- Příspěvek #229851
- Nahlásit
Dobrý den, také mám úžasného pejska ze Slovenského útulku, jsem moc ráda, že jsem si ho tenkrát nechala přivést z Velkých Kapušan
Vahine:Holka zlatá, ztrácíš linku krásného příběhu! Kevin je doma u Impact a druhý chlapík šel už taky domů, a to ke své sestře, která u páníků bydlí už rok…to nevymyslíš takovej hezkej koneček 😍👏
A co Ty, jak balancuješ v procesu?
Máte jedničku s hvězdičkou za pamatováka! 😘
Je to přesně tak. 😍
Dobrá, dobrá, už nic neříkám…je pravda, že si Vás nová fenka chytí za srdce sama, až bude pravý čas. Já jen, že jsem viděla ohaře, tak jsem si na Vás vzpomněla…a nevěděla jsem, že germáni jsou tak jiní, ale to bude tím, že o ohařích vím jen, že mají krásnou stavbu těla a pak něco ze života z Vaší knihy 😊 ať se daří 🍀
Děkuji, mám ráda neobyčejné příběhy se šťastným koncem, a to se dobře pamatuje 😊
impact:Máte jedničku s hvězdičkou za pamatováka! 😘
Je to přesně tak. 😍
To je ale záplava štastných rozesmátých tlamiček 😍.
Trickyvoo:To je ale záplava štastných rozesmátých tlamiček 😍.
Vůbec nechápu, proč mi ty fotky včera nešly editovat. Normálně se tvářily jako smazané a furt tam jsou. 😂😂😂
Kevin se mi moc líbil, ale bála jsem se dalšího teriéra. Místo toho mám torpédoidní Elišku, která je křížená s veverkou, jezevčíkem a chrtem zároveň, navíc permanentně sjetá a k tomu jako bonus Vasila… no comment, dobře nám tak 😀
efe:Kevin se mi moc líbil, ale bála jsem se dalšího teriéra. Místo toho mám torpédoidní Elišku, která je křížená s veverkou, jezevčíkem a chrtem zároveň, navíc permanentně sjetá a k tomu jako bonus Vasila… no comment, dobře nám tak 😀
Nene, u Vás o jednu zachráněnou dušičku je víc, vlastně o dvě dušičky, když se impact zamilovala do těch Kevískových kukadel a nechala si ho, TO je supr 🌷
Dobrý den, také mám úžasného pejska ze Slovenského útulku, jsem moc ráda, že jsem si ho tenkrát nechala přivést z Velkých Kapušan