Momemt, tvaroh robím z kyslého mlieka, ten už skysnúť nemusí 😂 A hafánek ho papká veľmi rád, asi preto teraz “stráži” hrniec s mliekom 😂
Myslím, že o úmrtí nešlo, ale o odchod odsud jako takový.
Myslím, že o úmrtí nešlo, ale o odchod odsud jako takový.
aha, no když ona Fíkovnice hodně pořád píše o tom, jak někdo někde umřel a na co, tak jsem to z toho pochopila takto. dík.
Jinak já teda na Oční víčko taky dřív nechodila, až teď v poslední době. Takže teď vlastně nevím, jestli můžu nebo nemůžu. 😊
Neschopnost se nad to povznést? Nad co ještě bychom se měli povznášet? Jak jsem psala, to můžeme češtinu rovnou zahodit a vykašlat se na jakákoliv pravidla. Bude to OK?
Mohlo to zde skončit jen tou opravou hrubky, autor by se poučil a možná by to příště napsal správně. Na jiném fóru, kam jsou diskutující posíláni těmi, kterým se vývoj diskuze nelíbí, by mu byla oprava jeho chyby platná jak mrtvému zimník.
Chápu že by se tu někteří rádi pasovali do role admina, ale doufám, že zvítězí rozum a něco takového nenastane.
Ještě taková malá úvaha - neměl by ten, kdo ví, poučit toho, kdo neví? To je přece i gró mnoha zdejších diskuzí…
Balu, ono to ale fakt je legrační. Přečtěte si můj první příspěvek zde, kdy jsem reagovala na tazatele. Myslím a doufám, že moje oprava mu nevyzněla vůbec jako kritika. Ostatně to i sám potvrdil.
Úmrtí nevyšlo. 😀 Takže vzteklina, kdy film, který nás tam rozebíralo plno, by mohl dotyčné přinést třeba i nové obohacující info👍, protože je prostě natočený velmi dobře.
Myslím, že můžeš. A můžeš tam i napsat kritiku všeho, co se Ti tam nebude líbit. 🤭
Nevyzněla. Buďte v klidu.
V téměř každé diskuzi se po čase původní téma změní, nebo se rozdrobí na více témat. Kdybychom se všichni měli striktně držet jen toho úvodního tématu/dotazu, tak to nebude diskuze, ale poradna.
Já vám něco syrového řeknu děvčata a zřejmě se vám to líbit nebude.
V této fázi diskuse je víc než patrné že zde chybí pořádný kus brutálního chlapa který by byl schopen seřvat vás všechny, bez rozdílu, na jednu hromadu. Až tak že z toho šoku nebudete mít čas být nasraná jedna na druhou ale hezky společně právě na něj. To funguje spolehlivě. Před takovými dvaceti lety bych vám za hromosvod klidně posloužil osobně, teď už bohužel nemám ten pravý tah na bránu, škoda. Takže prosím, uvědomte si že jste již velké holky a že není žádná tragedie když jedna druhé trošku pocuchá copánky.
Tak jsme tu hejno slepic, myslím, že se takové věci občas stávají…😉
Kohoutů je zde nedostatek.😀
Abych nezapomněl, souhlasné hlasy si prohlédnu abych preventivně věděl kdo je dosud ve vývinu a kdo již nabral trochu rozumu.😎
Sarah01:Jinak já teda na Oční víčko taky dřív nechodila, až teď v poslední době. Takže teď vlastně nevím, jestli můžu nebo nemůžu. 😊
Asi takto: budete za vyvrhele, protože tam chodí jen ti méně inteligentní jedinci plkat o kravinách😜
balu:Ještě taková malá úvaha - neměl by ten, kdo ví, poučit toho, kdo neví? To je přece i gró mnoha zdejších diskuzí…
je rozdíl mezi radou vyžádanou (tedy k tématu) a nevyžádanou
To sice ano, ale ten, kdo chybuje, neví, že chybuje, a když mu to nikdo neřekne, tak se to ani nemá šanci dozvědět.
Takže milé zlaté mam toho akorát tak dost. Zrzavá a Megina. Jestliže lidi odchází tak rozhodně ne kvuli Fíkovnici ale vám. Vy se tu navážíte do lidí, vy se tu chováte jakobyste sežraly všecku moudrost světa a váš náor byl jedinej správnej. Vy se neumíte omluvit, uznat chybu nic. Vy se umíte jen chlubit a rejpat. Nepamatuju se od vás už hooodně dlouho jediné objetivní rady krom popisováni toho co vy ste dělaly nebo váš pejsáček. A úplně nej je když se cpete do věcí kterejm rozumíte jak koza petrželi nebo o jich víte tolik co motýl o kvantový fyzice.
