Aktuálně: 3 716 inzerátů210 557 diskuzních příspěvků18 254 uživatelů

Pro všechny, co nesnesou bílí jogurt.

Fikovnice
Fikovnice 24.10.2024, 11:48:13 xxx.xxx.32.216
»
Odpověď na příspěvek uživatele Buggyra z 24.10.2024, 11:45:12

Já to tušila, ale jistá jsem si rozhodně nebyla…

Fikovnice
Fikovnice 24.10.2024, 11:51:10 xxx.xxx.32.216
»
Odpověď na příspěvek uživatele J5 z 24.10.2024, 11:48:16

Neee, stačí, když vložíte příspěvek, který jste vložil. 👍 Dost jsem se nasmála, když jste Sarah na její udivený dotaz napsal, že byste seřval všechny bez výjimky!!!😂

kometa
kometa 24.10.2024, 12:16:21 xxx.xxx.224.101
»
Odpověď na příspěvek uživatele zbynek z 24.10.2024, 11:15:58

Snad už se ale situace uklidnila.

Ona se vždycky uklidní. Když opadnou vášně a emoce.

impact
impact 24.10.2024, 15:58:43 xxx.xxx.163.181
assil:

Právě moderátor nikoho neřeší, prostě napíše do diskuze Jste mimo téma, tak se zklidněnte nebo to smažu a když se to neuklidní, tak to bez dalších řečí smaže.

Ovšem následky si pak přečte v SZ. 😀

To je opravdu z říše fantazie. 😂 

Sardullah
Sardullah 24.10.2024, 17:48:17 xxx.xxx.221.216

Tak na moderovaný diskuze chodím a teda jak jsem rozmazlená z fauny a odsud, tak jak ulítnu, tak už jsem upozorněna. Na druhou stranu, když už něco chci napsat mimo téma, tak na začátek napíšu OT: a za nějakou dobu je příspěvek smazán. Takže to následně neplevelí vlákno.

Takže na jednu stranu je to omezení našeho krafání. Nebudeme si lhát do kapsy a řekněme si na rovinu, že není neobvyklé, že diskuzi často odvedeme od původního tématu a potom cokoliv dohledat k danému tématu je problém, protože po pár příspěvcích začneme krafat o něčem jiném a to, že se k původnímu tématu za dva dny vrátíme, to nikdo tu konverzaci pročítat s vyzobávat nebude.

Holky máme tady krafací diskuze, kde je to jedno, ale  byla bych pro, pokud je téma jasně dané, tak abychom se ho držely a pokud odbočíme, tak abychom se přesunuly do jiné diskuze. Protože je opravdu škoda, když ty zkušenosti a rady potom zapadnou v nějakém dohadování o i/y nebo o nějaké jiné kravině ….a sorry i/y když řešíme jogurt v jídelníčku kravina je… a když se ta kravina zvrtne v hádku… tak jako dámy pardon, ale myslím si, že máme na víc.

Tak si teď slibme, že se polepšíme, protože si myslím, že tady samozřejmě máme prostor pro krafání, ale zároveň si myslím, že každá z nás má letité zkušenosti a můžeme zase společně vytvořit něco, co bude užitečné i pro “cizí” příchozí a hledající odpovědi.

orionka-2
orionka-2 24.10.2024, 19:21:38 xxx:xxx.2e1:13e7

Tak jsem si prošla původní vlákno o štěněti a jogurtu. Plevelily ho všechny ( ano včetně megi ), ať už pravopisem českým, nebo anglickým, nebo lidskými mláďaty, případně kozami (já ) a bůhví čím ještě. Divné je, že výtky schytala zrovna Fíkovnice, která na chybku upozornila zároveň s věcným sdělením  a celkem taktně - nebylo třeba ho víc komentovat. A po té přidala ještě několik odborných příspěvků. Takže megi, která ji, spolu se zrzavci, sprdla nejvíc…..asi….měly holky “špatný den”.

Sardullah
Sardullah 24.10.2024, 19:29:33 xxx.xxx.221.216
»
Odpověď na příspěvek uživatele orionka-2 z 24.10.2024, 19:21:38

Jo … Fíkovnice upozornila na chybu z mého pohledu elegantně a mimochodem v rámci odpovědi k věci. Osobně vůbec nechápu, že se to pak nějak zvrtlo. A samo taky mám máslo na hlavě, neboť jsem se pak k opravování pravopisných chyb vyjadřovala.

