- Příspěvek #222221
- Nahlásit
Dublinbarzoj:A proto jsem objednala 2, jeden pro sebe a druhý někomu pro radost a přemýšlím, jestli té radosti nechci dělat víc, v tom případě bych měla málo🙈
Taky mám objednané dva, jeden pro sebe… 😊
Dublinbarzoj:A proto jsem objednala 2, jeden pro sebe a druhý někomu pro radost a přemýšlím, jestli té radosti nechci dělat víc, v tom případě bych měla málo🙈
Taky mám objednané dva, jeden pro sebe… 😊
Zrzavci:No toho času právě moc není. Jak jsem osvětlovala - musíme zadat tiskárně počet podle objednávek. A zadávat právě budeme už v září.
Zrzavci-já objednala až dnes😲….doufám,že jsem to ještě stihla??🤔jaksi jsem to pořád odkládala..zapomínala a tak..🥰
Bobčo nebojte, ověřeno u Megi 🙂 . Možete se těšit jako já 🙂
No právě tohle přesně je úkol Pana Kalendářa - že bude dělat radost, jako dáreček. Náš Pan Kalendář je pěknej dáreček!! 😀
taky jsem objednávala,platila až v ýdnu…
Dobrého dne, vinšuju,
chci jen dát vědít těm, kteří by chtěli objednávat, že tam budou třebas takovýhle obrázky - abyste se měli na co těšit.
….konečně jsem se prokousala k vaší knížce, kterou jsem dostala od dcery k vánocům a nechávala si ji s několika dalším až na dovolenou…moc hezká, ještě jednou děkuji….
Tak ale to mám radost, velkou radost!!
..včera v noci dočetla….👍
Děkuju moc za report, vážím si toho a jsem opravdu ráda, že knížka splní to, co slibuje.
Já kalendář neobjednala, protože pro takový formát nemám využití a ani ho nemám kam dát…. ale holky zrzavý a megínkový, kdybyste se příští rok rozhodly zase vyrábět kalendáře, tak co třeba takovej viz foto. To má pro mě přidanou hodnotu nejen v tom, že tenhle typ prakticky využiju, ale obrázky od Zrzavců bych si mohla nechat zarámovat. Neboť Zrzavcová je pro mě nejen top autorka, ale její obrázky mě neskutečně baví a zlepšují náladu.
Objednala jsem kalendář před chvílí, přijde mi?
Přijde! Řekneme Megi, aby to dala pánčičce příkazem, vona se jí bojí, páč je to ten bojovnej pef 😁 Až se teda Megi vrátí z toho lovu slepic, což b ude trvat, páč ešivá použila tu virguli, tak jak jsem jí poradila, najde leda prt. Má to vobráceně.
No… tak to je asi nástěnný plánovač (já su teď expert na kalendáře totiž) a to já si říkala, všici si říkali, že takový nikdo nece. 😀 Naleznu, uvidíme.
S obrázky sem měla úplně stejnej nápad! Ten obrázek u Hovorů P.
Hrozně zajímavý, že já řekla nějakou blbost, co by mohlo bejt někde v knížce, a Zrzavcová, co mě poslala hledat slepice otočenym proutkem, takže se musely vrátit samy od sebe, vyplivla vždy takový poklad, i barvy trefila, i bych chtěla takový křeslo.
Teď hledám stejnou dýhu nebo tapetu jako mám lino (gerflor harbor nature), a nemůžu nalézti,
takže sem si zavařila počítadlo (asi 60 oken), takže co se dá dělat s kalendářem,
zjistím… v prosinci.
Zrzavcová, dělej něco!
Dělám.
Buřty s cibulí.
Tak Kuchařku vydávat teda nebudeme…
Proč ne? O tu bych zrovna měla upřímný zájem.
to by nebyl špatný nápad👍
Tak to vydá Varaxi, protože já vím o vaření asi tolik - čaj, kafe, granule, lasagne na ohřev v troubě.
A já jí to namaluju 😀
Ostatně přebal knihy už máme - můžem tam dát tu Megi s kotlikem. Bude pak slavná. Jako Goro, bílej pef.
😀