- Příspěvek #227161
- Nahlásit
Taky nám s pejskem pomohli, když přišlo to nejhorší a o všechno se hezky a citlivě postarali, takže je můžu jen doporučit. Tady je na ně odkaz www.krematoriumzviratpraha.cz
Když ono je to celý těžký…myslím, že mimo nějaké akutní zdravotní potíže a nebo nějaké velké bolesti si zpětně člověk řekne, jestli neměl ještě chvíli počkat, prostě v tom zármutku se v tom může začít patlat…začne si to trochu idealizovat, jakože to třeba nebylo ještě tak hrozný….na druhou stranu si třeba zase zpětně vyčítá, že měl nechat uspat přeci jen o něco dříve.
Už jsem musela nechat odejít několik psů, ta ztráta je hrozná, strašně to bolí, ale nechci si k tomu ještě vyčítat, že kvůlivá mně pes trpěl.
Měla jsem fenu s osteosarkomem…diagnóza byla jasná, prognóza taky…takže léky na bolest a odhadnout, kdy už je čas, aby fena netrpěla. Já uspávám psy na veterině, protože nechci, aby pes cokoliv tušil a na veterině je zvyklej, že mu doktor píchá injekci, nic divnýho, nic nestandardního a je to těžký, když do ordinace nastoupí borka a hned “tak, kde je ten prďola, co mi tady minule šahal na tu nohu😠”…ředitelka zeměkoule do poslední chvíle…ale bylo by ode mne sobecký jí neuspat…2,5 měsíce od diagnózy jsme neskutečně rozmazlovali už tak rozmazlovanou fenu, podstrojovali, každou volnou chvilku jsme spolu ležely u televize, protože jsem nechtěla, aby za mnou courala po baráku…všechno ostatní šlo stranou…no a pak nastal ten den, kdy už jsem nechtěla čekat a trnout, jestli se jí ta noha s nádorem nezlomí…už jsem nechtěla pozorovat, jestli někde v náznaku už nezabírají prášky na bolesti .
Přeju vám hodně sil…držte se…nic jiného se dělat nedá.
Taky nám s pejskem pomohli, když přišlo to nejhorší a o všechno se hezky a citlivě postarali, takže je můžu jen doporučit. Tady je na ně odkaz www.krematoriumzviratpraha.cz
Prosím vás, zcela narovinu, ty vaše permanentní a “nenápadné” reklamy zde mně konkrétně už lezou krkem…
…dejte už s tím pokoj, jen pro Vvaši informaci…citlivě a hezky se chovají ve všech krematóriich zvířat, ale také to dost stojí…..tak už toho nechte…
Nenechají.
Je to stejné jako s krmením Marp. Nezbavíme se jich.
..no vypadá to tak….
Btw, asi víte, že vás lze nahlásit jako reklamu?! Dělávám to jen u vyloženě scestných věcí, jako jsou půjčky peněz atp., ale i jak píšou holky výše, už toho fakt nechte.
Já myslím, že si to Zuzana ani nepřečte.
Oni tady prostě čas od času dají fiktivní příspěvek a to jim stačí. My to můžeme maximálně nahlásit.
Přidám skoro morbidní “zážitek” : ochomítala jsem se kolem útulku pro psy v Liberci a tam jsem si všimla malého domečku s označením “samoobslužné krematorium pro zvířata”. Viděl jste někdo něco podobného ? Možná jsem to špatně četla…podívat se tam znovu nepůjdu.
Orionka:Přidám skoro morbidní “zážitek” : ochomítala jsem se kolem útulku pro psy v Liberci a tam jsem si všimla malého domečku s označením “samoobslužné krematorium pro zvířata”. Viděl jste někdo něco podobného ? Možná jsem to špatně četla…podívat se tam znovu nepůjdu.
Tak to rozšířím, upřesním….
https://www.firmy.cz/detail/13605352-memory-pet-point-ceska-lipa-dubice.html
To je ten “domeček”. Stejný je v Liberci u útulku. Není to reklama. Jen jsem na něj náhodou narazila.
To vidím prvně a vypadá to fakt dobře, když pominu, že se jedná o smutné záležitosti.
Přístupné 24/7 bez příplatků kamenných krematorii. Koukla jsem na ceník a je to rozdíl! No tak snad se domečky rozšíří i do jiných krajů, obcí a měst. Díky za rozšíření obzorů!
Moc všem děkuji za komentáře a doporučení! Moc jste mi pomohli, nakonec se vše zvládlo a hlavní je, že to máme za sebou.
Držte se Edit, je to těžké 🌷