J5
J5 24.10.2024, 20:53:56 xxx:xxx.c853:f15d

Připadalo by vám všem jako smysluplné využít podobný způsob jaký je v sekci články? Tam je možnost vyjádřit názor bez plevelení samotného hlavního textu. Stálo by za to zeptat se admina? Hledání související diskuse v jiném vlákně považuji totiž za nereálné (časem). Rozdílnost názorů bývá konstruktivní i když může někdy zavánět žvatláním.

megi (neregistrovaný) 24.10.2024, 21:19:07 xxx.xxx.124.4

No, orionko, já se bavila s fikovnicí o máku a Lidlu a kometě a balu odpovídala
a o mláďatech a mléku jsem psala J5, ono to vlákno o mléku a mláděti bylo.
Ukažte mi tam nějaký můj příspěvek, kde jsem na fikovnici byla zlá. 
Na str. 7 jsem třikrát psala (a snažila se je přesměrovat jinam) o chronických opravovačích, kteří sami češtinu neovládají. fikovnice je jedna z mála, která češtinu umí, mj. jsem odpovídala balu atp., což lze ze zmínky o zvl. škole poznat, ale že tito často plevelí skoro všecka vlákna; hrozně moc negativity, jsem napsala, to je pravda. Už toho bylo šíleně moc a za ten názor se omlouvat nebudu. 
Za to, že píšu o zkušenostech se svým psem, se taky omlouvat nebudu, netuším, proč psát o psovi souseda, ho neznám. 

Za plevelení všeho jsem se omluvila. 

Hustý pohádky. 🙂 Užijte si to. 

Verun
Verun 24.10.2024, 21:55:56 xxx.xxx.220.12
orionka-2:

Tak jsem si prošla původní vlákno o štěněti a jogurtu. Plevelily ho všechny ( ano včetně megi ), ať už pravopisem českým, nebo anglickým, nebo lidskými mláďaty, případně kozami (já ) a bůhví čím ještě. Divné je, že výtky schytala zrovna Fíkovnice, která na chybku upozornila zároveň s věcným sdělením  a celkem taktně - nebylo třeba ho víc komentovat. A po té přidala ještě několik odborných příspěvků. Takže megi, která ji, spolu se zrzavci, sprdla nejvíc…..asi….měly holky “špatný den”.

Hele Fíkovnice plevelí napříč tématy, je schopná do koní dát inzerát o psech (jednou jsem jí na to i upozornila, jestli ví, že přispívá do koní) …chápu, že si chce s někým pokecat(nedostatek živých lidí, vztahových sítí,kamarádi došli?) , ale asi tady to není primárně nezávazně pokecové,na to jsou jiné skupiny. Taky mě nebaví se kousat  hezkým tématem, které by mě bavilo, kvůli kterým sem chodím, protože si někdo potřebuje splnit socializaci. 🤪

K češtině se nevyjadřuju, sama mám občas dilema, ale co, jsem o to horší nebo lepší, rohlíky levnější nebudou, mě jde o obsah sdělení, ne psanou formu, každý má "buňky " na něco, uměl by češtinář třeba vysvětlit krebsův cyklus? 

Sardullah
Sardullah 24.10.2024, 23:08:04 xxx.xxx.221.216
»
Odpověď na příspěvek uživatele Verun z 24.10.2024, 21:55:56

Jako fajn, někde určitě není vhodné plevelit, ale zrovínka v pokecových vláknech, kde semeleme kde co, se snad o plevelení mluvit nedá.

A skuteční přátelé? Tak já skutečné přátele mám a stejně si nejlíp pokecám tady, protože nemám žádné přátele, kteří by byli tak hodně psí tak jako jsem já. A za ty roky na fauně s pak tady mnohé z vás považuju za minimálně spřízněné duše. Poznala jsem, že i když jsme zde banda převážně virtuálních známých, tak dokážeme mít o sebe starost, být solidární, empatické nebo alespoň snad trochu dokážeme povzbudit, vyjádřit soucit nebo se naopak radovat s ostatními.

Skuteční přátelé jsou důležití, ale zároveň je pro mě tohle fórum taky důležité. Už na fauně jsem říkala, že moji fauňáci mi rozumějí.

No co si budem, kolikrát už jsme si vyříkavaly názory… nebojím se říct, že jsme se poštěkaly… banda ženských no.  ale teď mi to chvílema přijde, jak hon na čarodějnice..  konkrétně na Fíkovnici. Nebo alespoň mně přijde, že je teď zde často zmiňována a nechápu proč.

Holky já nevim… jestli to nejsou nějaký érekce na slunci, chce se mi říct… co jsme si, to jsme si, tak buďme dámy, hoďme to za hlavu a jedeme dál. 

Už jsem zažila i ostřejší debaty, sle upřímně vám řeknu, že teďka z toho mám takovej divnej, nepříjemnej pocit.

Doron
Doron 24.10.2024, 23:40:58 xxx.xxx.166.104
»

Hele, mě to přijde hrubý,  co píšete o Fíkovnoci.

Ona je jednou z duší tohohle webu.

Jako jo, ohradila jsem se proti ponižování nově příchozích, sejří mě s tím kometa ( promiňte kometo🙂,  už to skoro neděláte🙂), ale čeho je moc, toho je příliš!

