To jste hodná, ale ty lži tady produkuje někdo jiný. Zbytek se jen přidá, mám svůj fanclub. Juhú, budu slavná. Doufám, že brzy, potřebuju koupit trám na kůlnu.
Kdyby někoho zajímalo, kdo se 15489658 příspěvků musel neustále vracet k češtině, tak ne, fikovnice to nebyla, byla to balu. 😀
fikovnice jenom všude psala OT. Ne jenom OT, ale dost to vyčnívalo.
Jednu dobu jsem to dělala taky. Uvědomila jsem si to, až jsem to viděla u někoho jiného.
A asi dělat budu. Mám takovou poruchu, dělat si ze všeho legraci. Takže někam vlezu a napíšu něco skoro úplně nesouvisejícího. A pokračuju, když se někdo přidá. To je ale špatně, měla bych mít rozum a odstěhovat to jinam.
Můžu to zkusit.
Nikdo mě neupozornil, nedal mi banán, v těchto diskuzích se to nedělá a já jinam nechodím.
Tady se hodně stávalo, že téměř všecka vlákna obsahovala - můj kocour… A mně už to začalo vadit. Hodně. Kam přijdu, řeší se kočka, rozbité auto, peníze…
Možná jsem jediná, komu to vadí, no ale co s tím mám dělat, nechodit sem?
(Tohle je o fikovnici, kdyby někdo zas potřeboval munici.)
Tak to je. Na zvířátkových diskuzích nikdo neupozorní, že už to stačilo, ať se přesuneme jinam. Takže je to vina adminů. (Legrace.)
Celé to je o tom - nechodím na iDnes, Novinky atp., protože nechci číst o katastrofách, negativnu, nechci, aby se to ke mně hrnulo. Tak i tady se vyhnu vláknům, kde to můžu očekávat.
Ale potřebuju mít možnost se jim vyhnout.
Druhá věc, co jsem nakousla - někde se bavíme o stravě a přijde někdo, kdo řekne, že je blbost se v tom takto patlat. To samé u výcviku. “Nám vždy stačilo sedni, klikr je blbost." On ten člověk nikdy klikr ani neviděl, ale všude musí říct, že je to blbost.
Tak na tohle byly vynalezeny blogy. Tam se vyjadřuje svůj názor. Prostě si zaplatím prostor a píšu: “Nejste normální, učíte psa odpočívat, počítáte setiny gramu vápníku, máte doma klec, pes má vyvrácenou hlavu, pozitivka je špatná.”
Nebo - pozor, překvapení - založím takové vlákno na chovu, kde se můžu vyřádit. Druhé překvapení - zadarmo.