Aktuálně: 3 867 inzerátů207 900 diskuzních příspěvků18 222 uživatelů

Psi v posteli

Tenurri
Tenurri 20.09.2024, 13:56:32 xxx.xxx.22.64

Já jsem teda od koček žádný kapičky nikde v posteli neměla, jen hromadu chlupů 😀…

Na druhou stranu mě to zase tolik netankuje. Žiju se zvířatama tak počítám s tím, že nic nebude sterilní. Já mám teda asi celkově od dob spolubydlení s vrstevníky (kdy jsme měli i zvířata) ty hranice posunuté 😀…kupodivu zvířata většinou nebyly zdroj bordelu.

Mám ráda uklizeno, ale zase tomu nevěnuju nějak moc času…to mi přijde škoda. Už se snažím dokopat k mytí oken asi 3 měsíce…takže tak.

efe
efe 20.09.2024, 13:59:01 xxx.xxx.155.192
»
Odpověď na příspěvek uživatele anonymní z 20.09.2024, 13:36:36

A proč máte potřebu tento svůj názor vnucovat ostatním? A dost mě teda zaráží, když vám všichni vaši psi smrdí/smrděli, a když o nich píšete v samých negativech, že je pořád chováte…? Já se naopak po celém pracovním dni těším, až zabořím nos do kožichu svých psů a nasaju tu jejich VŮNI, tomu se nic nevyrovná. 

Tenurri
Tenurri 20.09.2024, 14:29:02 xxx.xxx.22.64
»
Odpověď na příspěvek uživatele efe z 20.09.2024, 13:59:01

Mně třeba můj pes taky voní. Voněl mi jako malinké štěňátko, pak chvíli ne, potom jsem si zvykla na psí specifickou vůni (nebo spíš vůni specificky našeho psa?) a už mi zase voní, protože to má člověk spojeno s příjemnými pocity 😀 …Ale když dlouho nevyperu psí deky, tak ty mi třeba začnou smrdět…ale psík jako takový ne.

Cizí psi mi ale většinou nevoní. A tím nemyslím vyloženě psy, kteří jsou cítit kvůli zdravotnímu problému, ale tak nějak obecně. Chápu, že možná někdo si na psí specifický “pach” nezvykne a vadí mu celý život…v tom případě ale nevím, jestli bych chtěla žít se zvířetem, co mi celý život smrdí…když to řeknu blbě. 

Proto bych si třeba nepořídila potkany…

Aluška
Aluška 20.09.2024, 14:40:26 xxx.xxx.200.75
anonymní:

Všichni mí psi smrděli. Dva tu smrděli do dvanácti let. Tenhle tu smrdí už let čtrnáct a půl. Zubní kámen má, u veterinářů jsme byli u dvou a nikomu se do řešení nechtělo, z důvodu věku psa. Pes měl zuby v pohodě až do těch dvanácti, teď už mu dávám měkkou stravu, takže má kámen. Zuby má všechny.  Je radostný, běhá a těší se na jídlo. 

Starý lidi taky smrději, i když choději po doktorech. Svět je v pořádku.

Zvířata v posteli jsou prostě eklhaft. Se zvířetem v posteli je to fajn. Na chvilku a vyhodit. A pak hodinu uklízet ten bordel co tam po nich zůstal. A jít vyprat ty různý kapičky na prostěradle.

Občas si vezmu zvíře do postele. Ale jen na chvilku a s velkým sebezapřením.

To se ani nedá číst, takhle kdybych myslela, tak ty psy nemám. Moji jezevčíci voní, miluju je, miluju spát s nima v posteli, miluju když mi olizujou obličej……teda já jsem prase 😀 😀

Ronja s motejlem (neregistrovaný) 20.09.2024, 14:52:15 xxx.xxx.31.120
»

A tak to je přeci v pořádku, takhle to prostě máte. Já si zas myslím, že větší eklhaft je můj telefon nebo klika na úřadě. Uklízela bych i bez psa a víc uklízím i kvůli psovi - jeho zdraví, nevadí mi to, když mě teda zrovna nechytne lenora. No, každej to máme nějak.

Tenurri
Tenurri 20.09.2024, 14:59:52 xxx.xxx.22.64

Moje kamarádka třeba naprosto nesnesla i to, že si někdo v oblečení, ve kterém vyšel ven, sednul na postel. Vždycky dostala úplně amok, že je to nechutný. Každej to má nějak. 

megi-the-pes
megi-the-pes 20.09.2024, 15:25:19 xxx.xxx.124.104

Tvl, meginek je nejčistější objekt v mé domácnosti. 