Buď si tady vybudujeme místo, kde se budeme cítit bezpečně  nebo si ho zničíme.Hrubostí, neempatií, ponižováním a moralizováním.

Verun
Verun 24.10.2024, 23:58:13 xxx.xxx.220.12
Doron:

Hele, mě to přijde hrubý,  co píšete o Fíkovnoci.

Ona je jednou z duší tohohle webu.

Jako jo, ohradila jsem se proti ponižování nově příchozích, sejří mě s tím kometa ( promiňte kometo🙂,  už to skoro neděláte🙂), ale čeho je moc, toho je příliš!

Buď si tady vybudujeme místo, kde se budeme cítit bezpečně  nebo si ho zničíme.Hrubostí, neempatií, ponižováním a moralizováním.

proto se taky omezuju jen na nezaplevelená témata, protože některé duše vysávají i po internetu😉

Zrzavci (neregistrovaný) 25.10.2024, 06:19:35 xxx.xxx.115.104
Verun:

proto se taky omezuju jen na nezaplevelená témata, protože některé duše vysávají i po internetu😉

Dokonale vystizeno

Fikovnice
Fikovnice 25.10.2024, 06:53:52 xxx.xxx.32.216
orionka-2:

Díky, Orionko. Vnímám to jako Vy. A popravdě jste mě svojí reakcí překvapila.👍

Edituji: Nemyslím, že by mě v tom původním vlákně Megi nějak sprdla, určitě ne jako jedna z prvních.

Fikovnice
Fikovnice 25.10.2024, 07:00:30 xxx.xxx.32.216
»

Nechtěla jsem se k tomu už vyjadřovat, ale:

- každý jsme nějaký, o sobě se nedomnívám, že bych nepřispívala odbornými radami

- ad přátelé - vůbec nic o mně nevíte😄, takže o mém reálném v životě se jednoduše vyjadřovat ani nemůžete

- mně se zase nelíbí Vaše mnohdy hrubé vyjadřování (v paměti mám několik velmi neempatických vstupů; a to až tolik neempatických, že ani nemám chuť je zde znovu opakovat)

Fikovnice
Fikovnice 25.10.2024, 07:16:15 xxx.xxx.32.216
»
Odpověď na příspěvek uživatele Zrzavci z 25.10.2024, 06:19:35

Pokud má být toto vlákno fakt k roztrhání si občanek, tak mě celkem mrzí, že si evidentně nevezmete k srdci radu Ronji. Tj. vyfiltrovat si Vaše příspěvky a počíst si. Pak se můžete vyjadřovat k plevelení, vysávání atp. To, že jste člověk, který má v sobě zlost, jste napsala sama o sobě vícekrát. Tak proč s tím něco nezkusit udělat, hm? Vzplanete vůči každému, kdo se Vám znelíbí. A Vaše opakovaná zmínka o mně a o seznamovských diskuzích (o jejichž existenci jsem do pondělka vůbec nevěděla😄) je úsměvná. Je úsměvná v kontextu toho, že zde prakticky denně diskutujete, máte svůj vlastní web s diskuzí, na internet vkládáte svá videa a fotky atd. Lidem strašně moc dnes chybí pokora, prosím, zkuste se zamyslet, zda se tento nedostatek netýká i Vás.

Buggyra
Buggyra 25.10.2024, 07:17:22 xxx.xxx.198.226
Verun:

A to může udělat každý - prostě opustit téma, které ho nebaví. Já to dělám celkem často. Výborné řešení, doporučuji.

megi (neregistrovaný) 25.10.2024, 08:01:57 xxx.xxx.124.4

Ten příspěvek, kde nadávám fikovnici, máte kde? 

Přijde vám normální lhaní u dospělých lidí? Je vám pět? 

A fikovnice eště napíše “Nemyslím, že by mě v tom původním vlákně Megi nějak sprdla, určitě ne jako jedna z prvních.” 😀

Takže vy si to všici prostě jen myslíte. 😀Jen tak, ze zvyku, abyste nevyšli ze cviku. 😀

Vlákno jsem prošla a není tam.

Takže kdo ho má, ať ho vrátí, a budeme dělat, že nevíme, kdo jej ukradl.

Tak šup.

Dosud jsem si říkala - každý někdy nemá náladu a každý někdy ujede.

Ale tohle je normálně lhaní.

To se jako dospělí lidé nestydíte?

A když se spletete, neumíte se omluvit? 

Přispět do diskuze
neregistrovaný
Nepřihlášený uživatel
Jméno:
Text příspěvku:
Youtube video:
Vložte odkaz na Youtube video.
Fotografie:
Vkládejte maximálně 20 fotografií ve formátu JPG, PNG nebo GIF. Maximální velikost jedné fotografie je 20 MB.