chtěla jsem se zeptat jestli někomu vrátili peníze. Po měsíci jsem opět udělala objednávku na bitibě, s tím, že jsem dala recenze k předchozím produktům, které jsem objednala.
Především z důvodu velké nespokojenosti s hračkou s peřím od Tiaki - jsem napsala velmi negativní recenzi, že se jedná o šunty - především ta hračka s peřím byla pro kocoury až nebezpečná, a peníze za hračky mi nyní poslali e-mail, že mi je vracejí na kartu.
Bibita tedy z mé strany získala body, ani jsem s vrácením peněz nepočítala. Stalo se už někomu, že v případě negativní recenze dostal peníze zpět?
To se mi ještě nestalo, nakupuju už nějaký ten rok, jen jednou mi přišel balík a jedna věc chyběla. Balík jsem rozbalila až asi za dva dny od doručení ,uznali reklamaci a zboží obratem doposlali
Mně taky ne, ale já recenze nikam nepíšu…u těch kočičích hraček počítám s tím, že si s nimi hraju pod dozorem a že občas ty udice vydrží dvě použití.
Některé jsou šunty dost…jedna mě naštvala (už nevím značku), protože se ten provázek neustále kroutil a sukoval, když s tím člověk 2x mávnul…tak jsme to ustřihla a dala tam vlastní provázek na balíky a přivázala k tomu peří 😀…papírová kulička na konci je taky prý fajn. Takže už si vlastně většinou tyhle hračky vyrábím doma, protože těch tyček a peříček z udiček mám několik…asi dvě jsem omylem zlomila já.
Líbí se mi znovuplnitelné hračky na šantu a kozlík…u většiny to nejde…třeba ten pavouk s kozlíkem ze zoohitu/bitiby je fajn, kočky ho mají rádi. Ale opět…jsem moc líná na to jim napsat recenzi 😀.
Když mám s něčím problém a potřebuji to reklamovat, píšu jim email. Ale to bylo vyloženě na poškozené nebo chybějící zboží.
Na bitibe kupuji málo, ale na Zoohit pravidelně. Vzhledem k tomu,bez to je jedno a to samé, tak napíšu zkušenost právě z něho. Třikrát se mi stalo, že koupený pytel granulí nechtěli kocouři jíst. Pokaždé, když jsem jim psala dotaz, zda se na ně neobrátil někdo jiný se stejným problémem u této konkrétní šarže, vrátili peníze a požádali o ekologickou likvidaci. Za mě super. Jen jsem pak měla vždy obavy nějakou dobu tyto granule kupovat, takže další dva pytle vždy odjinud a pak zase zpět na Zoohit.
Odpověď na příspěvek uživatele Odberryho z 14.10.2024, 17:21:27
Já tu mám aktuálně objednávku ze ZOOHITu. Naznala jsem, že už jsem u nich strašně dlouho neobjednávala. A taky že jo! Zapomněla jsem přihlašovací údaje! Takže jsem se musela zaregistrovat jako nový zákazník… Moje kočky ujíždí na Purizonkách. Měli v akci 1+1, tak jsem objednala toto + sušené pamlsky Cosma + jakési stelivo, co jsme ještě neměli. Zrovna tu teď někdo Purizonky křupe!👍
Odpověď na příspěvek uživatele Fikovnice z 15.10.2024, 11:33:44
Purizon granule a cosma konzervy…. Na tom ujíždějí ti naši. Teď jsem k tomu přihodila tedy i stelivo tigerino…dřív jsem ho brala pravidelně, ale pošťačky byly nešťastné, že to musí tahat 🙈
Odpověď na příspěvek uživatele Odberryho z 15.10.2024, 13:31:35
Mně to přivezlo PPL dodávkou, dokonce slečna to dovlekla až ke vchodovým dveřím. Ale to bylo odhadem tak sedm kroků z parkoviště před domem. A měla jsem dopravu zdarma.
