Zdravím, máme půlročního pejska (border teriéra) a často mívá střevní potíže. Dle veterináře je v pořádku, tak si říkám, že možná bude chyba ve stravě. Které granule jsou podle vás pro pejsky nejlepší a pomohly vám třeba vyřešit nějaké ty zdravotní problémy?
Kvalitní krmivo pro psa
máme půlročního pejska (border teriéra) a často mívá střevní potíže. Dle veterináře je v pořádku,
Jako, že půlroční pes s častými trávicími potížemi je dle veterináře v pořádku? Proběhlo nějaké vyšetření? Koprologie?
Podle mě teda není. Začala bych hledáním lepšího veta.
Zadejte si “granule pro psa” a hóódně si počtete.
+ existuje barf. Nebo jeho kombinace.
Z vyšetření krve i korpologie se nic nezjistilo, takže jsem si říkala, že by to nemuselo být nic vážného a snad se to dalo vyřešit nějakou tou lepší stravou. Ale máte pravdu, rozhodně zajdeme ještě k jinému veterináři.
Kotkope:Z vyšetření krve i korpologie se nic nezjistilo, takže jsem si říkala, že by to nemuselo být nic vážného a snad se to dalo vyřešit nějakou tou lepší stravou. Ale máte pravdu, rozhodně zajdeme ještě k jinému veterináři.
A čím krmíte?
Z vyšetření krve i korpologie se nic nezjistilo,
A co přesně se vyšetřovalo?
Přesně se vyšetřovalo, jestli nemá nějaké parazity nebo nějakou potravinovou intoleranci. Krmíme Carnilove.
No a jaké parazity?
Takže žádná biochemie nebo krevní obraz? Ani to vyšetření na potravinovou intoleranci nemusí být stoprocentní.
V každém případě mi přijde logické hledat jiné granule. Jaké, neporadím. Mám jenom kocoury a ti jsou převážně na mase.
Mně se osvědčily granule od rawbark. Měly by být kvalitní, bez přídavků všech těch blbostí, co tam být nemají, a dají se u nich nechat sestavit na míru pro psa právě třeba s ohledem na určité zdravotní problémy, ale ta vaše situace je taková zapeklitá, protože když neznáte příčinu problémů, tak vlastně těžko něco poradit.
Čau, seš debull?
kluk Kotkope (3 příspěvků)…..22.09.2024, 17:30:24 xxx.xxx.190.25
kluk ondrejvlcek (1 příspěvků) 25.09.2024, 21:46:37 xxx.xxx.190.25
xyxx Kulíšek (1 příspěvků)…….25.09.2024, 15:06:38 xxx.xxx.190.25
Kulíšek Dementěv: “Já jsem spokojená s granulemi i konzervami od rawbark. Vybrali jsme je proto, že neobsahují žádné obiloviny ani dochucovadla. Naši psi teda nemají žádné zdravotní problémy jako třeba alergie nebo intolerance, ale v takovém případě tam sestavují granule na míru podle potřeb konkrétního pejska. U nás chutnají, takže za mě dobrý”
Jasně! Založit vlákno s fiktivním problémem a pak sám sobě odpovídat. Jste všímavá.