Anonymní: Význam slova liberalismus dávno pozbyl smyslu, stejně jako demokracie právě přivlastnenim těchto pojmů extrémními levičáky kteří vládnou současné západní společnosti. Jde tak už dávno o vyprázdněné pojmy které nejsou ani náhodou zdrojem pokroku ale úpadku celé západní společnosti. Úpadku nejen ekonomického ale hlavně mravního. To vede právě k vytváření onoho toxického prostředí. Liberální progresivismus s jeho pojetím demokracie je právě tou zhoubou všech národů a společností do kterých vstoupil.
Proto ty kteří tento zhoubný režim s totalitními praktikami adoruji nelze nazvat jinak než pomatenými libtardy, kteří nejsou v ničem jiní než zarytí fanatičtí svazáci v létech padesátých při budování komunismu. Je pro mne nepochopitelné že ve společnosti která si totalitou prošla vám podobných může být tolik..
Jistý Mojžíš vodil svůj uprchlý národ z Egypta po poušti, která se i s těhotnými, dětmi i starci a milionem kusů dobytka (šlo o 600.000 lidí) a pící pro něj a lidé byli živeni záhadnou Manou z ještě záhadnějšího zdroje, tak tedy Mojžíš vodil národ po poušti 40 let a přitom se ta poušť dala přejít za necelého půl roku. Kdo poukázal na to, že chodí pořád dokola, byl s celou rodinou popraven.
Dnes uběhlo od Sametovky z potřebných 40 let už 35. Mojžíš potřeboval, aby vymřeli pamětníci starých pořádků v egyptském otroctví (kam se židi přihlásili dobrovolně aby nechcípli hlady). I my si 25.2.1948 zvolili dobrovolně socializmus a ani nebylo potřeba, aby nám hrozilo chcípnutí hlady a naši dnešní kamarádi USA to dopustily že?
Dnešní mocipáni používají spolehlivou Mojžíšovu fintu. Umocňují to promyšlenou kampaní proti starým lidem a pomocí Sítí a mobilů (a Foltýnů a pytlů s mrtvolou na státním ministerstvu a dalšími nechutnostmi) rozeštvávají mladé a staré. To proto, aby staří neměli důvěru mladých a ti starým nevěřili, že je to teď horší než bylo za komančů. Ne materiáolně, ale morálně a nebo jak vy říkáte mravně. Zamlčuje se, že Husák odevzdal Československo bez jediné Koruny státního dluhu, nynější dluh je astronomický a tak se máme dobře na dluh. Moje máma říkávala, že na dluh umí dělat haura každej a je to na tisíc procent pravda, právě to prožíváme. A mladí - vynechám pojmenování jejich duševní a morální kvality - myslí, že ten dluh nebudou muset vracet. Jak takové nazvat?
A tak dále. Mádl - Issová rozjeli kampaň přemluv bábu “uměleckým” dílem stejného názvu. Od té doby tyhle “umělce” nemůžu ani cítit a to jsem ještě nebyl starý. Lidské kreatury na tu kampaň naskočily a pokračují v ní. Mnozí z tuposti, jiní z vypočítavosti (je na to jadrnější české slovo) kampaně tohoto typu podporují, zdá se jim, že těch 40 let moc dlouho trvá a chtějí liberální nirvánu dřív.
A vaše přirovnání k bolševickým svazákům, schopným někoho udat, je velmi trefné. Rozdíl tu ale je, těch nebezpečně blbých kovaných komunistů byla ve spolkečnosti hrstka a každý si na ně uměl dát pozor a hlavně, když udali, nikdo nic neslyšel, neviděl a světe div, se i za komunistů musela státní zvůle obviněnému dokázat a k tomu musela mít svědky.
Kdybyste nebyl anonym, šlo by vám napsat SZ a komunikovat mimo štěkání liberálů.
Uklidňuje mě, že za okupace se zdálo, že je národ smířený a loajální s hrůzným režimem. Většina chtěla mít klid a klidně otročila na cizáky a část lidí dokonce využívala klimatu k udávání, vesnickým vendetám a obecnému zlu. Jen hrstička byla v odboji, nebála se a nakonec zvrátila situaci a z někdejších nadlidských arogantně nadřazených pánů se stali štvanci. Tedy jen z některých. A tak dále, vše se neustále opakuje.
Ale končím v tomto vlákně. Chcete-li komunikovat, najděte si způsob. Mě už perly a bláto unavily, stačilo. Je to princip Hlava XX. Hlupákovi nelze vysvětlit, že je hlupák, protože proto, že je hlupák, tak nemá čím pochopit, že je hlupák (slovo hlupák si nahraďte případnějším pojmem). No a jak říká v článku, který jsem sem dal, Ivan Hoffman, nevadí nevzdělaní pitomci. Zhoubní jsou vystudovaní pitomci. Kdo sleduje co já tvrdím roky, dřív než to Hoffman napsal, že někteří dokázali vystudovat na b.bce. Nezmýlil jsem se a vím to už dávno.