Aktuálně: 3 716 inzerátů210 556 diskuzních příspěvků18 254 uživatelů

Pro všechny, co nesnesou bílí jogurt.

Fikovnice
Fikovnice 25.10.2024, 08:10:10 xxx.xxx.32.216
»
Odpověď na příspěvek uživatele megi z 25.10.2024, 08:01:57

Dobrá: Omlouvám se Vám, Megi. Nijak jste mě tam nesprdla. 

Zrzavci
Zrzavci 25.10.2024, 08:15:56 xxx.xxx.226.6
Fikovnice:

Pokud má být toto vlákno fakt k roztrhání si občanek, tak mě celkem mrzí, že si evidentně nevezmete k srdci radu Ronji. Tj. vyfiltrovat si Vaše příspěvky a počíst si. Pak se můžete vyjadřovat k plevelení, vysávání atp. To, že jste člověk, který má v sobě zlost, jste napsala sama o sobě vícekrát. Tak proč s tím něco nezkusit udělat, hm? Vzplanete vůči každému, kdo se Vám znelíbí. A Vaše opakovaná zmínka o mně a o seznamovských diskuzích (o jejichž existenci jsem do pondělka vůbec nevěděla😄) je úsměvná. Je úsměvná v kontextu toho, že zde prakticky denně diskutujete, máte svůj vlastní web s diskuzí, na internet vkládáte svá videa a fotky atd. Lidem strašně moc dnes chybí pokora, prosím, zkuste se zamyslet, zda se tento nedostatek netýká i Vás.

Tj. vyfiltrovat si Vaše příspěvky a počíst si.

Ok jdeme trhat, když to tak potřebujete, já se snažila být slušná-a  pořád jsem.

Bez problémů - snad se to dobře zobrazí, to jen, aby se případně mohli podívat i ostatní.

https://www.chovzvirat.cz/diskuze/prispevky-uzivatele/46474/

, máte svůj vlastní web s diskuzí,

Máte problém s mým webem? Nemám tam přestat psát? nebo proč to zde uvádíte? Nijak ho tady neinzeruju, tak nechápu tuto souvislost. mohla byste to, prosím, osvětlit? 

😀 Milá paní, píšu články ještě dávno, než vzniklo všechno možné ostatní, co na internetu vzniklo v ČR následně po vytvoření prvního internetového deníku , víte? To by pak nemohl psát nikdo nikdy, nevznikly by žádné knihy, žádné blogy apod. neměla byste co číst, kdyby lidé nepsali. Nepíšu nic hluboce osobního, píšu o zvířatech a životě s nimi, případně píšu právě s velkou pokorou i to málo, co o třeba jejich výchově, chování vím. 

Mé fotky jsou něčím jiné, než ty, které zde vkládají ostatní, že je zde zmiňujete? Měla byste si uvědomit, že jich zde naopak výrazně málo a to právě kvůli takovýmto poznámkám. Dávám si na to dost pozor, tak si můžete klidně udělat statistiku, když potřebujete. Já ne, já to vím a před některými lidmi si dávám pozor.

Ano diskutuji, to asi všichni tady, je to též problém?

To, že jste člověk, který má v sobě zlost, jste napsala sama o sobě vícekrát.

😀 toto jste prosím sebrala kde? Člověk, který má v sobě zlost asi těžko bude poměrně dost optimisticky založený, malovat blbinky a jiný pitominky pro pobavení ostatních. 

Tak jsem vám to hodila přehledně do odstavců, abyste měla při tom trhání jednodušší se k věci vyjádřit. Věcně.

balu
balu 25.10.2024, 08:26:11 xxx.xxx.162.174

Ta hořká pachuť, co zbyla po tom, co se strhlo v tématu “Bílí jogurt”,  je čím dál silnější…

Zrzavci
Zrzavci 25.10.2024, 08:39:18 xxx.xxx.226.6

Jen taková - poměrně důležitá poznámka - já jsem již na paní Fíkovnici nereagovala. 

Tady vůbec, nula, naprosto nic. 

Jen ona oslovila mne, tak jsem jí ve vší slušnosti odpověděla. 

