Chtěla jsem se jen podělit o zkušenost s granulemi. Nejsem zrovna, že bych studovala složení do poseldního miligramu, ale náš pes je super detektor složení. Mám basenji a je velice vybíravý, když mu kupuju koninu, rozhodně jí nesní hned, prostě v ní cítí obilí, sní to až tehdy, kdy už jeho bříško je pěkně splasklé. Přitom v případě kdy je totálně přecpanej a dám mu šunku, tak by jí snědl i kdyby měl prasknout. To samé je i s granulemi, pokud mu nenaserviruju třeba granule z Tesca - tak se mi toho ani nedotkne. Máte to také tak?
Granule a oblíbenost
Ne nemám, nikdy bych totiž svého psa nekrmila granulemi z Tesca. Na to ho mám až příliš ráda…
Zase reklama na Mapr?
Je to Marp.
Bacha.
Obilí v konině? Tady nejde o miligramy. Toto je průšvih tak jako all in one.
megi-the-pes:Obilí v konině? Tady nejde o miligramy. Toto je průšvih tak jako all in one.
Veď kone jedia obilie. Jasne, že to basenji cíti, to dá rozum.
Ale všichni ne. Prakoně jsou třeba jenom na seně.🙂
Máte to také tak?
A pokračování? Marp, Rawbark nebo Alpha Spirit?
Já třeba nechápu, že na toto vůbec plýtvají energii…Za prvé je z toho poznat, že jde o reklamu, za druhé se tu na to stejně upozorní a každý kdo má alespoň dvě mozkové buňky si přece nekoupí granule podle nějakého jednoho anonymního tipu někde na diskuzi.
Navíc toto dělá těm značkám spíše špatné jméno a i kdyby byly sebevíce kvalitnější, tak je to tak otravné, že by mě to od koupě odradilo.
Tenurri:Já třeba nechápu, že na toto vůbec plýtvají energii…Za prvé je z toho poznat, že jde o reklamu, za druhé se tu na to stejně upozorní a každý kdo má alespoň dvě mozkové buňky si přece nekoupí granule podle nějakého jednoho anonymního tipu někde na diskuzi.
Navíc toto dělá těm značkám spíše špatné jméno a i kdyby byly sebevíce kvalitnější, tak je to tak otravné, že by mě to od koupě odradilo.
Njn, tím šrotem už krmí jen takoví ti lenoši a značek je hrozně moc, reklama prostě musí bejt, jinak by se neprodalo.
že by mě to od koupě odradilo.
Tak negativní reklama je taky reklama. To velmi dobře vědí různé “serebrity”.
kometa:Ale všichni ne. Prakoně jsou třeba jenom na seně.🙂
Tráva je len obilie pred tým, než sa začalo šlachtiť na zrno. Šach mat.
To bude nějakej trollík nebo AI, ne? 😀
Jinak je mi líto, že kvůli nevhodné reklamě pár duševně chorých jedinců jsou tu od účastníků diskuze shitovány grancle Marp. Považuju je za hodně velmi kvalitní, koneckonců mýho Vořecha s chronickým selháním ledvin po akutním zánětu slinivky krásně podržely, vyhovovaly, klidně je znovu zakoupím. A ne, nejsem dealer, nejsem prodejce.
Zlatá kampaň na Brit, tam to mělo aspoň smysl (taková ta negativní, když to všude cpali na IF).