Jo taky umim udělat kiks a splést se. Nebo bejt hnusná. Ale vždy to má kuwa důvod a nikoliv jen to že se nudim tak reju do ostatních protože je nemam ráda. (Vite moc dobře že se nenávidim s impact ale buď na ni nereaguju už nebo pokud s ní souhlasim nemám problém to napsat, proč by ne)
Zle tu děláte vy dvě který ste si vytvořily sektičku a myslíte si o sobě buhvíco.
Jediné plus je že Megi nepíše jak trotl. Nechápu proč nejste přihlášený, nějaké kecy o tom jak vás to nebaví furt dělat si nechte, je to trapná výmluva (jde nastavit automatický). Buď teda přestaňte dělat hony na lidi co se vám tu nelíbí nebo zmizte úplně jestliže to měl bejt záměr.
Závěrem dodám že je mi z vás smutno a je mi vás líto. Na ifauně kdysi jste bejvaly lepší o 100%.
Tak.
Bílej jogurt a tvaroh holt nemaj šanci. Právě zkysnul jogrut a tvaroh taky. 😀 😀 😀
Já se tak těším, až za 14 dní založím nové téma bílý jogurt a něco se dozvím.
Mně tedy Megi a Zrzavcová pomohly z tohoto (i předchozího) fóra asi nejvíc, co se týká rad a příspěvků okolo zvířat.
Momemt, tvaroh robím z kyslého mlieka, ten už skysnúť nemusí 😂 A hafánek ho papká veľmi rád, asi preto teraz “stráži” hrniec s mliekom 😂
J5:Já vám něco syrového řeknu děvčata a zřejmě se vám to líbit nebude.
V této fázi diskuse je víc než patrné že zde chybí pořádný kus brutálního chlapa který by byl schopen seřvat vás všechny, bez rozdílu, na jednu hromadu. Až tak že z toho šoku nebudete mít čas být nasraná jedna na druhou ale hezky společně právě na něj. To funguje spolehlivě. Před takovými dvaceti lety bych vám za hromosvod klidně posloužil osobně, teď už bohužel nemám ten pravý tah na bránu, škoda. Takže prosím, uvědomte si že jste již velké holky a že není žádná tragedie když jedna druhé trošku pocuchá copánky.
Jak všechny?
ten už skysnúť nemusí
😀
no hej,pravda, ten Váš už nemusí a byla by to škoda, kdyby zkysnul podruhý, ale ten místní už z toho tady právě zkysnul podruhý minimálně.
A napadá mě, že s dovolením pro pobavení využiji toho, že Váš pesan disciplinovaně stráží hrnec s mlíkem a dělá dozor - abych učinila zadost tomu, že dle paní Leithan, jenž se hluboce mýlí, když tvrdí, že tady píši jen, co můj pejsáček - což není pravda, neb zrovna zde moc záměrně nepíšu, co můj pejsáček - ale dnes udělám tedy výjimku, tak můj pejsáček, představte si to, můj pejsáček - nestrážil /to je hezký slovo/ hrnec s mlíkem, ale sklenici s mlíkem a s houbou. A strážil ho ale jen proto, smrad jeden, aby až odejdu, vlezl na linku!!!!!! tam to celý zvrhnul, polovinu toho nalil do linky a druhou vyblemtal. A houbu mi sežral. Nemám tudíž jak vyrábět zdravý kysaný nápoj, ani pro pejsáčka, ba ani pro sebe. A to jsem houbu slíbila rozdat na všechny strany. Takže krom toho že zakládám sektičky, jsem taky slibotechna, neb už houbu nemám. Zato mám - na rozdíl od Vás - nevychovanýho pejsáčka. Jednoho, toho druhýho, toho mohu pochválit, ten se na zločineckých akcích nepodílí. Ale já ho nepochválím, aby paní Leithan nepsala, že tady píšu jen o svým pejsáčkovi. Takto snad bude paní Leithan spokojena a nebo taky ne a pak se rovnou od Leithan dozvím, že mám držet hubu.
Jdu koupit mlíko. Kefír, jogurt, a ten tvaroh.