Nepřihlášená Zrzavci: Asi to nebude překvapivé, když s Megi pečeme tu knihu, tu kalendář, že budu psát stejně jako ona. Ale o tom to není. To mi věřte. Ale tak jako jí vadí věci, které napsala, tak to vnímám stejně a asi nejen ona, já…. nějak takhle zmizlo více lidí. Mě nebaví, když vlezu do příspěvku o nějakém tématu, že tam pak najdu, příspěvek v duchu, který s tím nesouvisí - omlouvám se Fíkovnice - a vede k tomu, že si tu postěžujete na tohole, tu na támhleto….. já to chápu, starostí máte hodně, ale prostě, proč to nepsat všechno třeba jen do Všeobecného pokecu, ono je to opravdu všude, kam teď člověk přišel. Opravování rodnýho jazyka se pak taky vždycky zvrhne někam jinam… se podívejte - dotaz padl na jogurt x tvaroh a kde je téma teď? Zahrabaný pod úplně jinýma věcma. A není to jen tohle téma. Když to takhle povedeme dál, lidi sem přestanou chodit, to mi věřte, a umře to na úbytě. Byla by to škoda. Třeba se pletu. Ale za mě osobně, mně opravdu přijde nepraktický, když jdu do nějakého konkrétního tématu a ono to tam není, je tam rozbitý auto, diabetes, násilí, vulgarity , politika atakjakopodobně.
Nu a tak zase jdu, jsem dlouho přemýšlela, zda to napsat, nebo ne, ale jak říkám, bylo by škoda, kdyby to tu umřelo na úbytě.
Tak asi takto: Chodím hodně do Třetího víčka. Vy jste tam nechodila. Až po vzniku jakési rozepře jste se tam zjevila a moralizovala. Nejsem si vědomá, že byste tam dříve jakkoli přispívala.
Diabetes jsem cca den nebo dva zpátky přesunula do vlákna s názvem - světe, div se - “Diabetes”.
A že píšete obsahově a do jisté míry i pravopisně/formálně podobně jako Megi, mě skutečně nepřekvapuje.
Ad starosti: Trochu si vzpomeňte, zda jste si také nejednou tak různě nepostěžovala, různě nemoralizovala atp. Ostatně s moralizováním mě dle mého názoru překonáváte.
Je to takové “Zloděj volá: Chyťte zloděje!” Já tu napsala první reakci, že štěně může jak jogurt, tak tvaroh a dodala, že “ten jogurt je bílý”. Pokud Vám toto přijde jako stěžování si, moralizování a vychovávání druhých, tak mně holt ne. Je to o různém přístupu.
A úplně nejjednodušší je na mě prostě nereagovat. Vsadím se, že Vám bude lépe. Nebo si napište adminovi, ať se Vám moje příspěvky nezobrazují. Já si s většinou lidí zde povídám ráda a budu to tak dělat i nadále.