Hele, paní anonymní, Vy ty psy ale vážně nemáte v pořádku, 

buď to sou komodoři, nebo se o ně nikdo nestará. 

Nemyslím to zle, ale tohle teda fakt neznám.
A to jsme dobytci. 
Nemyslim si zcela, že nemám gauč a postel hnůj proto, že meginek má mini chlupy bez podsady. 
Jednou ta srst a tlapky cítit byly - někdo ji přežíral piškotama, rohlíkama,… stačí kvasinky a smrdí, no. 
Tak prostě psovi utřu nohy, učešu ho, umeju, 

hele, to už kolik lidí říkalo, že se koupou obden, ob dva. 

To ten můj pes je opravdu čistější.

Horší jsou kočkové, jak jdou zvenku, matlají mi zeď pod oknem, už to teda řeším, dám tam omyvatelnou plochu. 

Ale pro mě - špína, půl zdraví.

megi-the-pes
megi-the-pes 20.09.2024, 15:27:17 xxx.xxx.124.104
»
Odpověď na příspěvek uživatele Tenurri z 20.09.2024, 14:59:52

Ta diagnoza se nějak jmenuje, nevim jak,

ale teď teda díky tomuhle vláknu vim, proč furt říkám matce, že nejsem doma,

a vůbec nechci návštěvy, taky proto, že ony sežerou všecky chlebíčky a chcou, ať jim uvařím kafe, 

jako je to normální? Proč neuvařej kafe mně?

Stella (neregistrovaný) 20.09.2024, 15:45:29 xxx:xxx.4450:e3a5
»

Tak proč ty psi chováte, když smrděj🙄. Moji psy nikdy nesmrděli.

Fikovnice
Fikovnice 20.09.2024, 16:47:51 xxx.xxx.32.83
anonymní:

Všichni mí psi smrděli. Dva tu smrděli do dvanácti let. Tenhle tu smrdí už let čtrnáct a půl. Zubní kámen má, u veterinářů jsme byli u dvou a nikomu se do řešení nechtělo, z důvodu věku psa. Pes měl zuby v pohodě až do těch dvanácti, teď už mu dávám měkkou stravu, takže má kámen. Zuby má všechny.  Je radostný, běhá a těší se na jídlo. 

Starý lidi taky smrději, i když choději po doktorech. Svět je v pořádku.

Zvířata v posteli jsou prostě eklhaft. Se zvířetem v posteli je to fajn. Na chvilku a vyhodit. A pak hodinu uklízet ten bordel co tam po nich zůstal. A jít vyprat ty různý kapičky na prostěradle.

Občas si vezmu zvíře do postele. Ale jen na chvilku a s velkým sebezapřením.

Popravdě, nelíbí se mi ještě víc vaše vyjadřování o starých lidech. Nemyslím, že to platí o všech. Vlastně to vím - své blízké jsem doprovázela na druhý břeh. A zadruhé: Jednou budete také stará a takovýto nějaký koment by Vám mohl ublížit.

hmn
hmn 20.09.2024, 16:53:45 xxx.xxx.0.90

no, mě zaujaly ty “různý kapičky na prostěradle”
ty jsou jako od čeho?

mám nějaké vadné nekapající kusy……a to prosím nemám jedinou kapku na textilii ani od aktuální háravky, holka jedna šikovná…..

kometa
kometa 20.09.2024, 17:02:31 xxx.xxx.147.163
»

Všichni mí psi smrděli

No, tímhle bych se teda fakt nechlubila. Asi vám na těch zvířatech nikdy moc nezáleželo. Teď nějak nevím, čí zvířata jsou více eklhaft.

