Odpověď na příspěvek uživatele assil z 21.10.2024, 10:53:16
🤣🤣. Kde je něžná nevinná tvář a hlas? Jsem prostě zřejmě naštelován v základním, prvoplánovém hetero módu. Ono to může vypadat jako názory nějakého, ošklivě řečeno, náctiletého naivního spermoně který když vidí hezkou holku tak omdlí ale celý profesní život jsem měl na krku více či méně velký ženský kolektiv, takže dobře vím co se za krásou může ukrývat. Přesto je to tak jak to je. Ale nutno uznat že to mládenci také hezky odsejpá. No a protože začínám mít neodbytný pocit že se odkopávám až moc tak raději řadím zpátečku a jdu si poslechnout Thomas nebo jinou podobnou treperendu, mám zásobu🤫.
Odpověď na příspěvek uživatele assil z 21.10.2024, 14:10:25
Proč? No protože to potřebuji k umocnění prožitku a je mně celkem šuměnka kdo byl první. Navíc by to nebylo fér protože je všeobecně známo že první byl chlap a že žena může za všechno.😉
Takže to máme velice podobné až totožné, jen stačí vyměnit ♂ za ♀ a rázem jsme spokojeni oba včetně nám podobných. To je moc dobře a evoluci za rozdílnost vnímání nepřestávám děkovat.
Odpověď na příspěvek uživatele assil z 21.10.2024, 14:10:25
Tak já sice také hetero😀, ale je mi vlastně úplně jedno, jestli poslouchám muže nebo ženu nebo třeba smíšenou skupinu. Dokonce možná krásné syté ženské hlasy se mi líbí víc než mužské.
“Tajné záběry ukázaly brutální zacházení s dobytkem v kravínech na Třebíčsku, mimo jiné v Kožichovicích, Budkově a Čáslavicích. Státní veterinární správa již zahájila kontroly na devíti farmách, kde se údajné špatné zacházení se zvířaty mělo odehrávat. Zatímco některá družstva přijala personální opatření, jiná zpochybňují regulérnost záběrů a zvažují právní kroky.”
Co se nyní děje? Zatmění zelení mozci řádí ve velkém. Po zveřejnění záběrů mají předsedové zmíněných družstev rozbitá okna u bytů, do podniků chodí maily vyhrožující zabitím a přející všem vychcipáním. Toto bylo cílem videa? Faktu gratuluju autorům. Příště bych doporučil dát zkryté kamery do domovů duchodců a LDN, to byste teprve koukali jak se zachází s lidma, hůř jak s tím dobytkem.
Mně nějak toho vedení podniků a těch zaměstnanců není líto… Kolik krav žilo třeba měsíc se zlomenou nohou nebo žebrem než jejich užitkovost klesla natolik, aby je milosrdně zabili? Na druhou stranu samozřejmě souhlasím, že veřejnost by se mohla chovat civilizovaněji a volit jiný způsob vyjádření než je ničení cizího majetku a plané výhrůžky. Nicméně pokud díky tomu jediný surovec dá výpověď a půjde si sednout někam na vrátnici, tak u mě převáží spíš ty pozitivní pocity, hm.
S často alarmující situací lidí v zajetí pečovatelských zařízení souhlasím. Někdy se tam dějí skutečná zvěrstva, kdy staříček zemře v důsledku nepéče. Nám pečovatelka zlámala dědu i při domácí péči (zlomila mu ruku…). No na druhou stranu ochránci zvířat řeší holt zvířata. Pokud chcete řešit nedůstojné podmínky pečovatelských zařízení, hurá do toho. Jen bych asi konzultovala ty Skryté kamery s advokátem, než bych do toho skočila, mno. Ne nadarmo se takové dokumenty nějak nepořizují, i když by různé spolky asi rády. Max. si natočí péči o svého staříčka nějaká soukromá osoba. Tak tam bude asi nějaký háček.
Mám švagrovou, která tam vydržela pracovat měsíc. Odešla, protože se jí nelíbilo zacházení se zvířaty.
Tenkrát jsem si říkala, že se jí asi nezamlouvalo dělat rukama. Tak jsem ji vyzpovídala teď znovu a garantuju, že se tam hnusy fakt děly a nejspíš i dějí.
“Po zveřejnění záběrů mají předsedové zmíněných družstev rozbitá okna u bytů, do podniků chodí maily vyhrožující zabitím a přející všem vychcipáním.”
Tak tomu můžu věřit nebo nemusím. Nějaký odkaz by nebyl?
to máte pravdu můžete mi věřit a nemusíte. Jsem z postižené oblasti takže to vím přesně, jasně že se o tom nepíše nikde. Protože by široká veřejnost poznala druhou tvář zeleného šílenství a to se vidět nechce.
Nebudeme upozorňovat na týrání živých tvorů, aby se to někdo labilní nedověděl a nešel někomu, kdo za to může, rozbít okno. No to jsme to dopracovali.
Podívejte se, co se děje, a kdo šel do vězení? Tohle vyhrožování (samozřejmě původce potrestat, důvod neomlouvá) bude možná (spolu s trapnou pokutou) jediný trest.
Proč tyhle případy nenahlásí někdo jiný než ochránci zvířat? Zavřeme očička. Nás se to netýká. V kravíně určitě pracují roboti, my to mlíko a maso nekupujem, my chodíme do supermarketu. Až nebudeme tak slepí a nebude mezi námi tolik vadných lidí (a k tomu je potřeba trest, izolace, léčba a doživotní zákaz přiblížení se ke zvířatům, nebudeme potřebovat tajně točená videa.