- Příspěvek #233630
- Nahlásit
Brambory se dají opravdu supr rozmasakrovat s tou rýží a masem na ty atomy
psíbože co jsem to napsala!! S MRKVÍ a MASEM"! Pardon.
Brambory se dají opravdu supr rozmasakrovat s tou rýží a masem na ty atomy
psíbože co jsem to napsala!! S MRKVÍ a MASEM"! Pardon.
😕 takže dieta dál, chudera. Vyhodila to hned?
hned
jako je fakt, že se před ranním venčením nadlábla granulí (už jsem jí vrátila její, gastro přestala konzumovat, zcela) neb já pod vlivem medikace dokonce i občas spím, a zcela jistě spím poté, co ji brzo ráno vypustím ven). A po procházce s vervou snědla masovou porci. Ale i tak by to při normálním stavu nebyl žádný problém.
ale jak to vyhodila šikovně - maso zvlášť, granule zvlášť ….😎
Popelka, no. A už to nechtěla ?, nevypadalo to, že by si to naskládala do žaludku znova a líp?
nene, žádné druhé kolo. Ale sváču zdlábla s chutí a zatím v ní zůstala, do fčil spala doma.
No ženská, nemůže se rozhodnout zdravá x nezdravá x zdravá x nezdravá x…….
Zrzavci:Popelka, no. A už to nechtěla ?, nevypadalo to, že by si to naskládala do žaludku znova a líp?
no je to pro nás nechutný, ale bulina si to po sobě taky občas zpátky sežere, tak s úklidem nepospíchám🤪
hmn: asi to bylo moc hr, prostě možná psovi bylo jen těžko, na lačno toho snědl moc, obvzlášť když byl nějakou dobu na dietě, jako skoro bez jídla…
tak dietu Moja opustila před 2-3-4(?) dny, prostě přestala žrát i vařené i dietní granule. Takže návrat k “normálu” a mám žravého (přiměřeně) veselého psa. Ona měla v podstatě dietu někde od začátku září, kdy začala zvracet=přišlo hárání. A ve zvracení vlastně pokračovala pořád dál-vždy 1x o víkendu. Až teď to zase rozšířila na více dnů a vystřídala tím průjmem.
To není moc pěkný 😕
Mně to zavání lehkou gastritidou. A nemůžu nevzpomenout mojí Kiru, při první gastritidě (při falešce) jsem to díky mé neznalosti nechala zajít moc daleko, víceméně nežrala skoro 10dní a většinu sežraného vyblila nenatrávené, někdy po půl hodině, někdy po 2h, jednou i po cca 16h. Mazec. Ta tedy chuť žrát skoro neměla. Ovšem zvláštní byla skvělá skoro až nadstandartně dobrá nálada, které se podivovali i veti. Skončila na Deganu a injekčních ATB, pže ten žaludek už by to asi ve zdraví nedal..