Aktuálně: 3 703 inzerátů210 403 diskuzních příspěvků18 252 uživatelů

Týrání skotu na Vysočině

Zvířata nejíme (neregistrovaný) 17.10.2024, 07:23:52 xxx.xxx.165.47

Viděli jste toto. Záběry z mnoha stájí na Vysočině co dodávají mléko do Madety. Takto to chodí asi skoro všude? Nějaká skupinka ochranářů leze do stájí a dává tam kamery.

Článek v Třebíčském deníku

Buggyra
Buggyra 17.10.2024, 07:35:22 xxx.xxx.198.226

Takoví zaměstnanci by měli být okamžitě propuštěni.

Jenže kde brát místo nich jiné, za tu almužnu, za kterou tam dělají? Nevím, zda u krav se dělá někde na dvě směny a nebo zda je to klasická dělená směna, kdy od šesti dejme tomu do desíti je první část směny a pak se odpoledne pokračuje zbytkem směny, to je dost hrozné rozložení pracovní doby, člověk má v háji celý den, vím, co to je, zažila jsem práci na státním statku… To prostě normální člověk dělat nebude, pokud to nedostane řádně zaplacené.

Nicméně Madeta by měla mít s dodavateli podepsaný v dnešní době už nějaký etický kodex. Když my můžeme mít podepsaných tisíc papírů o tom, že naši zaměstnanci mají jednou denně nárok na dotovanou stravu a nezaměstnáváme děti a dodržujeme zákony, tak taková mlékárna klidně může mít podepsané upravené etické hodnoty, a rovnou i se sankcemi v případě nedodržení.

Zajímalo by mě, jak to dělají Němci, co vykupují mléko. Vsadím se, že aby se někdo stal jejich dodavatelem, musí projít dodavatelským auditem na místě. K tomu by nám mohl pohovořit někdo z farmy Sixta…

Anonymní (neregistrovaný) 17.10.2024, 07:53:04 xxx.xxx.21.64

Další tendenční video zelených khmerů. Mnohé záběry sestříhané, neúplné…vyšetření a očkování spojit s týráním zvířat může jenom zelený úchyl který chce obelhat laickou veřejnost. Tím neobhajuji týrání zvířat. Jenom námět k zamyšlení k čemu tahle propaganda slouží. K omezení chovu skotu, nic vic za tim není. Ať jedou do Argentiny, tam uvidí vyrobu hovězího.

Buggyra
Buggyra 17.10.2024, 08:25:18 xxx.xxx.198.226

Ale tohle není výroba hovězího, anébrž výroba mléka. Mléko dovážíme převážně z EU, tam nás Argentina nemusí zajímat.

Anonymní (neregistrovaný) 17.10.2024, 08:45:54 xxx.xxx.21.64
»
Odpověď na příspěvek uživatele Buggyra z 17.10.2024, 08:25:18

Krátkozraká zaslepenost. Ona výroba mléka je také chov skotu. Až bude zničen chov skotu v Evropě, jak je plánováno, mléko vezmete kde? Ano, samozřejmě z ekologicky neutrálních brouků, resp. obsahu jejich střev. Technologicky je to dávno zvládnuto. 

Anonymní (neregistrovaný) 17.10.2024, 09:13:28 xxx.xxx.173.7

Nic neomlouvám, ale jak chcete dostat ležící půltunové zvíře co je ležák ze stáje?

kometa
kometa 17.10.2024, 09:23:38 xxx.xxx.224.101
»
Odpověď na příspěvek uživatele Anonymní z 17.10.2024, 09:13:28

.

megi (neregistrovaný) 17.10.2024, 09:23:51 xxx.xxx.124.191

Vy, co to obhajujete, jste nemocní.

Co ten ubožák potřeboval od telátka v boudičce, že do ní musel kopat?

Kráva vstane, když ji budu kopat do hlavy a do krku a řvát na ni pí a ku vym?

Půjde za mnou, když ji budu mlátit obuškem po hlavě?

Vy se takto chováte ke svým zvířatům?

Nemáte na vodítko nebo elektrický obušek? I ta elektrika by se dala obhájit, v manipulaci s takto velkými zvířaty.

Tohle chování a Vaše názory jsou neobhajitelné.

Běžte se léčit, čím dřív, tím lépe pro všechno živé na této planetě.

megi (neregistrovaný) 17.10.2024, 09:30:55 xxx.xxx.124.191
»
Odpověď na příspěvek uživatele kometa z 17.10.2024, 09:23:38

Jak navijákem? Jako tady? https://youtu.be/JtUv-niAFf8?t=56

Jsme na tom už tak zle, že nemáme pět korun na ránu z milosti?

Spíše nevíme, co je ta milost, že.

Ta nafta vyšla na víc. Kopat do traktoru ale pro ně nemá smysl, protože ten netrpí.

Neuvěřitelné, co lidem připadá v pořádku.

Rozhodně za to chování může politika a MMF.

Buggyra
Buggyra 17.10.2024, 10:11:31 xxx.xxx.198.226

Taky nikdo neříká ty kravíny zavřít a hovězí zlikvidovat. Teda my to tady neříkáme. Já mám krávy ráda, všestranně. Říkám, že lidé, kteří si na nich vybíjí svoje sadistické manýry, by měli být v jiném průmyslovém odvětví, kde si mohou své manýry vybíjet třeba na uhlí nebo na hroudách zastydlého oleje v odpadních stokách.