To jen pro případ, že by se chtělo do děje vkládat něco, co tam není - neútočím, neplevelím 😀, to jen pro pořádek, aby nedošlo k zacyklení. Tak to prosím, vezměte v potaz.

megi (neregistrovaný) 25.10.2024, 09:01:08 xxx.xxx.124.4
»
Odpověď na příspěvek uživatele Fikovnice z 25.10.2024, 08:10:10

To jste hodná, ale ty lži tady produkuje někdo jiný. Zbytek se jen přidá, mám svůj fanclub. Juhú, budu slavná. Doufám, že brzy, potřebuju koupit trám na kůlnu.

Kdyby někoho zajímalo, kdo se 15489658 příspěvků musel neustále vracet k češtině, tak ne, fikovnice to nebyla, byla to balu. 😀 

fikovnice jenom všude psala OT. Ne jenom OT, ale dost to vyčnívalo. 

Jednu dobu jsem to dělala taky. Uvědomila jsem si to, až jsem to viděla u někoho jiného.

A asi dělat budu. Mám takovou poruchu, dělat si ze všeho legraci. Takže někam vlezu a napíšu něco skoro úplně nesouvisejícího. A pokračuju, když se někdo přidá. To je ale špatně, měla bych mít rozum a odstěhovat to jinam. 
Můžu to zkusit.
Nikdo mě neupozornil, nedal mi banán, v těchto diskuzích se to nedělá a já jinam nechodím.

Tady se hodně stávalo, že téměř všecka vlákna obsahovala - můj kocour…   A mně už to začalo vadit. Hodně. Kam přijdu, řeší se kočka, rozbité auto, peníze… 
Možná jsem jediná, komu to vadí, no ale co s tím mám dělat, nechodit sem?
(Tohle je o fikovnici, kdyby někdo zas potřeboval munici.)

Tak to je. Na zvířátkových diskuzích nikdo neupozorní, že už to stačilo, ať se přesuneme jinam. Takže je to vina adminů. (Legrace.)

Celé to je o tom - nechodím na iDnes, Novinky atp., protože nechci číst o katastrofách, negativnu, nechci, aby se to ke mně hrnulo. Tak i tady se vyhnu vláknům, kde to můžu očekávat. 
Ale potřebuju mít možnost se jim vyhnout. 

Druhá věc, co jsem nakousla - někde se bavíme o stravě a přijde někdo, kdo řekne, že je blbost se v tom takto patlat. To samé u výcviku. “Nám vždy stačilo sedni, klikr je blbost." On ten člověk nikdy klikr ani neviděl, ale všude musí říct, že je to blbost. 
Tak na tohle byly vynalezeny blogy. Tam se vyjadřuje svůj názor. Prostě si zaplatím prostor a píšu: “Nejste normální, učíte psa odpočívat, počítáte setiny gramu vápníku, máte doma klec, pes má vyvrácenou hlavu, pozitivka je špatná.”
Nebo - pozor, překvapení - založím takové vlákno na chovu, kde se můžu vyřádit. Druhé překvapení - zadarmo. 

balu
balu 25.10.2024, 09:10:45 xxx.xxx.162.174

Tak a pojede to zase znovu... 

Ne nepojede. I když jsem v příspěvku megi byla zmíněna, napíšu jen toto - na svém názoru na opravování do očí bijících pravopisných chyb trvám. Víc se k tomu vracet nechci a už vůbec se nebudu snižovat k rozebírání kdo, co, proč, kdy, kolikrát, atd. 

Fikovnice
Fikovnice 25.10.2024, 09:13:27 xxx.xxx.32.216
»
Odpověď na příspěvek uživatele balu z 25.10.2024, 09:10:45

Já to také uzavírám…

A uvidím-li ještě někdy někde “bílí jogurt”, tak je dost pravděpodobné, že to opět opravím. Taktně, bez jakéhokoli despektu.

Za mě howgh.

megi (neregistrovaný) 25.10.2024, 09:16:03 xxx.xxx.124.4

Nevim, esi si toho někdo všim, ale to vlákno tady je… nebavíme se ve vlákně o stravě nebo výcviku, že jo. 😀 

Tak pa, balu. 🙂

impact
impact 25.10.2024, 09:22:26 xxx.xxx.163.181

Mě připadá, že má půlka fóra hovno co na práci. 😂

Já vám asi každýmu nastěhuju do baráku té pět bíglů z výzkumáku a ono vás přejde trávit hodiny drbama na diskuzi. Třeba se pak nedopracujete k tomu, že vám jednou bude líto, co všechno jste druhým zpozvyčítaly. 😏 

Ciwe tak když vám na tom druhým něco vadí, nejde to prostě a jednoduše ignorovat? 

