Perly mají mnohem krásněji zbarvená křídla než duhovky. Mám v chovu obojí, ale v kráse vynikají perly. Duhovky jsou jen módní záležitost, jako byly některé mutace papoušků.
když máte štěstí dají se pěkné andulky ulovit i ve zverimexu sice za vyšší cenu ale dnešní úlovek zato stál jsem zvědavý co se z ní vyklube až přepeří zatím je moc pěkná omlouvám se za nekvalitní foto zítra nafotím lépe
díky právě protomě zaujla a neváhal jsem za ní dát 300kč je šedokřídlá
plánuju k ní dát fialového opalinového samečka pak by podle mě mohli mít krásně barevná mláďata
Mě mrzí, že si kupující pochvaluje že nakoupil dobře ve zwerimexu za vyšší cenu a při tom takovéhle andulky má leckterý chovatel co je prodává za stovku a když nemůže prodat tak je dá do výkupu, ti si namastí kapsu a obratem je prodají do toho zwerimexu aby vy jste ji tam koupil za vyšší cenu v domění že je to duhovka.Ale o tom je obchod.
Plně vás chápu, já taky kupuji, co se mi líbí a o ceně nesmlouvám, i mě se povedl kup jak na burze, tak ve zveráku. I přímo chovatel si může za andulku účtovat 300, když vidí váš zájem, to bych neřešila. Andulka je opravdu zajímavá,vložte prosím více fotek.
díky právě proto jsem si ji vybral že je zajímavá at už je duhová nebo ne je zajímavá a proto se mi líbí za obyčejnou zelenou bych samozřejmě takovou cenu nedal zítra nafotím pár lepších fotek:D
než nafotím tu novou andulku přikládám ještě pár fotek pěkně zbarvených andulek z letošního odchovu které jsem si ponechal
c příští sezoně bych s echtěl právě zaměřit na andulky v pěkných barvách opalinové žlutohlavé a žlutolící tak
uvidíme jaké se povedou odchovy příští rok