Anonymní (neregistrovaný) 17.10.2024, 10:56:23 xxx.xxx.21.64
»
Odpověď na příspěvek uživatele megi z 17.10.2024, 09:23:51

Sama seš nemocná a navic neumíš číst. Nikdo neobhajuje nic o čem píšeš, ti je samozřejmě hnus. Tak čti poommaalu

Sarah01
Sarah01 17.10.2024, 11:01:25 xxx.xxx.11.197

Je to hnus takové chování ke zvířatům. A není omluva, že pijeme mlíko, tak co bychom chtěli. Naši předkové ho taky pili a ke kravám se tak nechovali. Já jako dítě chodila koukat na krávy do JZD a ani tam jsem se s takovým chováním nesetkala. Hovězí dávno nejím, i když celkově masa se vzdát neumím, tak asi holt vypustím i to mlíko, tohleto podporovat nebudu. Pak se divíme, jak se chová personál v důchoďácích, společnost celkově hrubne nebo co, čím dál víc psychopatů. Když ta práce ty lidi nebaví, tak to nemají dělat.

Anonymní (neregistrovaný) 17.10.2024, 11:14:50 xxx.xxx.21.64
»
Odpověď na příspěvek uživatele Sarah01 z 17.10.2024, 11:01:25

A co tihle lidé budou dělat? Mentálně na nic jiného nemají.  Ona jich v těch kravínech není většina, to že se tak projevují je hlavně o lhostejnosti jejich nadřízených. Ať nikdo netvrdí že jejich projevy nikdo nikdy neviděl. A nadřízení většinou nejsou mentalové bez vzdělání. Nezastavam se jich, aby mě zas nějaký inťoš nenapadal za obhajobu tyrani. 

Buggyra
Buggyra 17.10.2024, 11:24:54 xxx.xxx.198.226

Tohle úplně není otázka vzdělání, že. To je spíš otázka morálky.

Sarah01
Sarah01 17.10.2024, 11:30:21 xxx.xxx.11.197
Anonymní:

A co tihle lidé budou dělat? Mentálně na nic jiného nemají.  Ona jich v těch kravínech není většina, to že se tak projevují je hlavně o lhostejnosti jejich nadřízených. Ať nikdo netvrdí že jejich projevy nikdo nikdy neviděl. A nadřízení většinou nejsou mentalové bez vzdělání. Nezastavam se jich, aby mě zas nějaký inťoš nenapadal za obhajobu tyrani. 

Tak nějak jsem vyrozuměla z YT z jejich reakcí, že tam bude nižší IQ, takže jo, tam musí zasáhnout nadřízený a napomenout nebo prostě vyhodit, no. Když půjde kopat výkopy, tak si na krumpáči nebo na kamení může vybíjet vztek, jak chce.

Anonymní (neregistrovaný) 17.10.2024, 11:48:14 xxx.xxx.21.64
»
Odpověď na příspěvek uživatele Sarah01 z 17.10.2024, 11:30:21

Přesně. Pracuji jako zootechnik. Je to záležitost vedení, ti lidé na nic jiného nemají. Každý se dá udržet v určitých normách, pokud ne, není způsobilý k výkonu své práce a musí odejít. Málo kdo to dotáhne tak daleko že odejde. Pokud ano, žádná škoda. Opakuji , nehajim je. 

megi (neregistrovaný) 17.10.2024, 12:15:55 xxx.xxx.124.191
»
Odpověď na příspěvek uživatele Anonymní z 17.10.2024, 10:56:23

Čtu si to p o m a l u, ale stejně, mám IQ 25,

musíš mi to vysvětlit.

Další tendenční video zelených khmerů. Mnohé záběry sestříhané, neúplné…vyšetření a očkování spojit s týráním zvířat může jenom zelený úchyl který chce obelhat laickou veřejnost. 

Ty tyhle sračky nacpeš všude. Chceš ty záběry nesestříhané? Tím se to týrání smaže, ne.
Ve skutečnosti ses na to video vůbec nepodíval, jen jsi viděl autora, a už sypeš zelený kméry a spiknutí.

Tušíme, proč se občas objeví video proti Albertu, Madetě…?

jako by Olma, Lidl, Penny, ale i malý řezník a mléčnej bar neodebírali od těchto větších,

jasně, všici kupují od malinkých místních farmářů.

Od těch farmářů, co jich je tu pět a půl.

Není třeba do toho tahat unii. 

A co ten zaměstnavatel? Víte, že je nonstop kamerový dohled zakázaný? To tam má jako ten majitel tábořit 24/7,

protože jsme jeden z nejzlejších národů? 

Co takhle jednou nepodmíněný trest?

Anonymní (neregistrovaný) 17.10.2024, 12:38:07 xxx.xxx.21.64
»
Odpověď na příspěvek uživatele megi z 17.10.2024, 12:15:55

Povazuješ usmrcení nechodící krávy po omráčení a vykrvení na místě za týrání? Pak jseš nemocná ty. Máš pocit že očkování v nahaněcí uličce je týrání? Nebo palpace v konečníku s rukavicí třeba před inseminací je týrání? Jestli jo, vyhledej odbornou pomoc ať ti na to něco napíšou..

Trvám na tom že takto sestříhané video je tendenční a normální člověk tohle neudělá. Zvlášť když příkladů týrání tam bylo vic než dost. Tohle točí stejně nemocni lidé jako ti co týrají. Zelení khmerove co jsou schopní pro svoji víru všeho. 

Přispět do diskuze
neregistrovaný
Nepřihlášený uživatel
Jméno:
Text příspěvku:
Youtube video:
Vložte odkaz na Youtube video.
Fotografie:
Vkládejte maximálně 20 fotografií ve formátu JPG, PNG nebo GIF. Maximální velikost jedné fotografie je 20 MB.