Odpověď na příspěvek uživatele megi-the-pes z 01.10.2024, 09:08:59
Myslím si, že spousta Číňanů vůbec neví jak vypadá panda, natož jaký má jazyk a taky ne všichni čauové mají modrý jazyk, takže zrovna v Číně asi by nebyl problém sehnat pár s růžovým jazykem.
Myslím si, že spousta Číňanů vůbec neví jak vypadá panda, natož jaký má jazyk a taky ne všichni čauové mají modrý jazyk, takže zrovna v Číně asi by nebyl problém sehnat pár s růžovým jazykem.
Jazyk je pro plemeno poznávací znamení, takže modrý jazyk nemají tak maximálně kříženci.
Odpověď na příspěvek uživatele lesnizinka z 01.10.2024, 19:33:44
Ale ne, v Číně jsou prý čauové s růžovým jazykem, jen u nás ne neb modrý vyžaduje standard, takže už se vyselektovali dávno, ale i tak štěňata se rodí s růžovým a může jim zmodrat klidně až v půl roce. Ta štěňata na videu jsou tak 2-3 měsíční, klidně můžou mít normálně růžové jazyky.
A když tam nejsou návštěvníci, určite mají kontakt i s člověkem. Vždyť je musí krmit, česat, přibarvovat..Asi mají kupírované ocasy aby nevrtěli?
Jen nevíme, co s nimi bude, když se to provalilo ☹️.
Kdepak, žádný kupírovaný ocas, teda aspoň v tom videu, co jsem rozklikla já. Normálně vrtěli ocasem, takže si myslím, že celý článek je výmysl a tipla bych, že u popisu zvířete je napsáno “čau čau ala panda”. Toho psa musí poznat úplně každej.
Kdepak, žádný kupírovaný ocas, teda aspoň v tom videu, co jsem rozklikla já. Normálně vrtěli ocasem, takže si myslím, že celý článek je výmysl a tipla bych, že u popisu zvířete je napsáno “čau čau ala panda”. Toho psa musí poznat úplně každej.
Z článku: “Ředitel zoo pan Huang nicméně v rozhovoru pro místní média zdůraznil, že barvení psů je součástí jejich jedinečného přístupu k chovu zvířat, což odpovídá také názvu jejich parku „Ráj podivných zvířat a roztomilých mazlíčků“.”
Z článku: “Ředitel zoo pan Huang nicméně v rozhovoru pro místní média zdůraznil, že barvení psů je součástí jejich jedinečného přístupu k chovu zvířat, což odpovídá také názvu jejich parku „Ráj podivných zvířat a roztomilých mazlíčků“.”
Ale to je pozitivní 😄 už nebudou trápit pandy a návštěvnost se zvýší.
Novinky: Navzdory rozhořčeným reakcím veřejnosti se však záměr zdařil, oba pandí psi v zoo zůstali a stali se kuriozitou, která výrazně zvýšila počet návštěvníků.
Jako tím úplně každej myslíte i ty lidi,, co si koupili štěně a vyrostl jim medvěd nebo liška? 😀
Aha, no jo, na ty jsem zapomněla, ale nakonec taky žádného člověka neznám osobně, abych mohla s jistotou říct, že opravdu nevěděli, že si domů donesli medvěda.
Ale to je pozitivní 😄 už nebudou trápit pandy a návštěvnost se zvýší.
Novinky: Navzdory rozhořčeným reakcím veřejnosti se však záměr zdařil, oba pandí psi v zoo zůstali a stali se kuriozitou, která výrazně zvýšila počet návštěvníků.
Číňani jsou vůbec mistři v imitacích. 😀 Vůbec bomba jsou jejich “rozbočovací zásuvky”. Max 10A a jištění je v rozvaděči 16A standard.😀 Hádejte co za skříní bude doutnat a jistič pořád nic? 😀