- Příspěvek #228076
- Příspěvek byl již nahlášen
- Příspěvek #228026
- Nahlásit
Ano, jsou. Ti, co takové inzeráty píšou i ti, kteří taková štěňata koupí.
Nekonečný příběh.
Ano, jsou. Ti, co takové inzeráty píšou i ti, kteří taková štěňata koupí.
Nekonečný příběh.
balu řekla sprostý slovo 😂
Jaké? Megadebil? To je přece megadiagnóza. Nebo Megidiagnóza? Teď nějak nevím.🙂
Které? Megadebil? To není sprosté, ani vulgární, ale urážlivé.
kometa:__bohužel její matka zemřela po císařském porodu a její papíry jsou pochované s ní, jako i jiné její věci. Snad nebudete chtít abych to vyhrabala. Štěňátka po ní jsem odchovala já._____
Zde prosím ona originální výmluva. Z naší korespondence. GDPR snad neporušuji.
Jako za tohle davam zlateho bludistaka 😀
A ja naiva myslela, ze uz jsme slysela vsechny kecy mnozaku. A ejhle, porad ejste maji v zasobe nove historky 😀
Však jsem psala, že jsou kreativní. Výmluvy typu - nestihli jsme výstavu, chtěli jsme fence dopřát aspoň jednou štěňata (i když nemá PP), stala se nehoda… jsou už ohrané.
Ale pohřbení průkazu původu asi zatím vede!!!🤣
Štěňata jsem zde nabízena stále
https://www.chovzvirat.cz/inzerat/206434-jezevcik-trpaslici/
Ale podle mého pokud by se inzeráty začaly mazat došlo by pouze ke stěhování psů. (už by nebyly z Jindřichova Hradce, ale třeba z Tábora.
To bohužel nejspíš ano.
Ale můžou se mazat i inzeráty z Tábora. Formulace, cena a fotky zůstávají stejné.
tady prozradila i svoje auto a další telefon https://autobazar.hyperinzerce.cz/auta/inzerat/48854041734043571836-audi-q7-nabidka-jindrichuv-hradec
a teď si dejte to číslo https://www.chovzvirat.cz/inzerat/195051-francouzsky-buldocek-stenatka/
do gůgla
je to ta stejná skupina, furt ta stejná
dolní pěna, drahov, j. hradec je okres jenom
to jsou kavalíři, buldočci, jezevčíci
a bieweři z horní pěny zas, ale to je někdo jiný
kdo řekl, že nedávají smlouvy? takže tu je někdo, kdo o tom ví, ale je línej s tim něco dělat? za ty roky na ně nenaběh finančák?
tuze zajímavé
O čipu ani zmíňka , o smlouvě také ne .Žádný Drahov ,ale Horní Pěna .
Vy moc neumíte číst, sami lidé píší v komentářích, že smlouvu dostali, ale papíry ne.
Tak vemte kameru a jeďte tam jako zájemce o štěně, ne, co je na tom.
Dobrý den, my nabizime štěňátka černého jezevčíka s pálením, ale standardního. K odběru 20.11. Matka s PP, otec čistokrevný bez PP. Tel.775124316 pokud budete chtít vědět víc. Jsou to první a jediná štěňata naší čtyřleté fenky. Cena 10000,- , budou očkovaná, odčervená a očipovaná
Adi:Dobrý den, my nabizime štěňátka černého jezevčíka s pálením, ale standardního. K odběru 20.11. Matka s PP, otec čistokrevný bez PP. Tel.775124316 pokud budete chtít vědět víc. Jsou to první a jediná štěňata naší čtyřleté fenky. Cena 10000,- , budou očkovaná, odčervená a očipovaná
A proč nemá otec PP?
Číst umím.
Smlouvy dávala k papírovým psům a nedodavala rodokmeny .
K překoupeným štěňatům smlouvy nedává prý říká, že stačí ústní a čipy nejspíš jak kdy . Neodpovídá na SMS ani whatshap ( co je psáno nejde popřít) .vše si jde dohledat nebo stačí zajet do Horní Pěny .
Dejte si to do inzerce.
Vořech za deset tyček, no neber to. Ani matka nemá zkoušky, co? Oba rodiče nechovní, že? Nojo…
Papírový stojí o pár korun víc, určitě by se dal sehnat i za stejnou cenu. Zvlášť standardi, ti nejsou drazí.
Proč neodchováváte psy s průkazem původu?
A dovezete mi je? Osm ks. Jsem od HK 80 km.
Horní pěnu nebrat nikdy pokud bez pp. Dotyčná vykupuje štěnata a přeprodává. Někdy i jen holá fake inzerce. Dřív chovala s pp. Teď tohle