Aktuálně: 3 728 inzerátů210 959 diskuzních příspěvků18 261 uživatelů

Střevní viróza

Zrzavci
Zrzavci 31.10.2024, 09:49:32 xxx.xxx.226.62

Brambory se dají opravdu supr rozmasakrovat s tou rýží a masem na ty atomy

psíbože co jsem to napsala!! S MRKVÍ a MASEM"! Pardon.

Zrzavci
Zrzavci 31.10.2024, 09:52:08 xxx.xxx.226.62
»
Odpověď na příspěvek uživatele hmn z 31.10.2024, 09:44:17

😕 takže dieta dál, chudera. Vyhodila to hned?

hmn
hmn 31.10.2024, 11:04:30 xxx.xxx.36.172

hned
jako je fakt, že se před ranním venčením nadlábla granulí (už jsem jí vrátila její, gastro přestala konzumovat, zcela) neb já pod vlivem medikace dokonce i občas spím, a zcela jistě spím poté, co ji brzo ráno vypustím ven). A po procházce s vervou snědla masovou porci. Ale i tak by to při normálním stavu nebyl žádný problém.

ale jak to vyhodila šikovně - maso zvlášť, granule zvlášť ….😎

Zrzavci
Zrzavci 31.10.2024, 11:07:17 xxx.xxx.226.62
»
Odpověď na příspěvek uživatele hmn z 31.10.2024, 11:04:30

Popelka, no. A už to nechtěla ?, nevypadalo to, že by si to naskládala do žaludku znova a líp?

hmn
hmn 31.10.2024, 11:45:41 xxx.xxx.36.172

nene, žádné druhé kolo. Ale sváču zdlábla s chutí a zatím v ní zůstala, do fčil spala doma. 

No ženská, nemůže se rozhodnout zdravá x nezdravá x zdravá x nezdravá x…….

Verun
Verun 31.10.2024, 13:58:28 xxx.xxx.220.12
Zrzavci:

Popelka, no. A už to nechtěla ?, nevypadalo to, že by si to naskládala do žaludku znova a líp?

no je to pro nás  nechutný, ale bulina si to po sobě taky občas zpátky  sežere, tak s úklidem nepospíchám🤪

hmn:  asi to bylo moc  hr, prostě možná psovi bylo jen těžko, na lačno toho snědl moc, obvzlášť když byl nějakou dobu na dietě, jako skoro bez jídla…

hmn
hmn 31.10.2024, 14:14:06 xxx.xxx.36.172

tak dietu Moja opustila  před 2-3-4(?) dny, prostě přestala žrát i vařené i dietní granule. Takže návrat k “normálu” a mám žravého (přiměřeně) veselého psa. Ona měla v podstatě dietu někde od začátku září, kdy začala zvracet=přišlo hárání. A ve zvracení vlastně pokračovala pořád dál-vždy 1x o víkendu. Až teď to zase rozšířila na více dnů a vystřídala tím průjmem.

Lenocka
Lenocka 31.10.2024, 14:53:03 xxx.xxx.40.195
»
Odpověď na příspěvek uživatele hmn z 31.10.2024, 14:14:06

To není moc pěkný 😕

Mně to zavání lehkou gastritidou. A nemůžu nevzpomenout mojí Kiru, při první gastritidě (při falešce) jsem to díky mé neznalosti nechala zajít moc daleko, víceméně nežrala skoro 10dní a většinu sežraného vyblila nenatrávené, někdy po půl hodině, někdy po 2h, jednou i po cca 16h. Mazec. Ta tedy chuť žrát skoro neměla. Ovšem zvláštní byla skvělá skoro až nadstandartně dobrá nálada, které se podivovali i veti. Skončila na Deganu a injekčních ATB, pže ten žaludek už by to asi ve zdraví nedal..

Terven
Terven 01.11.2024, 20:46:05 xxx.xxx.110.191
hmn:

tak dietu Moja opustila  před 2-3-4(?) dny, prostě přestala žrát i vařené i dietní granule. Takže návrat k “normálu” a mám žravého (přiměřeně) veselého psa. Ona měla v podstatě dietu někde od začátku září, kdy začala zvracet=přišlo hárání. A ve zvracení vlastně pokračovala pořád dál-vždy 1x o víkendu. Až teď to zase rozšířila na více dnů a vystřídala tím průjmem.

Já vám to samozřejmě nepřeju. Já mám žravýho a nepřiměřeně veselýho psa, jen periodicky, s různě dlouhýma přestávkama v řádu dnů, nemívá pěkný 💩

Už jsem si zvykla a neřeším to zdaleka tolik, jako když jsem zakládala vlákno Refrakterní průjem 🤣

Aluška (neregistrovaný) 02.11.2024, 19:21:58 xxx.xxx.168.20

Já byla dneska ráno s lidožravkou na veterině. V noci spala téměř bez hnutí, v půl pátý ráno snědla snídani, ale bez obvyklého apetitu a na mojí snídani nepřišla loudit. Jindy jí mám opřenou o koleno celou dobu. Vůbec se nehnula z pod peřiny. Nesla jsem jí kousek rohlíku, tak prej nee. Když jsem jí vynesla na zahradu, tak tam stála jak neštěstí. Nevrací a průjem nemá. Kamarádka mě postrašila tularemií z toho zajíce, co Bessča posvačila ve čtvrtek. Na to prej test nemají, ale neměla by to být,  brali krve, leptospiróza vyloučena, játra a ledviny v pořádku, zuby pochválený že čistíme, uzliny ok, bílý krvinky víc takže nějakej zánět a teplota. Tak antibiotika na týden, kdyby se do pondělka nelepšila, tak mám volat.  Večer už zbaštila misku, sice pomalejc, ale zbaštila a hned zase zalezla pod peřinu a tváří se jak utrpení….tak uvidíme zítra, antibiotika mezitím zaberou, no je taky stará že…ale není ve svý kůži, ani na veterině nebyla bojovná a nechala si vzít krev a vyšetřit.

