- Příspěvek #223565
- Nahlásit
Hele, seš sice autorka, ale víš co…
na obálce bude R(af)adost.
(Zas jsme to megeniálně poskládaly. 😀)
Hele, seš sice autorka, ale víš co…
na obálce bude R(af)adost.
(Zas jsme to megeniálně poskládaly. 😀)
Ne, Kuchařka níc, nebude, protože musím hledat tapetu. Zatím jsem si vybrala 17 vzorů. A když už jsem spadla z těch cca 40 na 17, hurá… tak jsem zjistila, že
jedna firma, když jí pošlu předlohu, mi natiskne tapetu, jakou chcu.
Uvidíme se za půl roku.
🙂
Rafadost!! to je naprosto ženyjální!
Tak. Megi, až se ustálíme na trhu s kalendářema, vtrhneme tam s Rafajetem. Mám už reklamní slogan
Udělejte svému psu Rafadost, kupte mu Rafajeto! 😀 😀 😀 😀
Budem bohatý, jak ten tajtrdlik v reklamě na Sportku, béme se válet po pláži, viset přes palmu a plovit psy v moři. My se budem plovit v moři peněz 😀 😀 😀
a tendle slogan dáme i do kalendáře na rok 2026. Škoda, že neumim píct trvanlivý pamlsky, daly bychom to jako vzorek k tomu kalendářu. Čokle by nám urvali pamslkovníky 😀
Ty seš vyloženě marketingovej génius. 😀
že jo, Megi tvrdí, že prodám šécko. Já se vyučuju na marketingovou ředitelku. zatim cvičim na vajíčkách. 😀
No ale…. tak mě napadá….. že dybych udělala pusinkový těsto bez cukru a jako kdysi na našem zrzavým srazu z toho udělala nepovedený pusinky, dala to do pytlíčku a dala k tomu visačku Vižlý bobky, jako tehdá…………tak to by šlo.
MEGI! PŘÍŠTÍ ROK UDĚLÁME KALENDÁŘE S BOBKAMA!
A do další knížky můžeš ještě nakreslit záložky, v těch bichlích by se hodila. 😀
Když to zvedne cenu, to není jako homodomo vižlí bobky. my jsme o tom uvažovaly už u téhle první. ale to nikdo nevystískne jen tak.
To vytisknete doma, proženete laminovačkou, nařežete na takové té kancelářské gilotině a bude to levnější a rychlejší než podepisování tisků.
Pes 100 x jinak…😉😛
Jako třeba dalmatinské čufty, mexický masový dort zvaný naháč, krekršpaněl a tak dále?
Jo, něco takového…😀
A dalmatinské čufty mě dost rozsekaly…🤣👍
Ještě španělský mastinský ptáček, ale radši bych nerozebírala, z čeho přesně se vaří…🤫
Domácí tiskárna netrefí barvy. Ony sou zakódované v tiskovém pdf, takže já naklikám čísla barev a tiskárna přesně to vyrobí.
Když tohle vyrobím doma, bude to vypadat tragicky a všickni mi budou nadávat.
Ale mám plán.
Udělám nějakou tu záložku, budu jí říkat záložní.
A povím, že to dělal pes.
Tak už sháněj laminovačku, pořádnou řezačku a překecej papírny, ať ti Holmen svého papíru prodají jen tak dva metry čtverečné. 🙂
Ty to dáš. Já ti věřim.
Já chci taky totiž záložky!!!
Nejvtipnější je, jak tady Zrzavcová vymýšlí, že ke knize a kalendáři dá pamlsky,
záložky, motivující vzkazy, klikr, gauč a tisícilitrový kontajner na vodu,
ale balím to a posílám já, že.
😀 😀 Úplně vidím to balení knihy do krabičky, která je přesně na knihu, tu krabičku musí taky někdo složit a psovi, kočkám a slépkám to nejde úplně nejlépe,
no tak k té krásné nové bílé knize strčím pár těch
krekršpanělů se šlehačkou. 😀
Str. 4 této diskuze vyhrála Varaxi, směju se tak, že nemohu večeřet.
Taky dobrý.
Zrzavci:A já jí to namaluju 😀
Ostatně přebal knihy už máme - můžem tam dát tu Megi s kotlikem. Bude pak slavná. Jako Goro, bílej pef.
😀
Už je slavná. Dnes mi volal nějaký pán a povídá - vy tam máte nějakýho buldoka, von je kreslenej!
A jo! Krekršpaněl by to zapatlal, do krabičky by nepasoval.
Takže vážení, prt, žádný bobky. To nemožeme Megi udělat, páč takhle s tím má fůru práce při balení. Ale myšlenka by to nebyla marná