Možná, že u Vás jde o to, že Vás nezastihnou doma…??? Mě vlastně také obvykle ne. Jen teď, když jsem na PN, tak je to v pohodě. No a objednávala jsem, tuším, v sobotu a v pondělí kolem 8.h ráno už mi PPL volalo, že pro mě mají zásilku. Takovou rychlost jsem nečekala, i když vím, že ZOOHIT doručuje rychle. Ale tam tentokrát ani nebyl pracovní den…si teď uvědomuji.😀
Odpověď na příspěvek uživatele Fikovnice z 15.10.2024, 18:24:38
Tak to já, když si objednám do práce - tak to PPL vozí takový cikánek, který je velmi nápomocný a milý, vždy mi to donese až do kumbálku. Zato, když si to omylem objednám domů, tak to vozí takový typ Kamila Stříhavky a ten, to vždy vyloží v lepším případě na obrubník a zákazníku poraď si. O České poště se ani nemá smysl zmiňovat, ty nikdy nedodrží datum dodání.
Odpověď na příspěvek uživatele Fikovnice z 15.10.2024, 18:24:38
Přesně tak, já doma obvykle nejsem, takže šlo o to, že na poště mi to musely tahat ze zadu. Objednávala jsem tentokrát čtyři pytle, rozdělili to do dvou balíků a jeden přivezla PPL dopoledne (manžel má dovču, takže tentokrát pohoda) a druhý Česká pošta někdy kolem půl sedmé večer (to už jsem byla doma). A přivezla to paní, takže byla ráda, že jsem muže vzala s sebou, abychom to nemusely tahat ani jedna 😅
U nás jeden kocour nesní žádnou jinou konzervu ani kapičku, než Cosma thai tuňák s krevetami. Ti druzí dva jsou popelnice, ale paštiku u nás nezbaští nikdo. Jen Recovery konzervu si ten nejstarší dá, když mu ji více naředím vodou. Ale to není vyloženě paštika
Koukám, že máte ty čičiny pěkně rozmlsany. 😁 Kaviár by třeba nechtěly? 😊
Jinak když je řeč o tom doručování, tak mě překvapilo, že Zásilkovna na adresu doručuje i v neděli. A to teda většinou nejsem doma, takže balíček vždycky najdu hozený přes plot. Naštěstí tam ještě nikdy nebylo nic, co by se mohlo rozbít.
Koukám, že máte ty čičiny pěkně rozmlsany. 😁 Kaviár by třeba nechtěly? 😊
Jinak když je řeč o tom doručování, tak mě překvapilo, že Zásilkovna na adresu doručuje i v neděli. A to teda většinou nejsem doma, takže balíček vždycky najdu hozený přes plot. Naštěstí tam ještě nikdy nebylo nic, co by se mohlo rozbít.
Ali, obávám se, že moje mrchy by ani ten kaviár nechtěly…😄
Já vždy nasávám vůni z (některých) kapsiček, když mám hlad, tak bych si i dala 😂…a oni se ofrňují!
Teď tu mám plno pytlů Purizonek (znáš???), ty jsou také hodně aromatické, mám na mysli granule.
Jj, tady funguje skvěle. Já většinou zaškrtnu bez preference dopravy, protože mně je opravdu jedno, kdo to přiveze. Že to ale podělí mezi dva různé, by mě nenapadlo 😄
Odpověď na příspěvek uživatele Fikovnice z 16.10.2024, 16:46:15
Já bych se taky divila…nám tu česká pošta nikdy nic nepřivezla, většinou nehodí ani lístek do schránky a já si musím sama obvolávat poštu, jestli tam náhodou něco nemám…😄 Takže eshopy, co doručují jen přes ČP ignoruji…naštěstí jich takových už moc není.
ČP je šíleně drahá. Zajímavý je, že tento měsíc má Zásilkovna akci za 39 Kč a Balíkovna tedy také. 😄 Dobře, že máme konkurenci. Jen by to chtělo ještě někoho na ty doporučený dopisy.