Verun
Verun 20.09.2024, 17:49:50 xxx.xxx.220.12
hmn:

no, mě zaujaly ty “různý kapičky na prostěradle”
ty jsou jako od čeho?

mám nějaké vadné nekapající kusy……a to prosím nemám jedinou kapku na textilii ani od aktuální háravky, holka jedna šikovná…..

tak naše buli kapičky dělá…dokáže se tak uvolnit nebo i zaradovat, že jí anální žlázky spustí…stačí když jí drbu a na konci jí přejedu prut, prostě vemu to i s ocasem a je schopná se vyžlázovat střikem jako tchoř(a udělá to i z čisté radosti), taková nehoda na gauči je eklhaft i po okamžitém “zaprání ” je to pár dní cítit než to vyčáchne….bylo to 2 x na zeď při vítání, 3x na gauč, nesčetně krát na pelechu a při hraní po bytě, holce do postele, i z tlamky jí občas odteče, když spí, ono je to na tom prostěradle nejlépe vidět než na pelechách….psí pinďour by mi ale taky na peřině vadil, když jsme měli psa, měl na střapečku často žluto, muselo se to čistit a v zimě tam měl malej rampouch, to jako fakt…🙃

impact
impact 20.09.2024, 18:39:56 xxx.xxx.252.166
anonymní:

Pelech peru tak jednou za dva měsíce. Ale v pelechu je ještě deka a tu peru tak 1x měsíčně. Všechno peru ručně - do pračky bych to teda fakt nedala, kdo by pak v tom chlupatým oblečení chodil.  Hodím to do lavóru, nechám odmáčet, pak vyždímám, dám do vody s aviváží a nejraději ven sušit. Pes pak taky asi týden voní. Kdybych prala jednou týdně voněl by stále.

Takhle moc nevoní. Je starej, smrděl vždycky, takže se to tupluje. A smrdí mu i z huby.

Budu prát zrovna dneska - je krásně a uschne to. 

Ještě napište vy, kterým se psi a kočky váleji v postelích, jak často převlíkáte postele. Když vidím (a cítím) ten psí pelech, tak ty vaše pohovky a postele musí být dost eklhaft.

Sorry, ale prát psí deky jednou za měsíc? Se nedivím, že smrdí. Ložní měním jednou týdně. Takže ne, u nás fakt nesmrdí nikdo…. 🤐 Nesmrdí ani psi, kteří mají 14+, protože se o ně starám. 🙄

A chlupy nemáme, protože máme sušičku.🙃

Doron
Doron 20.09.2024, 19:39:34 xxx.xxx.166.104

No, je tedy pravda, že třeba Fram je cítit hodně,  má takové krepaté chlupy, kteté do sebe natahují vůně a pachy, takové být nemají, trochu jsem mu je poničila šamponem. Takže je cítit,  trávou, hlínou, říční vodou, deštěm,kouřem od ohně.., bahnem, senem, tuhle jsem mu dala sardinky a nemohla tu rybinu vymýt z bradičky tři dny.

Ostatní jsou voňavky, ale zase línají a Framík doma neztratí snad jediný chlup.  

Leithian
Leithian 20.09.2024, 19:51:10 xxx.xxx.116.244

Jako deky na gauči perem tak jednou za měsíc. Nejsou chlupatý ani nesmrděj ani nejsou špinavý. Mamka s jorkama musí paradoxně častějc. Postel co dva týdny. Původně jsem psa do postele nechtěla ale v obejváku nešlo nechat psisko bez dozoru, klec jsem tehdy neměla a do ložnice jsou jen šoupačky… takže po 2 probdělých nocích (chlap to zaspal) kdy jsem asi 180x za noc psa vyhazovala z postele jsem to vzdala. On i pak prcek se naučili spát výhradně na peřině a povlečení máme takové že lze poznat strany navíc z materiálu na kterym se chlupy nedrží, tak to jde. Neb je co 2 týdny vykoupem (buď s šamponem nebo bez) tak voňánkujou a žádný smrádek, kapičky nic se nekoná. Asi mám kliku ze na tohle jsou oba neuvěřitelní. I chlupů je z nich naprostý minimum… neb dík havěti vysávam rychlovkou i 2x denně (zabere to 3 minuty) tak když nepočítam věčného nepřítele hobliny a zrní tak pohoda.

Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek
Ronja s motejlem (neregistrovaný) 20.09.2024, 20:07:20 xxx.xxx.11.141
»
Odpověď na příspěvek uživatele Tenurri z 20.09.2024, 14:59:52

Takových lidí jsem měla v Praze spoustu, ono když si člověk uvědomí, co na těch sedačkách v MHD mohlo být…no chápu je. Jenže svýho psa miluju a když ho miluješ, neníco řešit😉. Taky znám paní, co psisku po každý potřebě utírá zadek vlhčenými ubrousky. No tak to vůbec nedělám🙈. Jsem prase? Pro spoustu lidí určitě jsem, ale my jsme smečka a žijeme si v našem domečku a za našima dveřma je jen náš svět….A to hudruju, když si přítel po práci nevleze na vetbedku, aby se dokonale očistil, tadadáá. 

