Krůt se to netýká
Fikovnice:Jedině tento příspěvek Komety zůstal prázdný. A přitom na něj reagovala Megi, takže tam něco být muselo…?
Bylo. Chtěla jsem smazat, ale zatím to nejde. Tak jsem tam nechala jenom tečku.
Fikovnice:Jedině tento příspěvek Komety zůstal prázdný. A přitom na něj reagovala Megi, takže tam něco být muselo…?
Bylo. Chtěla jsem smazat, ale zatím to nejde. Tak jsem tam nechala jenom tečku.
naposledy co se dohaduji se slepicemi. Nazdar
Nazdar!
J5:Já své znechucení z lidí řeším takto. Existuje-li toto, nemůže být tak zle.
Znám, hezké. Ale originál je originál. Můj názor.
Krůt se to netýká
Hus taky ne
kometa:Bylo. Chtěla jsem smazat, ale zatím to nejde. Tak jsem tam nechala jenom tečku.
No a co tam bylo? Nebo to je tajné?😉
Není.
Napsala jsem “třeba navijákem”. Ale pak mi došlo, že jsem dotyčný příspěvek špatně pochopila a proto jsem svou reakci chtěla smazat. A to zatím pořád nejde. Jenom takto krkolomně.
To máte Kometo zřejmě pravdu. Moc jsme si ale neporozuměli, já jsem nechtěl hodnotit kvalitu ale celkový dojem. Jako protiklad k tomu čeho všeho jsou lidé schopní. A na mne prostě podobný projev krásného dospívajícího lidského mláděte v té době ještě nepokaženého šminkami a komercí dojem dělá. Uznávám však že to nemusí cítit každý podobně.
To máte J5 těžké. Většinově jsme zde ženy. Takže my na Vámi vloženém videu budeme hodnotit spíše tu přenádhernou skladbu. 👌 Tedy tak to mám já, a asi to tak myslela i Kometa.
Přiznám se Fíkovnice že z tohoto úhlu pohledu jsem nad tím neuvažoval ale líbí se mi. Unisex nesnáším, takže je vše jak má být.
. Moc jsme si ale neporozuměli,
Však jsem jenom napsala svůj názor. Slečna zpívá hezky, o tom žádná.
asi to tak myslela i Kometa.
Ne úplně. Prostě Hallelujah se pro mě rovná Cohen, protože byl první. Jsem ta stará konzerva.😉
Fíkovnice bude mít zřejmě pravdu 🙂. Přestože jsem také “stará konzerva” musím říct že “Cohen zpívá hezky o tom žádná”, jen mne ten “děda” prostě na zadek neposadí a ani nemám potřebu si ho občas poslechnout. Stačí že znám. Thomas svým projevem kdykoliv i když musím přiznat že v současné době už jí žere byznys a není to co bývala. Tak to je zase můj názor. No a když už nic jiného, vždy je lepší řešit tyto “závažné problémy” než si číst o tom kdo je větší husa, krůta, slepice, případně jiné domácí zvířectvo, nebo snad ne?
Rozhodopádně!🌹
https://www.youtube.com/watch?v=0-EF60neguk
J5, a co toto? Na tom jsem ulítávala hodně. V tomto případě i na tom klipu, který je úplně obyčejný. Měla jsem “Šinedku” hodně ráda… Pravda, ke konci života se trochu “zbláznila”, ale holt nemoc je nemoc…😢
Když už to tu plevelíme, tak jak já nesnášela Emmu Smetanu! A toto můj názor změnilo:
Jediná správná verze Haleluja je tenhle Thomas 😀
assil:Jediná správná verze Haleluja je tenhle Thomas 😀
Taky se mi líbí, víceméně všechny jeho coververze. Třeba Highland od One More Time je od něj lepší jak originál. 👍 Waterloo od ABBY taky.
Jj, nebo cover Rednex, Abba a tak. Je jen pár věcí, co se mi od něj nelíbí.
assil:Jj, nebo cover Rednex, Abba a tak. Je jen pár věcí, co se mi od něj nelíbí.
Jj, jak řekl můj syn, všetrannej týpek ze Sabatonů. 😊 Přibližuje starší hity mladé generaci a fakt se mu to daří. Kam se hrabe nějaká Mamma Mia, mně se ten film vůbec nelíbil.