- Příspěvek #227871
- Příspěvek byl již nahlášen
Toto je Jindřichův Hradec , zarazilo mě proč paní má výmluvy, že nemá matku , po dohledání informací po internetu se není čemu divit .skreeny z dostupných zdrojů na internetu .
Podobnost čistě náhodná?
A? Dokud budou lidi kupovat bez PP štěňata, tak tyhle inzeráty nezmizí. Za posledních 24 hodin je to 3x retrívr a jednou biewer, beagle a husky.
https://www.chovzvirat.cz/inzerat/206671-zlaty-retrivr/
Za bezpapíráka 18 tisíc, no nekupto.
A tento inzerát mi připadá teda hodně divnej https://www.chovzvirat.cz/inzerat/206577-darek-v-podobe-hracky-maltezskych-stenat/
Jde o tuhle známou množírnu v Drahově, co o ní ví každý už sto padesát let,
ale nikomu to neva.
https://www.chovzvirat.cz/diskuze/tema/18636-parvoviroza/8/#prispevek227784
Toto je Jindřichův Hradec , zarazilo mě proč paní má výmluvy, že nemá matku , po dohledání informací po internetu se není čemu divit .skreeny z dostupných zdrojů na internetu .
Fotografie většinou stažené z Polských chovů .
Za bezpapíráka 18 tisíc, no nekupto.
Už to nehlásím, protože jsem byla označena za fúrii a inkvizitora, který by nejraději upaloval na hranici.
Ale co porušuje člověk, který prodává psy?
No právě. Nic. Pokud nenabízí psy nenačipované.
Však jsem psala. Dokud bude poptávka, bude i nabídka.
Tak ono je to těžké. Nikdo nic neporušuje, i když my tady víme svoje… Nahlašovala bych množky, u nichž se ví, že fakt psi živoří ve zlých podmínkách.
Já nahlásila i inzerát na mopse, kde paní klidně napsala - naše fenka si KAŽDÝ rok pořídí štěňata a my jim pak musíme hledat nové majitele. Tak nějak nevím, o zabřeznutí snad ta fena nerozhoduje, ne? Jak to vidí zdejší chovatelé?
A zlatého retrívra, kde nemají štěňata PP, protože fena nepřežila císařský řez a je pochována i s papíry. Jsem jenom ze zvědavosti zareagovala (inspirována Sarah01) a takto mi to bylo vysvětleno.
Neboli dementuji sama sebe a občas přece jenom nahlásím.
kometa:Já nahlásila i inzerát na mopse, kde paní klidně napsala - naše fenka si KAŽDÝ rok pořídí štěňata a my jim pak musíme hledat nové majitele. Tak nějak nevím, o zabřeznutí snad ta fena nerozhoduje, ne? Jak to vidí zdejší chovatelé?
A zlatého retrívra, kde nemají štěňata PP, protože fena nepřežila císařský řez a je pochována i s papíry. Jsem jenom ze zvědavosti zareagovala (inspirována Sarah01) a takto mi to bylo vysvětleno.
Neboli dementuji sama sebe a občas přece jenom nahlásím.
Kravina, buď se jim zaběhla a nebo to bylo cílené krytí, a to ji přece nechali připustit sami. V tom prvním případě ji mohli nechat dávno vykastrovat, když ji neuhlídají.
S tou fenou GR je to taky nesmysl. I kdyby fena ten císař nepřežila, tak štěňata PP dostanou, vždyť po porodu se posílá hlášení vrhu na plemennou knihu. Bože, co si ti množitelé ještě nevymyslí za pohádky. 🙄
A dyť já vím, že obojí je nesmysl. Množitelé jsou občas kreativní. Bych to i ocenila, kdyby… Ale nakonec je to problém kupců, kteří se nezamyslí a nezjišťují.
Fenu pohřbili i s papíry. Originální výmluva! To jsem ještě neslyšela.
Narovinu - tomu jsem se i zasmála!😀
No nevím jestli něco neporušuje, pokud štěňata záměrně kupuje k dalšímu prodeji, na to dnes potřebuje povolení, mít karantény a lidem říkat pravdu a ne ,že matku štěňat má její matka .stahování fotografií z cizích stanic taky zrovna košer nebude.smlouvy nedává, pochybuji, že veškerý zisk zdaní. O tom ,že prodá stěně druhý den po očkování, se ani vyjadřovat nebudu .
Zdravím všechny milovníky chlupatých klobásek! ❤️ Stala se u nás tragédie. Babičce a dědovi po mnoha letech zemřel krátkosrstý mini jezevčík. Byl trochu nevrlý (jaký pán, takový pes 🤭), ale měli jsme ho všichni moc rádi. Po jedné špatné noci se na veterině zjistilo, že je prolezlý nádory, a tak se nechal uspat. Bylo to náhlé, a nečekané. V rodině se shodli, že pro ně bude nejlepší jít cestou tou, že si hned pořídí štěňátko. Ale co osud nechtěl, nepřežilo noc! Nechápeme, co se mohlo stát, víc podrobností o prodejci nevím, ale rodina už s tím nechce mít dál nic společného. Nicméně mě děda sám poprosil, abych mu sehnala štěňátko ze spolehlivého zdroje, a přál by si hnědého hladkosrstého standarda! ❤️ Děda trpí depresemi, a pejsek byl jeho velkým parťákem. Jsme těmito posledními pár dny opravdu otřeseni, ale není čas něco odkládat. Pro někoho je lepší truchlit (my jsme si pořídili dalšího parťáka až po skoro 5 letech), a někdo potřebuje to prázdné místečko hned zaplnit. Byla bych tedy moc vděčná za každý typ, nebo doporučení, někoho kdo by měl k odběru taková štěňátka.
Stěně, které nepřežilo noc , paní psala ,že je z Jindřichova Hradce, tak doufám, že paní prekupnici ty peníze přinesou štěstí 🤮
A co s tím hodláte dělat, anonyme?
Co chcete, abychom dělali my, zde diskutující?
balu:Fenu pohřbili i s papíry. Originální výmluva! To jsem ještě neslyšela.
__bohužel její matka zemřela po císařském porodu a její papíry jsou pochované s ní, jako i jiné její věci. Snad nebudete chtít abych to vyhrabala. Štěňátka po ní jsem odchovala já._____
Zde prosím ona originální výmluva. Z naší korespondence. GDPR snad neporušuji.
Moc hezké. Jsou lidi fakt tak blbí? Odpovím si sama - ano jsou. Buď ti, co pochovali fenu i s papíry (buhví jaké papíry to byly, kdyby byla fena s PP a chovná, tak by byli megadebilové), nebo ti, co jim na to skočí.