S tím musí ten příjemce peněz souhlasit a to ona nikdy nebude, na to ji moc dobře znám. Prostě jí neuplaval celej barák, jak jiným lidem a ti si to zaslouží víc.
Ali, mám milión oblečení…zachovalé, ale z dřívějška, co už neobleču. Mám dát na charitu nebo poslat adresně někomu?
Jani, nošené oblečení pro dospělé bohužel nikdo nechce, možná tak pro děti. Jedině snad zkusit zavolat přímo na některý OÚ v postižených oblastech a zeptat se. U nás je třeba sbírka hraček do školek, i použitých, ale oblečení ne.
Odpověď na příspěvek uživatele Sarah01 z 02.10.2024, 13:45:29
Právě, že po tornádu strašně dlouho trvalo, než tyto charitní organizace něco lidem vyplatily, proto se ptám. A děkuji za odpověď.
Karlovice, odkud ta vaše kamarádka je, mají účet na pomoc po povodni, ale nevím, jestli z toho budou financovat pomoc lidem nebo likvidaci obecních škod.
Odpověď na příspěvek uživatele balu z 02.10.2024, 14:18:25
Ono navíc u mě je asi i řada oblečení dokonce i s cedulkami, jako že jsem je ani nikdy neměla na sobě… Zbytek třeba jen párkrát, určitě bych nenabízela něco příliš obnošeného.
Právě ke mně jede kamarádka a chceme začít nějak třídit ten můj bytový bordel…😔
Právě, že po tornádu strašně dlouho trvalo, než tyto charitní organizace něco lidem vyplatily, proto se ptám. A děkuji za odpověď.
Karlovice, odkud ta vaše kamarádka je, mají účet na pomoc po povodni, ale nevím, jestli z toho budou financovat pomoc lidem nebo likvidaci obecních škod.
To bych mohla zjistit. Jinak já budu posílat peníze na transparentní účet MŠ zde https://www.kb.cz/cs/transparentni-ucty/131-3096380207. Znám přímo učitelku odtud, má ode mě štěňátko, školka je naprosto v katastrofálním stavu, veškeré zařízení pro děti na zahradě uplavalo pryč, zůstal jen plot, který snad půjde opravit. Ve školce bylo nové obložení, nábytek, koberce a všechno je zničeno, děti nemají ani hračky, kvůli kontaminaci se všechno muselo vyhodit.
Ještě se obecně vrátím k povodním. Všimli jste si, jak vedle jsou propagátoři elektromobilů? Kdyby se opravdu povedl prosadit zákaz spalovacích motorů, budeme v podobných situacích v háji.
Ještě se obecně vrátím k povodním. Všimli jste si, jak vedle jsou propagátoři elektromobilů? Kdyby se opravdu povedl prosadit zákaz spalovacích motorů, budeme v podobných situacích v háji.
Já doufám, že se to přehodnotí, některé automobilky už od úplného přechodu na elektro upouštějí. A s těmi rozmary počasí to prý má být ještě horší.
Jinak když už je řeč o autech, uvažuju o pořízení autokamery, ptž mám pocit, že je na silnicích čím dál víc magorů. Můžete mně prosím dát tipy, kdo kameru máte a máte s ní dobré zkušenosti?
Tak kdyby někoho zajímalo, jak rychle pracují pojišťovny, kamarádka ještě dodneška nemá nainstalovaný tepelný čerpadlo, protože v pojišťovně to někdo zadrbal, v baráku má 7 stupňů. Což je v listopadu asi normální, když venku už mrzne.