Vahine
Vahine 02.11.2024, 19:42:18 xxx.xxx.19.154
»
Odpověď na příspěvek uživatele Aluška z 02.11.2024, 19:21:58

Moc moc držím palce, ať je holka brzy v pořádku! 🍀🙏

Verun
Verun 02.11.2024, 21:07:15 xxx.xxx.220.12
Aluška:

Já byla dneska ráno s lidožravkou na veterině. V noci spala téměř bez hnutí, v půl pátý ráno snědla snídani, ale bez obvyklého apetitu a na mojí snídani nepřišla loudit. Jindy jí mám opřenou o koleno celou dobu. Vůbec se nehnula z pod peřiny. Nesla jsem jí kousek rohlíku, tak prej nee. Když jsem jí vynesla na zahradu, tak tam stála jak neštěstí. Nevrací a průjem nemá. Kamarádka mě postrašila tularemií z toho zajíce, co Bessča posvačila ve čtvrtek. Na to prej test nemají, ale neměla by to být,  brali krve, leptospiróza vyloučena, játra a ledviny v pořádku, zuby pochválený že čistíme, uzliny ok, bílý krvinky víc takže nějakej zánět a teplota. Tak antibiotika na týden, kdyby se do pondělka nelepšila, tak mám volat.  Večer už zbaštila misku, sice pomalejc, ale zbaštila a hned zase zalezla pod peřinu a tváří se jak utrpení….tak uvidíme zítra, antibiotika mezitím zaberou, no je taky stará že…ale není ve svý kůži, ani na veterině nebyla bojovná a nechala si vzít krev a vyšetřit.

neurologický problém? plotýnky, artroza-jakákoliv (prostě i  změna počasí) …nechuť se hýbat, teplo pod peřinou dělá dobře…

Aluška (neregistrovaný) 03.11.2024, 19:37:55 xxx.xxx.168.20
Verun:

neurologický problém? plotýnky, artroza-jakákoliv (prostě i  změna počasí) …nechuť se hýbat, teplo pod peřinou dělá dobře…

Tak se asi jen přežrala tím zajícem, dneska už se hýbe jako dřív a žere všechno, cpala se na procházku, to jsem jí teda ještě nechala doma, krade Mirďovi hračky a loudí. Antibiotika doberem, když ta krev tvrdila že je tam nějakej zánět…Ona co přijela tak spí úplně celá pod peřinou, nekouká jí ani fous. 

LK (neregistrovaný) 03.11.2024, 20:07:17 xxx.xxx.67.252
»
Odpověď na příspěvek uživatele Aluška z 03.11.2024, 19:37:55

Možno by som ju aj tak nechala “preklepnúť” na artrózu/reumu. Predsa len neviete ako dlho žila vonku. Podobné slová ako: “…tak tam stála jak neštěstí….a tváří se jak utrpení.” používam pri známej keď má reumatický atak…inak vtedy tiež nemá veľmi chuť do jedla a je najradšej zalezená v posteli (zababušená ako by bola na severnom póle).

Vahine
Vahine 03.11.2024, 20:10:25 xxx.xxx.179.9
»
Odpověď na příspěvek uživatele Aluška z 03.11.2024, 19:37:55

Držím palce, ať je to tak, jak píšete. 🌷Jsem ráda, že je Bess líp 🍀

Aluška (neregistrovaný) 03.11.2024, 20:20:59 xxx.xxx.168.20
LK:

Možno by som ju aj tak nechala “preklepnúť” na artrózu/reumu. Predsa len neviete ako dlho žila vonku. Podobné slová ako: “…tak tam stála jak neštěstí….a tváří se jak utrpení.” používam pri známej keď má reumatický atak…inak vtedy tiež nemá veľmi chuť do jedla a je najradšej zalezená v posteli (zababušená ako by bola na severnom póle).

Ono je to s ní těžký, teď už zase na sebe nenechá nikoho cizího sáhnout, když je jí dobře. Chtěla jsem jí už kdysi vzít na dornovku, teda dornovkářka byla přímo u nás na druhý hafany. Chtěla jsem zkusit i tuhle ale bojovala statečně.  Na nespolupracujího hafana se fyzioterapie asi nedá dělat.

LK (neregistrovaný) 03.11.2024, 21:10:04 xxx.xxx.67.252
»
Odpověď na příspěvek uživatele Aluška z 03.11.2024, 20:20:59

To poznám. Aj moje malé trdlo je podobné. Očkovanie vydrží len tak-tak. Fyzio sme zatiaľ nepotrebovali, ale chcem tam ísť aspoň na psí fitness…

Aluška
Aluška 04.11.2024, 08:26:20 xxx.xxx.200.75
LK:

To poznám. Aj moje malé trdlo je podobné. Očkovanie vydrží len tak-tak. Fyzio sme zatiaľ nepotrebovali, ale chcem tam ísť aspoň na psí fitness…

Dostávají Geloren, předtím měli dlouho prášek z mořskejch potvor a žerou syrový mletiny, kde je semletý kdeco 😀

Přispět do diskuze
neregistrovaný
Nepřihlášený uživatel
Jméno:
Text příspěvku:
Youtube video:
Vložte odkaz na Youtube video.
Fotografie:
Vkládejte maximálně 20 fotografií ve formátu JPG, PNG nebo GIF. Maximální velikost jedné fotografie je 20 MB.