Taky jsme doma měli návštěvu puberťáků -  v době bahna, jedinej pes čekal než se odbahní, puberťáci dovnitř vlítli jakoby se nechumelilo. 

Jo, každej to má jinak.

Stella (neregistrovaný) 20.09.2024, 20:30:02 xxx:xxx.4450:e3a5
»
Odpověď na příspěvek uživatele Leithian z 20.09.2024, 19:51:10

To jsou toztomilý fotky🥰.

Sardullah
Sardullah 20.09.2024, 21:57:49 xxx.xxx.221.216
anonymní:

Pelech peru tak jednou za dva měsíce. Ale v pelechu je ještě deka a tu peru tak 1x měsíčně. Všechno peru ručně - do pračky bych to teda fakt nedala, kdo by pak v tom chlupatým oblečení chodil.  Hodím to do lavóru, nechám odmáčet, pak vyždímám, dám do vody s aviváží a nejraději ven sušit. Pes pak taky asi týden voní. Kdybych prala jednou týdně voněl by stále.

Takhle moc nevoní. Je starej, smrděl vždycky, takže se to tupluje. A smrdí mu i z huby.

Budu prát zrovna dneska - je krásně a uschne to. 

Ještě napište vy, kterým se psi a kočky váleji v postelích, jak často převlíkáte postele. Když vidím (a cítím) ten psí pelech, tak ty vaše pohovky a postele musí být dost eklhaft.

Mě se v posteli neválejí psi, ale rovnou 2 “medvědi”…já teda spím na jedné půlce, na druhé polovině pesani…je teda fakt, že přes postel mám přehoz, za prvé proto, že mám chlupatce a i na zahradě sem tam posbírají do kožichu nějaké jehličí…za druhé proto, že ne vždycky je venku sucho a po každém vyčůrání venku prostě paciny utírat nebudu.

Přehozy mám asi 4 kusy na výměnu…a je pravda, že teda měním tak 1 týdně, 1 za 14 dní…dle venkovního počasí a tak nějak je průběžně peru s přehozama, co mám v obýváku na sedačce. 

Mojí deku a nebo povlečení…tak to se přiznám, že jsem větší čunče než pesani…vím, že bych to měla dělat častěji, ale převlíkám, tak 1x za 3 týdny….v létě když je vedro, tak o dost častěji, protože to se prostě člověk potí, jak to prase…na rozdíl od psů.

To, že vám smrdí pelechy opravdu neznamená, že mě doma smrdí od psů gauče a nebo postel….o smradu z tlamy ani nemluvím, neboť to z mého pohledu zavání zdravotním problémem a to už bych byla dávno na veterině.

Jediné, kdy psi do postele a na gauč nesmí je, když přijdou zasviněný z procházky od bahna….mám pesany se samočistící srstí, no tak si po prochajdě pěkně schrupnou na chodbě na dece…a když se probuděj, tak už jsou zase krásně čisťounký…špína uschne, opadá a panička to poupratuje.

Opravdu vám garantuju, že když si přičichnete k mým psům, tak voňánkujou jako čerstvě vypraný prádlo.

Já bych to shrnula asi takto…že je to dle vkusu každého soudruha…moji psi spí se mnou v posteli a válejí se se mnou na gauči a komu se to nelíbí, ať si zadel políbí…bydlení si platím sama, je to můj barák, tak si tam budu dělat co chci a spát v posteli s kým chci.  Už jsem moc stará na to, abych se starala, co tomu řeknou lidi.🤪

N (neregistrovaný) 20.09.2024, 22:51:11 xxx.xxx.242.38

Ta by mi Bella dala abych jí lezl do postele.😀 Stačí že jí lezu na gauč.😀

Přispět do diskuze
neregistrovaný
Nepřihlášený uživatel
Jméno:
Text příspěvku:
Youtube video:
Vložte odkaz na Youtube video.
Fotografie:
Vkládejte maximálně 20 fotografií ve formátu JPG, PNG nebo GIF. Maximální velikost jedné fotografie je 20 MB.