U nás na devastaci prostoru vedou děti, zvlášť když si pozvou i četu cizích..
Já jsem si to rozmyslela.
Zrzavcová, neposílej slépku.
Pošli, až bude vycvičená.
Já jsem si to rozmyslela.
Zrzavcová, neposílej slépku.
Pošli, až bude vycvičená.
Buggyroooo…. ty jo,no…………tak mám zas o čem přemýšlet… a já si myslela, že když je to u sousedů asi vyřešený, tak taky mám vyřešeno…. Nadnesu to doma.
Ty chceš taky slepici co nosí prádlo do pračky?
Ne, cu tu, co je u sousedů.
Hele, balíkovna je od dnes za 39. Taky proto jim od rána nejede generování štítků. 😀 😀 Ale to u slépky neva, ona po cestě udělá děrný štítek.
Už de, slépka de, megi de, balík de…
a to všici jedete odpolední, nebo se tady zašíváte?
Zašívačka.
Zrzavci:Buggyroooo…. ty jo,no…………tak mám zas o čem přemýšlet… a já si myslela, že když je to u sousedů asi vyřešený, tak taky mám vyřešeno…. Nadnesu to doma.
Tak to ne, mně se totiž nechce ten domek rozebírat, strkat na poštu a posílat, tak to nechte být, ušetřím vám mozkovnu 😀 Když je to u sousedů vyřešený teda, tak pro mě taky 🙂
Podobnej domek jsem měla na morče, akorát tam neměl to snašecí hnízdo. 😀
Štěpka se jim bude pěkně hrabat. 😀
Pravda prostě je, že co se týká devastace prostoru, slípky vedou. 😀
No pravda je, že u nás mají lidi většinou slípky na volno a nebo fakt ve velkým výběhu a tam si ty slepice najdou dost samy.
Nene, vedou kachny, pokud mají přístup k vodě. Zatlápají všechno do bahna tak, že nebudete moct najít ani misku na krmení.
U nás na devastaci prostoru vedou děti, zvlášť když si pozvou i četu cizích..
Hurá, mám tedy drůbežárskej odklad. Což je fajn, ono to prostě u nás ještě není, bylo by to fakt provizorium a to já nerada.
😂👍
No já vím, že se jim bude dobře hrabat, ale tak to po nějakej čas vždycky bude vypadat trošku líp. Plus si tam už sázím tu vojtěšku a odolný plevele.
A budou tam fakt jen čtyři. A nebudou tam celej den.
Prej odolný plevele. 😀 V neděli jsem řezala ve výběhu dvoumetrový olše narostlý z pařezu a než jsem to stihla dodělat a uklidit, slepice mi z toho udělaly řezanku rozhrabanou všude. 😀 Maj ostrý zobáky i drápy. 😀
Ale uvidíš, já ti to přeju, pěkný výběh a hodný slépky, ale jsem realista. Jedna dvě slepice je schopná za den odhrabat pevnej prorostlej drn a vyhrabat půlmetrovou jámu.😀
Ale jo, jasný, nečekám obývák. Ale to zelený bude pod ochranou 🙂 , takže voštípou, ale doroste. Hrabat si můžou v tý štěpce. zelený bude zalígrovaný 😀
Jo vlastně jsi říkala, že to bude v mřížce. No měla by sis je pořídit co nejdřív, už teď se těším na reporty. 🙂
😀 mi je to jasný. Jak se tu budete popadat za břicho a prskat si na monitóry až budu psát, že ty ludry todle a ty ludry támdleto! Babička se taky směje, když jí vyprávím, jak to mám namyšlený pro ně. Pravila, že se budu zařizovat, jak kdybych zakládala drůbežárnu 😀 a ne pořizovala si 4 kousky.
Nerozumíme si..nemyslím klacky,na kterých se slepice nemůže udržet..představte si asi 10 cm i víc průměr kůlu.. podél rozříznutý..to je ta půlkulatina, kterou položím kuřatům na podlahu, kuřata na ni velice ráda sedí.. nic se jim neprotáčí…😀
A pak napíšeš další slepičí knihu, obrázky slepic ti taky jdou. 😀 😀
🙂
škoda, že jsem to zjistila tak pozdě, mohla jsem dělat iluštrace k Betty MekDonaldový a nebo k Slepičí polífce pro duši