A já chcu levnější. Myslim, že lidi sou chudý jako já, kdyby to bylo levnější, může si to koupit víc lidí. (Říká ta, co netuší, kolik těch výtisků mezi lidma vlastně je, protože neumí počítat.)
Ale já mám vlastně dovolenou, tak, Zrzavcová, čekáme na knížku!
Vy jste to nevzala odzadu, od chytrejch keců o výchově? To se teda divim, to já bych přečetla jako první a hned šla kritizovat autorku! 🙂
No tak teď, když to vím, tak až se ke knize opětovně dostanu…začnu odzadu…něco už mám přečteno odpředu…tak se tak nějak v polovině střetnu…🤭
Kecy o výchově já čtu náhodou moc ráda a pak když to přečtu Gině, tak ta se začne řehtat a já pak nakonec taky, neboť si uvědomím, že my už teda rozhodně žádný rady nepotřebujeme…poněvadž já u Giny narazila na svoje kynologické dno a na svoje limity trpělivosti…a pokud si chci zachovat duševní zdraví, tak to nechám, jak to je.
Na druhou stranu, člověk nikdy neví, kdy se mu která rada hodí do krámu třeba s jiným psem…a teda ještě jedna věc…co jsem od Zrzavcový četla ohledně výchovy, řešení nějakého problémového chování, tak je pro mě srozumitelný na rozdíl od jiných knih o výchově, tolik vychvalované a doporučované, které mi na Ginušoidu nefungují, neboť jí je šumák, co mám za mňamky v kapsičce…a můžu si u toho klikat až do alelujá…😎
Odpověď na příspěvek uživatele Sardullah z 24.09.2024, 18:49:09
co jsem od Zrzavcový četla ohledně výchovy, řešení nějakého problémového chování, tak je pro mě srozumitelný
děkuju Sardullah, tohle je pro mě hodně. Opravdu. Že to co píšu, že to pro lidi je pochopitelný.
Je mi jasný, že ti, kdo se pohybují v profilajnách, se tomu třeba usmějou, protože to vidí jinak, mají jiný zkušenosti, možnosti, znalosti, ale že prostě pro nás obyč pejskaře, že to k něčemu je.
edit - ono v podstatě, pro tohle mě nakladatelství megibůk oslovilo, že se jim líbilo, jak jsou tyhle věci psaný. A pak se to rozběhlo tam, kde to je.
Odpověď na příspěvek uživatele Zrzavci z 24.09.2024, 21:19:34
….jé a nechcete se rozepsat víc o andulákovi, u toho jsem se smála tak, že kočky málem leknutim popadaly ze skříně a Keliš se orosil v představě, co by mohlo přijít do baráku neb jsem začala o andulce vážně přemýšlet a pak jsem seznala, že bych jí nedala adekvátní péči a tak alespoň pár dalších kapitol o ní od vás….
Já bych to viděla tak: papírovou míň tlustou a digitální megitlustou. Jakože ta papírová bude lákač na tu digitální, no a kdo ví, kolik se rybiček lapí, že když si dočtou tu papírovou, půjdou ještě přikoupit tu digi.