Aktuálně: 3 719 inzerátů210 069 diskuzních příspěvků18 251 uživatelů

Zkušenosti se zvykáním žaka

TOM (neregistrovaný) 19.09.2008, 12:32:36 xxx.xxx.58.8
Dobry den,
chtěla jsem se zeptat na Vaše zkušenosti se zvykáním ručně ochočeného žaka v novém domově. Já mám jednoho doma už skoro tři týdny a pořád si ani pořádně nevezme pamlsek přes dráty. Když jo tak syčí a vyvádí než si ho vezme. jinak je celkem v klidu, až na to, že ráno bývá dost nervózní. Nevim, kde je chyba, ale ručně odchovaný určitě byl. Měli jste někdo takové problémy u ručně dokrmených papoušků problémy? Jak jste je zvládli (a za jak dlouho)?

Všem děkuju za odpověď.JK
Sýkorová Olina (neregistrovaný) 19.09.2008, 12:48:57 xxx.xxx.162.158
Dobrý den, já mám také žaka doma od úterý, je to zlatíčko. Již v den příjezdu dával pusinky, hrál si atd. Nemám problém ho položit na záda, hladit pod křídly. Nejspíše ten váš nebude až tak vymazlenej od chovatele. Myslím že bude potřeba zavést určité denní rituály. Žakové jsou velci konzervativci. Zkuste zavolat chovateli na co byl zvyklí v tu kterou dobu. Přeji hodně úspěchů v ochočování.

Obrázek
dušilova liba (neregistrovaný) 20.09.2008, 15:39:39 xxx.xxx.123.134
dobry den mam take ručně dokrmeneho žaka a neměla jsem snim žadny problem,hned od prveho dne se mazlil a zustalo mu to dosud.Ted je to mazel a umi už zhruba 50slov.hodně štěsti a spousta trpělivosti LIBA
Obrázek
anonymní (neregistrovaný) 20.09.2008, 16:59:18 xxx.xxx.208.112
No váš žako rozhodně nebude dokrmený asi tak.

Přispět do diskuze
neregistrovaný
Nepřihlášený uživatel
Jméno:
Text příspěvku:
Youtube video:
Vložte odkaz na Youtube video.
Fotografie:
Vkládejte maximálně 20 fotografií ve formátu JPG, PNG nebo GIF. Maximální velikost jedné fotografie je 20 MB.