Megi, nechte to smazat. Netřeba se ztrapňovat. Máte na víc.
Tady si roztrhejte občanky.
Tady si roztrhejte občanky.
Megi, nechte to smazat. Netřeba se ztrapňovat. Máte na víc.
🤣
Popravdě, rozhodla jsem se to původní téma vůbec nesledovat. Přečetla jsem si tam dva příspěvky k věci a pak mnoho mimo věc a nějak mě to asi nezajímá 🙂 Odznačila jsem to, aby mi to ve výpisu neházelo upozornění, šťastná jsem.
Já bych trhala, až bych brečela. Zvíře jogurt fakt nesnáší… ale nemá občanku.
Tak držme se tématu 😁
U jogurtu mě napadlo, že tady zoufale chybí moderátor. Skoro každá dizkuze se zaplevelí 😒 a rady se pak ztrácí, nikdo se nebude prokousavat nesmysly. Na fauně se pak dámy rozčilovaly, že lidé nehedaji ve starých příspěvcích.
No pravda je, že v některých jiných diskuzích mají jednotlivé sekce pár moderátorů s právem mazat, kteří udržují štábní kulturu, ale je to funce neplacená, časově náročná a nevděčná a nikdo to moc nechce dělat.
Admini tady tu funkci nabízeli a mám za to, že někdo ji má. Nabízeli ji třeba mně, já jsem s díky odmítla, mám za to, že neumím správně posoudit, co je ještě ok a co je za čárou a zbytečně by to dělalo zle.
A těch mrtvých…
No, nevím, ale pokud tady dostane někdo právo mazat příspěvky, tedy moderovat diskuzi aby byla s nadsázkou “rasově čistá”, už to nebude ono. I když se to tady občas zvrtne, není to tak zlé, abychom si museli dobrovolně ubírat svobodu.
Souhlasím, já bych na to neměla někdy nervy 😄
A co ti, co sem přijdou něco hledat? Rozdáme mapy a GPS.
Buggyra:Admini tady tu funkci nabízeli a mám za to, že někdo ji má. Nabízeli ji třeba mně, já jsem s díky odmítla, mám za to, že neumím správně posoudit, co je ještě ok a co je za čárou a zbytečně by to dělalo zle.
A těch mrtvých…
Jo, taky jsem čestnou funkci odmítla, jednak z nedostatku času a druhak právě proto, že vím, jak to bude - a teď je to přesně vidět - oslovím přímo dotyčného s nevhodným příspěvkem a mám s tím jít jinam, napíšu napřímo, že je smutný rozsáhlý plevelení napříč příspěvky, kde se řeší něco skutečného, podstatného a mám s tím jít jinam. Nejsem ani agresivní ani nic jiného, jen napíšu to, co je konkrétně pravda, slušně a taky proč to píšu, že je to kvůli tomu, že mi na tom tady záleží a ….prt. Takže mé předpoklady, jak by to probíhalo i při mé nejlepší vůli, se potvrdily. Ostatně, moc dobře si pamatuju ten kartáč, co dostávala Impact.
ale moderátor nemusí nikoho oslovovat, řeší příspěvky
Právě moderátor nikoho neřeší, prostě napíše do diskuze Jste mimo téma, tak se zklidněnte nebo to smažu a když se to neuklidní, tak to bez dalších řečí smaže.
Ovšem následky si pak přečte v SZ. 😀
leč výsledek je naprosto stejný. děkuji taky nechci a teď jsem si to ověřila.
Buggyra:Admini tady tu funkci nabízeli a mám za to, že někdo ji má. Nabízeli ji třeba mně, já jsem s díky odmítla, mám za to, že neumím správně posoudit, co je ještě ok a co je za čárou a zbytečně by to dělalo zle.
A těch mrtvých…
Nemá.
Mně ji taky nabízeli a zatím nic. Já bych stejně nemazala příspěvky, pokud by nebyly hodně za hranou - jako, že opravdu urážlivé a vulgární. Považuji to za hodně velkou odpovědnost.
A vlastně jsem si, možná mylně, myslela, že se to bude týkat spíš pochybných inzerátů - jako nabídka půjčky nebo léků. Nebo očividně podvodných inzerátů na štěňata, což se dá poznat už podle podezřelé češtiny.
Ovšem následky si pak přečte v SZ.
😂
Jo, tak to vím o lepším způsobu, jak trávit svůj volný čas, můžu si malovat třebas. To mi vyloženě jako jde 😀 . Nebo učit hrát Rumouše fotbal, to mu vyloženě taky jde, ale dělat boxovací pytel pro frustraci neba.
Zdravím diskutéry 🙂 Je pravda, že jsme oslovili pár z vás jestli by nebyl zájem o funkci moderátora. Zatím tuto funkci nikdo nemá krom mě a Ravena. Všechny příspěvky číst nezvládám ani náhodou, ale letmo se snažím. Na to, co se dělo v bílém jogurtu jsem přišel až o něco později, než by bylo potřeba. Snad už se ale situace uklidnila. Však jsme tady stále ta stejná parta, stejné jádro (povětšinou žen) za které jsme rádi. Tak věřím, že se mezi sebou už dost znáte a dokážete se domluvit. Nyní budu přistupovat k podobným příspěvkům nekompromisně. Děkuji také všem (obzvlášť Kometě) za hlášení podvodných inzerátů.
Myslím, že v tomto měl Zbyněk a jeho bratr poměrně špatný odhad při event. volbě ko-admina😄, počítajíc do toho i sebe sama… Jestli je správně přechodník…to ale nevím.😀
Edit: Zbyňku, pardon, nevšimla jsem si Vašeho příspěvku nad tím mým.
Tenhle přechodník je správně 🙂