Dobrý den. Nevím jestli mám výjimečnou husu nebo je to běžné ale moje čeká pod stromy a jak padají švestky, vysloveně je miluje. Celou vezme do zobáku, chvíli ji různě přetáčí a mačká a najednou z ní vypadne pecka s zbytek sní, úplně na to valím oči 😲
Dobrý den. Nevím jestli mám výjimečnou husu nebo je to běžné ale moje čeká pod stromy a jak padají švestky, vysloveně je miluje. Celou vezme do zobáku, chvíli ji různě přetáčí a mačká a najednou z ní vypadne pecka s zbytek sní, úplně na to valím oči 😲
Tyjo, úplně mě přepadla chuť na švestičky, jemně nakyslé, přímo ze stromu. Já snad ještě vylezu z postele😂😂
Co myslíte vážně? Že Vám husa žere švestky? To je obdobný poznatek, jako že slepice žere rybíz nebo pes maso. Nějak nechápu, co jste tím chtěl(a) říci. To husy prostě dělávají, asi ne všechny, ale je to běžná věc.
Odpověď na příspěvek uživatele Varaxi z 26.08.2024, 10:53:43
Všechny husy žerou s velikou chuti ovoce i zeleninu, včetně syrových brambor, řepy,atd..teď jim sypu kýble jablek, dávám přerostlé cukety, bohužel, švestek bylo málo,tak jen pro nás na švestkový koláč 😂😂😂