- Příspěvek #227735
- Nahlásit
Fíkovníce, mám v databázi i více matoucí fotografie…
Fíkovníce, mám v databázi i více matoucí fotografie…
To je trifid ve fázi vývoje? Vlastně ne, gremlins! Už pučí!
😄👍
Ano prosím, chci další knihu, i když jsem tu první ještě nepřečetla. Dokonce jsem se asi po pár kapitolách vrátila na začátek a musím říct, že mě baví víc než na poprvé, protože to jsem ta písmenka moc hltala a málo vychutnávala. Četla jsem si a pochechtávala se a najednou koukám, jak na mě Malina zkoumavě hledí, zda mě nehráblo a takže jsem se pak chechtala ještě tomu.
Můj ježíšek bude dost rád, když dostane tip, co mi má koupit. Takže já to vlastně ani nedělám pro sebe a vy, Zrzavci, pro mě, ale pro mého ježíška, který se každoročně trápí, co mi má dát a já mu většinou nic moc neporadím a tohle bych mu teda zase poradila 🤭.
Já na knížky nemám už dlouhou dobu kapacity a to jak časově, tak kvůlivá stresíku nejsem schopná se moc soustředit… mám už ve frontě pár knížek včetně Zrzavcový… tu jsem teda načala, ale nedočetla… nebyla jsem schopná se soustředit…
Ale vím, že nadejde den, kdy se můj život stabilizuje a kdy bude konečně ten správný čas sáhnout po knize a v tu chvíli chci mít doma právě Zrzavcovou… jednu, druhou a klině třetí, čtvrtou, pátou…..a je jedno jestli je budu mít v knihovně bez přečtení měsíc … rok … dva… jednou ten čas nastane a já si pak to ftipné povídání o životě s ohaříkama vychutnám…
Takže dámy Zrzavcový a Megínkový… už se těším na další knihu a na další….❤️
Trickyvoo 🙂 to jsem moc ráda a paní nakladatelka stopro taky, ale je teď na dovolený v těch Bohnicích, když jsme jí vedle u kalendářa naplánovaly, co šécko má krom kandářů ešče vyrábět a balit s vajíčkama 🙂 . Protože přesně takhle jsme obě knížku vnímaly a vnímáme, stejně jako ten kalendář. Že to je něco, co má dělat radost a hubu kolem celý hlavy. A já pokaždý, když to takhle někde od někoho čtu, tak mám tu radost taky.
Sardullah - to mě moc mrzí, že máte těžký období. Výhoda Ohařů ale je a to jsem si uvědomila nedávno, když jsem se bavila s jednou kolegyní, která to čte - že můžete otevřít kdekoliv, úplně kdekoliv a na chvíli se začíst a utéct třeba na pět minut z toho, co člověka momentálně zaměstnává, trápí a tak. Povídky na sebe nenavazují, tak člověk nic nemusí držet v paměti, prostě otevře, na chvilinku se začte třeba jak se hádaj ohaři s kamarádkou Ajšou,, kdo je větší prasnice a pak to prostě odložíte a za pár dní otevřete někde jinde…..
Tohle co vám píšu, nepíšu jako autorka knížky, ale jako radu, jak na chvíli duši ulevit. Ona to potřebuje. Je fučik, že za pět vteřin nebudete vědět, co jste četla, ale těch pět minut, nebo třeba tři, kdy si něco přečtete, něco nenáročnýho, to tý duši trošinku uleví.
Držte se.
💐
Holky děkuju, ale lidi jsou na tom i podstatně hůř já řešim jen prachy, resp. neprachy mé drahé polovičky…
Tak nestahujme kalhoty, brod je ještě daleko a může být i hůř. Hlavně, že jsem zdravá a můžu se starat.
Dřív jsem na tohle měla Sáru… se Sárou zvládnu všecko, Sára se starala o mě… držela mě v psychické pohodě a v pocitu permanentního štěstí, ať se děje cokoliv, teď mi kupodivu pomáhá Ginin… jak to nazvat… cynismus, mámtovpi..smus…
Sardullah…………..každý ten pes je jiný, nemůžeme čekat, že to vždy vyjde stejně. Ona má Gina pro Vás něco jiného, než jste zvyklá. Já vím, že Vaše srdce bije pro Jess, ale… osud karty rozdal. A on ví moc dobře proč. Vydržte a budete mít zase psici, kterou potřebujete. Jen se Vám to teď nezdá, ale ono to přijde.
Chci další knihu - tlustou, motivační diář do kabelky a pro pohlazení duše, pexeso proti Alzheimeru a aby se z toho všeho Zrzavcová a paní vydavatelka nezbláznily.
Jo a ještě taky dalšího barzojíka, světový mír, pohodu pro všechny,dlouhý nohy……., už z toho blbnu, potřebuji dovolenou🙈🙈🙈
Fatia:Fíkovníce, mám v databázi i více matoucí fotografie…
Tak jestli u té předešlé Fíkovnice váhala, kde to má hlavu a nebo zadek, tak tady já váhám, jestli ty dvě trčící věci jsou nožky nebo jedna nožka a ocásek…Hlava? Hlavu to ani nemá. Vlastně se ani s určitostí nedá říct, že je to pes a pokud teda popustím uzdu fantazii a dojdu k závěru, že to pes je, tak je nemožné určit, zdá ten pes je zdravý a má všechny nohy, hlavu… 🤣
Já to stejné!😂
Trickyvoo to ale nejni vůbec pes, to na tom obrázku. To je plyšový strašidýlko a to co si myslíte, že sou nožičky, tak to nejsou nožičky, to jsou vysouvací očička na tykadlech.
To je medvědí Barbucha?
JO, to je vono. 🙂
A jak to, že znáte Barbuchu? to je starej večerníček,
Večerníček moc nepamatuji, ale knížku jsem jako malá četla ráda. Jak Vančuru nemusím pro jeho uměle komplikovaný jazyk, tak Kubula je hezká pohádka.
Přitom když je Boubina s letní úpravou, je to normální pes, včetně hlavy, 4 nohou a ocasu 😂
Fatia:Přitom když je Boubina s letní úpravou, je to normální pes, včetně hlavy, 4 nohou a ocasu 😂
To se mi nějak nechce věřit, že tenhle pejsan je ta hromada kudrnatých chlupů předtím 🤣.
Barbucha bylo strašidlo…..Kubula byl medvědář a Kuba Kubíkula bylo medvidě…. Jestli si to dobře pamatuju…