- Příspěvek #228485
- Nahlásit
U nás na devastaci prostoru vedou děti, zvlášť když si pozvou i četu cizích..
Já jsem si to rozmyslela.
Zrzavcová, neposílej slépku.
Pošli, až bude vycvičená.
Buggyroooo…. ty jo,no…………tak mám zas o čem přemýšlet… a já si myslela, že když je to u sousedů asi vyřešený, tak taky mám vyřešeno…. Nadnesu to doma.
Ty chceš taky slepici co nosí prádlo do pračky?
Ne, cu tu, co je u sousedů.
Hele, balíkovna je od dnes za 39. Taky proto jim od rána nejede generování štítků. 😀 😀 Ale to u slépky neva, ona po cestě udělá děrný štítek.
Už de, slépka de, megi de, balík de…
a to všici jedete odpolední, nebo se tady zašíváte?
Zašívačka.
Zrzavci:Buggyroooo…. ty jo,no…………tak mám zas o čem přemýšlet… a já si myslela, že když je to u sousedů asi vyřešený, tak taky mám vyřešeno…. Nadnesu to doma.
Tak to ne, mně se totiž nechce ten domek rozebírat, strkat na poštu a posílat, tak to nechte být, ušetřím vám mozkovnu 😀 Když je to u sousedů vyřešený teda, tak pro mě taky 🙂
Podobnej domek jsem měla na morče, akorát tam neměl to snašecí hnízdo. 😀
Štěpka se jim bude pěkně hrabat. 😀
Pravda prostě je, že co se týká devastace prostoru, slípky vedou. 😀
No pravda je, že u nás mají lidi většinou slípky na volno a nebo fakt ve velkým výběhu a tam si ty slepice najdou dost samy.
Nene, vedou kachny, pokud mají přístup k vodě. Zatlápají všechno do bahna tak, že nebudete moct najít ani misku na krmení.
U nás na devastaci prostoru vedou děti, zvlášť když si pozvou i četu cizích..
Hurá, mám tedy drůbežárskej odklad. Což je fajn, ono to prostě u nás ještě není, bylo by to fakt provizorium a to já nerada.
😂👍
No já vím, že se jim bude dobře hrabat, ale tak to po nějakej čas vždycky bude vypadat trošku líp. Plus si tam už sázím tu vojtěšku a odolný plevele.
A budou tam fakt jen čtyři. A nebudou tam celej den.
Prej odolný plevele. 😀 V neděli jsem řezala ve výběhu dvoumetrový olše narostlý z pařezu a než jsem to stihla dodělat a uklidit, slepice mi z toho udělaly řezanku rozhrabanou všude. 😀 Maj ostrý zobáky i drápy. 😀
Ale uvidíš, já ti to přeju, pěkný výběh a hodný slépky, ale jsem realista. Jedna dvě slepice je schopná za den odhrabat pevnej prorostlej drn a vyhrabat půlmetrovou jámu.😀
Ale jo, jasný, nečekám obývák. Ale to zelený bude pod ochranou 🙂 , takže voštípou, ale doroste. Hrabat si můžou v tý štěpce. zelený bude zalígrovaný 😀
Jo vlastně jsi říkala, že to bude v mřížce. No měla by sis je pořídit co nejdřív, už teď se těším na reporty. 🙂
😀 mi je to jasný. Jak se tu budete popadat za břicho a prskat si na monitóry až budu psát, že ty ludry todle a ty ludry támdleto! Babička se taky směje, když jí vyprávím, jak to mám namyšlený pro ně. Pravila, že se budu zařizovat, jak kdybych zakládala drůbežárnu 😀 a ne pořizovala si 4 kousky.
Nerozumíme si..nemyslím klacky,na kterých se slepice nemůže udržet..představte si asi 10 cm i víc průměr kůlu.. podél rozříznutý..to je ta půlkulatina, kterou položím kuřatům na podlahu, kuřata na ni velice ráda sedí.. nic se jim neprotáčí…😀
A pak napíšeš další slepičí knihu, obrázky slepic ti taky jdou. 😀 😀
🙂
škoda, že jsem to zjistila tak pozdě, mohla jsem dělat iluštrace k Betty MekDonaldový a nebo k Slepičí polífce pro duši