Řešení je jednoduché 😀otočíte je špičkou dolů…po třech dnech se ještě nic nestane…
Co když jsem je dal vajíčka do lihne omylem špičkou nahoru a maji bejd špičkou dolu můžu to po 3 dnech pretocit opravit? V lihni. Řešení?
Co když jsem je dal vajíčka do lihne omylem špičkou nahoru a maji bejd špičkou dolu můžu to po 3 dnech pretocit opravit? V lihni. Řešení?
Řešení je jednoduché 😀otočíte je špičkou dolů…po třech dnech se ještě nic nestane…
Děkuji. Potřeboval aspon názor pro klid.
V prírode sú všetky vajcia v hniezde naležato. Chápem, prečo sa dávajú vajcia špičkou dole a koncom s bublinou hore… aby sa bublina nepresunula, ale mohla by sa presunúť nabok aj keď sú vajcia naležato. Keby bola bublina naboku, bol by to pre kuriatko problém?
Já mám líheň,kde jsou vajíčka také umístěna naležato,ale také se otáčejí podle své osy..na noc otáčení vypínám,abych se mohla vyspat 😂..tak se vzduchová bublina neposune..ale k Vaší otázce..když bude vejce dlouho ležet bez pohnutí na jedné straně,bublina se přesune na stranu, tak si myslím,že to problém je..
Logicky - kdyby to nebyl problém, tak by ptáci ta vejce v hnízdě neotáčeli, že jo? Takže s vámi souhlasím.
Tak tak..díky🙂
aj pre mňa je to logické vysvetlenie, ďakujem
podle mě se otáčí kvůli nepřilnutí žloutku k bláně, ne kvůli bublině..
Souhlasím.. samozřejmě..ale paní měla dotaz na bublinu na boku vajíčka,jestli to vadí na lihnivost ..vadí..taková vejce se do líhně nedávají..
ajo, už to čtu 🙂