Nevím, zda létají do Kahiry, ale za mě nejlepší na létání se psem je KLM.
(Osobně jsme letěli KLM, Austrianem a Thai Airways, ale vybírali jsme z více prepravců. KLM na psech opravdu záleží, při přestupu a zpoždění dokonce psy i vyvencili, vyměnili jednomu z nich kennelku, protože dospeli k názoru, že jí je malá a tísní se tam,coz byla blbost protože v ní nalitala spousta hodin a na ten poslední 30min let by to zvládla taky, ale stejně 👍 za snahu.)
Odpověď na příspěvek uživatele Sarah01 z 13.09.2024, 19:04:21
Když jsme leteli na Kanáry, letěl s námi takovej nějakej trpaslík, paní ho měla na vodítku, kenelku( prostě takovou látkovou taštku) v ruce, až při nástupu do letadla ho tam dala a po vzletu ji otevřela a měla ho na klíně, dovolila se letušky. Pejsek celou dobu v úplný pohodě.
Když jsme leteli na Kanáry, letěl s námi takovej nějakej trpaslík, paní ho měla na vodítku, kenelku( prostě takovou látkovou taštku) v ruce, až při nástupu do letadla ho tam dala a po vzletu ji otevřela a měla ho na klíně, dovolila se letušky. Pejsek celou dobu v úplný pohodě.
Tak ono je to vždycky na personálu, co dovolí, že jo. Já se taky občas, když jsem jela se psem vlakem, setkala s tím, že mi nejen lidi, ale i průvodčí řekli, ať mu klidně sundám náhubek a ještě si ho hladili, pes byl v sedmým nebi. Ale jednou mě průvodčí seřvala, když jsem omylem nastoupila do vozu pro matky s dětmi, a taky když jsem třeba vezla štěně RegioJetem, tak po celou dobu muselo být zavřené v přepravce.