela, se to tam chvíli v půlce odklonilo jinam), ale ani jsem nemusela moc prosit, stačilo napsat, že v rámci tématu… Že tu mají určití lidé své haters a funclubs, to asi vnímá každý, kdo se přesídlil sem z IF.
Odpověď na příspěvek uživatele megi z 24.10.2024, 21:19:07
Dobře megi, uznávám, že vy jste nesprdla fikovnici, sprdla jste všechny napříč nicky, za plevelení. Ani zrzavci ji nesprdla, jen o ní nehezky psala a protože to uvedla, že bude psát stejně jako vy, hodila jsem vás na jednu hromadu. Už to víckrát neudělám.
Třetí víčko nechte Třetím víčkem, když se chci podívat, co je nového, vím, kam jít. Jestli už na moravsko-slovenském pomezí prší, jestli už Buggyra sedí rovně, jakou si koupit matraci a dokonce, co je to ačokča. A tak to má být 😉
Odpověď na příspěvek uživatele Leithian z 25.10.2024, 23:30:42
Tak mi, milá Leithian, cituj příspěvek, můj, za který se mám omluvit, a já to udělám. Ne nějaké výmysly, co proběhly tímto vláknem, ale můj příspěvek, kde jsem napsala lež, výmysl, domněnku, vulgaritu nebo urážku, jako to děláš ty, a když se někdo ozve, eště je mu vynadáno. Ukaž mi, kde je takový můj příspěvek, a já se omluvím. (Za plevelení všeho, o čemž jsem psala v příspěvku, který tady každý druhý překroutil, jsem se omluvila.) Esi takový příspěvek neexistuje, měla by ses omluvit asi spíš ty, viď. Nesnáším nespravedlnost. Takže vlož citaci a já se zamyslím a dotčenému se omluvím. Utíkej hledat. Ale fakt hledat, ne bájit, že někoho nenávidím, protože on sám může potvrdit, že to tak není, a pak budeš vypadat jako lhář a příčina tohoto.
sardullah: Buďte v klidu, žádná nenávist megi x fikovnice neexistuje, jediné, co se stalo - stokrát v jednom vlákně jsem řekla, aby se dotyční plevelisté přesunuli jinam - a všici kromě balu to pobrali, a to jsem nebyla jediná, kdo o to žádal Tam, ve všeob. pokecu i tady jsem se omluvila za to, že také často plevelím, Tak kde se mám komu za co podle Leithian, vrcholu ctnosti, spravedlnosti a slušnosti, eště omluvit? Aby to nakonec nevypadalo tak, že má se mnou problém jen Leithian, když vždy vletí do jakéhokoli vlákna a naprosto mimo téma zahlaholí cosi osobního. Možná hluboká rána z doby, kdy jsem řekla, že přímo podporuje kruté týrání, protože vykupuje psy z útulku a jaksi je vrací množce. A teď se hrozně naštve a prokleje mě a mou práci do stého pokolení. Ať si to užije, já se omlouvám všem pleveličům, kterých se mé příspěvky dotkly, a dělám __________________________________________________________________________