Děkuji za odkazy, bohužel jsem se zde ale nikde nedozvěděl ten rozdíl. Na prvním odkazu je pták s jasně oranžovou náprsenkou, bohužel v druhém odkazu z těch “vypelíchanců” není poznat nic..
Ano, doba posrana je,to mate pravdu, ale pan se normalne zeptal,jaky je mezi nema rozdil. Pokud odpovidat nechcete , nemusite. Zkousel jsem si to vygooglit a bohuzel to taky neni stoprocentni a ne vzdy je u fotky napsan nazev spravne. Bere se to totiz jen jako lori mnohobarvy. A ty popisky co tam pisou je nejake pericko je nekde jine, tak to aby mel clovek hooodne fantazie. Co se tyce vaseho posledniho prispevku, tak z toho bych taky ten rozdil nevidel. Jako ze ma jen tmave modrou az fialovou hlavu a tmavou skvrnu na brise. … Myslim ze pokud by sem dal nekdo dobre fotky kdo je chova tak je problem vyresen a tazatel je spokojeny. Takto sem muzete dat sto prispevku a stejne se nic nedovime. S pozdravem
No to je pravda, nemusím odpovídat, ale tady jde o to, že každý má možnost si něco najít na Googlu atď. Ale tady je móda, že se jsem napíše a čeká a pak nakonec, kdo odpoví a dává si s tím určitou “práci”, tak je ještě urážen!
A když nevidíte žádný rozdíl, tak to je opravdu špatné a nebojte se, žádný odkaz na tohle vlákno už dávat jistě nebudu. A spokojený jistě nebude ani on ani vy nebo těch poddruhů je moc hodně a ani nevěřím, že se někdo bude dohadovat o nějaké to peříčko! S pozdravem Zappe
Rozdil na prvnich fotkach videt neni a na druhych by to bylo super, kdyby jste dal ale spravny poddruh. Prvni je lori horsky a druha fotka je lori duhovy, tak se zbytecne nerozcilujte.
Zdravím, omlouvám se za špatný odkaz 🙏, ale i mistr tesař se někdy utne 😀 No, ale k věci, tak jsem zjišťoval nějaké informace a mluvil jsem s uznávanými chovately loriů a teda u těchto poddruhů jsou celkem jasné rozdíly - popsáno na přiložených fotkách a pak mi to vše potvrdil i p. Lubomír Tomiška, kterého uznávám a vážím si jej 👍 Toť vše a jsem s pozdravem Zappe