Varaxi
Varaxi 25.10.2024, 09:47:25 xxx.xxx.129.250

Podle mě by se tu daly čerpat témata na natočení telenovely. Nebo dost dílů Ulice na celý rok.

Fikovnice
Fikovnice 25.10.2024, 09:50:25 xxx.xxx.32.216
»
Odpověď na příspěvek uživatele Varaxi z 25.10.2024, 09:47:25

Bych to viděla spíš na padesátý díl Bastardů…🙃

Buggyra
Buggyra 25.10.2024, 09:59:19 xxx.xxx.198.226
Varaxi:

Podle mě by se tu daly čerpat témata na natočení telenovely. Nebo dost dílů Ulice na celý rok.

Já kupříkladu jedu na Třetím víku svou telenovelu o svých bolavých zádech. Ale je fakt, že jen tam, protože tam to někdy někoho zajímá (a možná už taky ne, píšu hrozné elaboráty, kdo se tím má prokousávat).

Megí: s vámi si vždycky ráda pošvitořím, když teda zrovna porozumím tomu, co napíšete 😀

Sardullah
Sardullah 25.10.2024, 10:10:42 xxx.xxx.221.216

😪😪😪😪… je mi jak když se pohádají moje kamarádky, já jsem mezi nima, vůbec nevím, proč se zničehož nic pohádaly a mám obě ráda a mrzí mě, že na sebe takhle útočí.

Buggyra
Buggyra 25.10.2024, 11:41:18 xxx.xxx.198.226

Sardullah, jak vás chápu! A když chci nějak spor uklidnit, tak jsem špatná já, z obou stran 😀 Tak se raději do toho nemíchám… 

Fikovnice
Fikovnice 25.10.2024, 11:54:42 xxx.xxx.32.216
»
Odpověď na příspěvek uživatele Buggyra z 25.10.2024, 11:41:18

Jako z mojí strany? To snad nee…😉

Vždyť já Ti neberu názor na nikoho. Od toho jsme svobodné bytosti. 

hmn
hmn 25.10.2024, 11:58:59 xxx.xxx.36.172

bolavá záda jsou náhodou hezké věcné téma….🙂

Možná by stálo za to přejmenovat vlákno “Třetí víčko” na “Třetí víčko a pokec o všem”, nebo tak nějak, ať to je zela zřejmé a člověk neznalý není překvapen.

Buggyra
Buggyra 25.10.2024, 12:04:23 xxx.xxx.198.226
Fikovnice:

Jako z mojí strany? To snad nee…😉

Vždyť já Ti neberu názor na nikoho. Od toho jsme svobodné bytosti. 

néé, nebuď paránojik, psala jsem v obecné rovině

assil
assil 25.10.2024, 12:23:11 xxx.xxx.121.3
»
Odpověď na příspěvek uživatele hmn z 25.10.2024, 11:58:59

Proč se to vůbec jmenuje Třetí víčko? Jsem to nepochopila, ale pravda četla jsem tam jen trochu a sporadicky, tak nevím, čím to začalo.

Fikovnice
Fikovnice 25.10.2024, 12:36:47 xxx.xxx.32.216
»
Odpověď na příspěvek uživatele assil z 25.10.2024, 12:23:11

To začalo ještě na iFAUNĚ. Myslím, že čičině Čanky se udělalo tzv. třetí víčko. Takže se tam spekulovalo a diskutovalo a vymýšlelo, co za event. zdravotní problém to může být. Ale závěr si už nepamatuji.

Přispět do diskuze
neregistrovaný
Nepřihlášený uživatel
Jméno:
Text příspěvku:
Youtube video:
Vložte odkaz na Youtube video.
Fotografie:
Vkládejte maximálně 20 fotografií ve formátu JPG, PNG nebo GIF. Maximální velikost jedné fotografie je 20 MB.