- Příspěvek #232147
- Nahlásit
A dcera je kosa.
Vidle do označení hodil malý syn mé známé prohlášením : kluk je havran, holka vrána a dítě přece kos 😂
A dcera je kosa.
Tak ne, že dítě, ale že je vrána manželka od havrana jsem si myslela hodně dlouho a už jsem dítě nebyla😊
A rodinný přítel je krkavec.🤣
Ještě jste zapomněl na kavku, straku a sojku. To budou bratranci a sestřenice?
Kmotřičky a uřvaná sojka práskačka je udrbaná sousedka v důchodu s ksichtem nalepeným na zácloně u okna, co si myslí, že není vidět.
a kavče
Nezapomněl, jen jsem to myslel o něco ošklivěji.
Ošklivěji? Jak? když napíšete A, měl byste napsat i B.😉
J5:A rodinný přítel je krkavec.🤣
S krkavcema jsem měla řeč ráno. Vyvedli mladé, takže nad selátkama jich ráno lítalo 6ks a řvali a řvali. Tak jse se ptala, co tam řvou na ty čuníky?! Odpověď jsem nečekala😉
A taky jsem brblala na bobra, zmetka👎 Bobrova žena je bobrovka?😉
kometa:Ošklivěji? Jak? když napíšete A, měl byste napsat i B.😉
Co by se, kometo, v jednoduché, temné mužské mysli asi tak mohlo vylíhnout. Tím záhadným “B” je polyamorie konkrétně polyandrie, nebo-li moderní vědecky zdůvodněný pokus o další destabilizaci tradiční rodiny.
Na druhou stranu nutno uznat že polygynie ve mně takové pohoršení nevzbuzuje.🤔
Ale tak, co si budeme namlouvat, člověk není tvor přirozeně monogamní (na rozdíl od vlků nebo hus). Stejně jako naši (geneticky) nejbližší příbuzní šimpanzi. Ani lovci mamutů to neřešili. Změna přišla až s nutností dělení a dědění majetku. Což zahájil starověk.
Můj názor.
Pouze říkám B. Jinak ať si každý vyvádí co je libo.
Bobr ještě není na cestě k nám na výměnný pobyt? To jsou nedostatky.😂🤣
Koukala jsem, kde ta mrcha nakonec zakotvila, kde jsou nové požery a divné, zatím jsem nenašla. Pořád doufám, že ho něco vyštvalo o kus dál, tedy o takový kus, který já neuvidím🙄
👍🍾, Hmm, tak si teda vystačíme s vlastní havětí🤷