dnes jsem na rádiu Evropa zaslechla 3 nejchovanější plemena psů v ČR a jelikož jsem to nějak promeškala, slyšela jsem to až pozdě, zaznamenala jsem zlatého retrívra a nevím na jaké byl pozici. Také ho chováme a docela by mě to zajímalo jak si vede. Našla jsem tabulku z roku 2021 a tam je až na 9. místě. Že by se za 3 roky tak moc vypracoval? Máte někdo aktuální žebříček? A vůbec jak se tento žebříček tvoří, žádná evidence všech psů asi neextistuje a hlavně kde by byla uvedena i plemena. Ten z roku 2021 vkládám:
Odpověď na příspěvek uživatele JanaJanaJanaJana z 15.10.2024, 13:39:21
Já taky. Všude inzeráty tipu ,Prodám kříženece pitbulla a staford, atd…Nechápu, proč je křížej, nikdo di neveme takovýho psa a určitě ne za několik tisíc bez pp.
No to si pište, že vezme 🙂 Proto se to kříží - resp. ono se to nekříží “proto”, ale protože tady Franta má pěknou Besinu a támhle Ondra má šikovného pěkně zbarveného Rockyho - tak z toho spojení přece musejí být super psi. A jé, roztomilá štěnda se bezva prodávají, řekne se, že rodiče s PP (může být i pravda), a proč bychom vlastně neudělali každý rok jeden vrh, když je to takovej kšeft! A pak je to znovu v nabídce na bazoši ve věku od devíti do osmnácti měsíců - tentokrát zadarmo 😂