»
Odpověď na příspěvek uživatele
trojAAAcko z 16.08.2024, 08:55:21
Drvodělka promine, milé dámy děláte z komára velblouda. Denně se ubližuje lidem idiotskými zákony EU, buzeracemi, nucením do nenormálního života a tohle je naprosto marginální. Nikdo nebyl napaden, zraněn, stalo se. Možná denně při kácení stromů v naší zemi padne včelstvo a nic se neděje. A ono se skutečně nic neděje. Přitom větší týrání je chov včel na střechcách a to vás nechává v klidu…
Vaše volání po drakonických trestech by jen vedlo k ještě větší buzeraci, šmírování, evidování všeho, to byste fakt chtěly? Dochází vám, po čem voláte? Co když se toho nějaký debil chytne? A napadlo vás, že třeba někdo, nějaká aktivistická zhoubná neziskovka chce další buzeraci a omezení lidí, mohli tam torzo včelstva nainstalovat aby byl důvod k nějaké restrikci. Já vám tvrdím, že kdo si dá včely do medné krávy, japonského úlu a nebo chová včely sice v úlech, ale bez rámků, dopouští se při medobraní takového masakru, že toto je proti tomu nic. Na obrázku nevidím rámky, to si nějaký blb pořídil včely, nechal je na volné stavbě bez rámků a pak si nevěděl rady co s nimi, tak letěly do popelnice. Mohlo to být pubertální dítě, to vám nedošlo? Nedávno tu byla diskuze a dokonce návrat do starověku radí kdysi odborný časpois Včelařství. Když jsem tu na to poukázal, mladý arogáč mě umyl výkluzem, ale nevysvětlil, jak zvednout několik medníků a jasně tu bylo řečeno, že výkluz by nefungoval kvůli prostavění mřížky a sousedních nástavků v jeden celek.
Jen vám připomenu, že zavilí zlí nelidští komunisti měli zákon o tom, že se včely nesměly chovat v nerozběrném díle. Ihned po revoluci v rámci zrůdného liberaslizmu, že si každej šmejd může dělat co chce, zákon nebo vyhlášku zrušili. To chtějte, opětovné uzákonění o chovu včel jen na rozběrném díle.
Zkrátka akorát nahráváte liberální totalitě. Já bych třeba uzákonil, že kdo chce včely, musel by složit zkoušky jestli ten obor zná a pak teprve by si je směl pořídit. A každý by měl být povinně členem ve Svazu stejně, jako každý kdo che chytat ryby na VEŘEJNÝCH vodách, musí být členem rybářského svazu. Bez členství v ČRS může chytat ryby jen na uzavřené soukromé vodě a paralelou by byl chov včel v soukromé voliéře. Kdo by je chtěl vypouštět do veřejného prostoru, musel by být ve Svazu. Když to jde u rybářů, proč ne u včel? A u rybářů musí každý nový rybář projít školením a na konci skládá zkoušku. Každý, kdo chce jezdit po veřejných komunikacích, musí projít školením a na konci skládá zkoušku. A tak dále. Jen u včelařů smí být chaos a výsledkem je pak to, co vás tak pobouřilo. Mělo by vás pobuřovat násilí či bezohlednost k lidem, úřední zvůle, třeba energetické štítky budov. To berete jako ovce čekající na porážku, které vůbec nechápou co se na ně chystá, ale horlíte pro včely? A to samé spalovací motory, hrozba zákazu jít do jakékoli přírody, má se smět být jen ve městech a tak dále - ta zrůdnost je už na papíře a jmenuje se to “patnáctiminutová města”, každý si to může dohledat co se na lidi chystá.
Z EU se toho na nás řítí neskutečná spousta a šmejdy, co tyhle buzerace vymýšlí, povinně živíme ze svých daní na úkor třeba důchodů a omerzování zdravotní péče a nebo na úkor směšných mateřských dovolených. Na buzerace debilů, co se pak lepí k silnicím například, na to stát má, na munici do cizí války taky a nakupujeme letadla, když stejnou účinnost má dron, kterých je za cenu letadla víc než milion. Podivný svět!
A ještě přidám. Víte jak chrabří hasiči likvidují zalétlý roj? Prostě přijede auto s mohutným vysavačem, roj I S KRÁLOVNOU (vyjadřování jak za krále klacka) vycucne a 20-30 TISÍC životů, i S KRÁLOVNOOU končí a myslím, že taky celkem ohavně nelidským způsobem. To se vám zdá košer a pohození torza včelstva vás pobuřuje? Aha.
A drtivá většina rojů ve městech je ze včel na střechách, balkonech panelkáků a podobně, to vám nevadí? Mě teda jo!